Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3062
Їду завтра в гори прокопуватися через 2м снігу на Сопітські полонини. Але в думках з вами. Бажаю Успіхів!
#3063
на жаль в мене стандартна 2
#3064
Коржик вже купив ми абинемент на Буковель.
#3065
Ура. МИ вже також з самого ранку його скуштували!
#3066
Все таки їх було троє, тіко троє. Хоча, як казав Любко: "Де один українець - там партизан, де двоє - повстанський загін, де троє - там зрадник". Ну але то не про нас, бо віртуально був ше Олег. На жаль з поважних причин багато хто не зміг бути. Ну але нічо. Память героїв була вшанована гідно.

Ааа, ну і з нами ше був ровер з прапором. Так шо взагалі пятеро :) А потім ми з Юзером ше докопалися до Пожежного водосховища на галявині перед могилою :) Так шо вшанування памяті пройшло на +5. Сподіваюся воно стане традиційним.
#3067
В нульовочці також місцями тряпки зі стелі звисали ;)
#3068
Думаю достатньо просто відбити штукатурку ломиком.
#3069
Троха про то поховання

Додав місце на Вікімапію. Най всі знають.

Coordinates: 49°51'17"N   23°59'52"E

Пропоную збиратися біля Могили на 9 ранку. шоб потім нормально встигнути на роботу. Добиратися зручно 71. Йде через центр. Недалеко кінцева. Або з 7 трамваю. Виходити біля Пошти на Шевченка.
#3070
Якшо подумати логічно - вхід має бути із коридору, бічні кімнатки відкидаємо. Напрошується E0, C0 і кімнатка коло ліфта. Остання на стіні містить електричний щит - відпадає. С0 - покрита плиткою. Теж відпадає. Лишається одна єдина кімната E0. Вона ж і найближча до сторони військових. Хто шо думає з цього приводу? Думаю перевірити легко.
#3071
Ооо, збирається вже бойова одиниця.
#3072
Про печеру писалося вже в цій темі. Печеру бачив - жива здорова.
#3073
Дякую за запрошення. Катя також запрошувала, в асьці. Я спочатку був думав приїхати. Але через певні обставини - пас. Хіба може хтось з інших учасників підпишеться!
#3074
Тарас Тініан правильно підказау. ШО є ше могила розстріляних УПІВ-ців на схилі Кортумової гори. Я шось про неї забув хоча проходив поруч з Яром 2 дні тому. Думаю це більш актуальне місце до вшанування. Хто шо думає?
#3075
Новини / Re: Дурний день
12.10.2009 21:34:26
Так, літієві батареї мають властивість вибухати при повному розряді чи перезаряді. Шоб цього не сталося використовуються (або мають використовуватися) спеціальні схеми захисту. Звісно не виключено шо на них можуть зекономити. І при збігу обставин станеться бара-бум. До речі, за таке можна вимагати від виробника компенсацій. Принаймні нового телефону.
#3076
Як з Повстанської пісні:

"
Їх було троє, тільки троє
Мали гранати й шмайсери
Вони не знали, що друг зрадив
Катам червоної Москви.
"
#3077
До речі, Шухевич мені навіть більше симпатичний ніж Бандера. Хто ше не бачив - рекомендую скачати про нього фільм Олеся Янчука "Нескорений".

Добре було б подзвонити і спитатисі в них шо і як. Ну і домовитися. А також визначитися чи то будемо тіко ми троє, а чи ше хтось приєднаєсі? Скільки квітів брати.
#3078
Можна спитатися про Тюрму на Лонцького. Біля Бандери квітів ітак не бракуватиме. Чи поїхати в Білогорщу в хату Шухевича. З самого ранку. Квіти можна купити прямо біля Інкогніто.
#3079
Новини / Дурний день
12.10.2009 19:32:20
Сподіваюся він нині вечером сі скінчиу. Бо тривав протягом цілого дня. І не тільки в мене а, таке враження, в усіх. Хостинг Експлорер-а працював з перебоями, померло дві дотичних до мене людини + десь там в англії якийсь співак. На роботі не працювали проекти з якими все було гуд ше в пятницю. І ожили за 10 хв до кінця робочого дня.

Якшо хтось має якісб подібні міркування - викалдуйте. Може від того воно швидше пройде.
#3080
Власне в тому і проблема - шо основні бої велися далеко за Львовом :(