Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1761
  ффтопку! Яко казав Гоблін "січас рулят танкі и кавровіє бомбометанія" - шукайте хостели в місті Лева, Капітан Очевидність підказує Гугл. По-перше або дешевше, або в ту саму ціну, по-друге ймовірність заразитись грибком чи іншою заразою практично відсутня. Та й місця значно приємніші, зручніше розташовані - хоча б взяти хостел на Банківській чи на пл.Петрушевича (до входу в Полтву - 250 метрів) - чим не файно? Дійсно, навіщо платити більше?
#1762
можливо, виготовляли вино молдавани - а тутко тілки розливали по фляшках.
#1763
  Повідомлення Pasja'і та Ostik'a шукайте тепер в Смітнику(tm). :-) попрошу адекватно реагувати на такі повідомлення --> хлопаки погарячкували і написали під впливом емоцій (мабуть в кожного із нас була подібна ситуація в житті), тому спробуй не ображатись на них - отримали по - від мене, пропоную на тому і зупинитись. Ображати один одного є зле, недобре і unTRUE (а ше заборонено правилами форуму, мож варто вам їх перечитати?)
#1764
   Оскільки багатьом дописувачам тема Чорнобиля є дуже цікаво, вчора витягнув усі фільми (є декілька в HD-якості, проте більшість ТV чи у кращому разі SAT-ріпи), книжки та любительські фото з torrents.ru (тепер rutracker.org) та 0day.kiev.ua. Загалом - 17 Гб, забрати можна в мене починаючи від завтра увечері на зовнішньому HDD. Кому цікаво - прошу вставати у чергу
#1765
то точно! вечірка для великої кумпанії буде просто зіпсована. "в тесноте, да не в обиде" (локальний москальський фольк, але правдивий)
#1766
порівнював фото, ну аж ніяк не скажу, що амстердамський в два рази тонший...скоріш у два рази грубший, хоча то може буди моє суб'єктивне ІМХО
#1767
    Дозвольте хижому модератору доповнити. Пост від сьогодні на ИаСтікавСльозами, конкретніше тут. Як кажуть москалики, то є найтонший будинок в СаСексі (і який йолоп їм назви тих повітів придумав?) в 6 футів (1,8 м в метричній системі, знову ж-таки крию гострим слівцем аффтора британської системи одиниць), в глибину 21 фут, що рімно є 6,30 м. купили його ті йолопи 12 літ тому за 8 кіло-фунтів. Але буржуа планують в книгу Гінеса попасти (ні, то здається не той ірландець, діти котрого гарне пиво продукують). Просто тру 126 фут2 чи 11,34 м2 - як там жити? На фото штири писки, на кожного виходить по 2,825 м2 (норма у совіцьких казармах = 2 м2 на солдата)

 Опісля тих світлин, шо внизу моя квартира здається царськими покоями. Йно хіба в Північній Кореї чи окремих районах Індії шось меньше за площею можна здибати, певно вони жорстоко бідують в країні розвитого капіталізму  :)
   
#1768
   Давно читав цю штукенцію, доволі цікаво. Вона проходила під назвою "Цікава Патологоанатомія"  :) Приємного читання
#1769
ЦитуватиДоречі сьогодні 23 лютого міжнародний день стирилізації тварин.

Це дуже сумно зважаючи на твій нік та поточне свято. мої співчуття  :)  :(
Иа без образ, only 4 fun - мої вітання!
#1771
 не фатигуйся, не перебираємо. Просто була наявність відсутності адмінів та модератора. А взагалі-то, наскільки я знаю колєги вели себе гарно і нічим не спростували нашого гарного імені. Хоча, можливо я не усе знаю?
#1772
     Ну а окрім того, усіх дописувачів (ну і тих бідолаг, котрі не дописують) Вітаю із 23 лютого, Днем Захисника Вітчизни здається. Хоч і свято банально совкове (як і 8-е березня, День кЛАРИ цЕЛКІН), але тих, котрі у нього тру-вірят щиро вітаю! Бо не важливо чи ти святкуєш ДЗВ чи день створення ОУН-УПА, 8-е Березня чи День Матері - головним є Вірність Батьківщині, збереження її цінностей та традицій.
   І не важлива тут мова котрою ми спілкуємось (хоч олбанська), не принципова расова належність, віросповідання тощо. Поважаймо один одного і буде усім гарно! ще раз мої вітання!
#1773
Цитата: Akella від 23.02.2010 14:28:07
ну хз,в мене при пранні в машинці 90 градусів 900 обертів букви позлазили(((не всі звісно-задні тримаються,видимо добре приліплені,з  ніку відвалились булви Л і А,з адреси лишились тільки ВВВ. ,перед обліз начисто,отако от(((((

    Ну то ти зле зробив. На наклейці якшо не помиляюсь пише йно 400С. А також я не відтискию в машинці -->навіщо? Руками відтиснув і порядок
#1774
Ура RoMeL'ю! Наші найщиріші вітання із святом!
#1775
дуже слушне зауваження, це питання вартувало підняти раніше. Проте прошу не обговорювати тут, створив відповідну тему в Обговореннях для бажающих висловітисі.
#1776
  Моя думка - на вилазках, алкоголь зло. А вже опісля - згідно бажання трудящіхся. Фото не варто викладати на  форумі, хіба вийдуть тру-fun в Смішні Фото. Шось наприклад користувач XYZ_XYZ здибав в Полтві неземне ссцущество і над ним секскуально надругавсі (за відсутності ліцензії ссцати в Полтву)
#1777
  Плануємо завтра здибатись об 10-00 сраня коло готелю Львів, поїхати на очисні та чекнути рівень Полтви у поточних умовах. Потому валимо на Краківський базар переглянути модні аксесуари (ідея Taras-Tinian, усі респекти йому). Аж ніяк то не зачіпає тему Винниківсьго лісу, що запланована завтра на 13-00. Усі бажеючі встигнуть в обидва місця.
  Точно буду завтра я, Roy, Stinger та YserL.
#1778
може варто троха однотипних фото поприбирати із основної теми? - а то вона дуже перенаватажена світлинами.
а за звіт дякую, гарний + мишки симпотяжні  :D
#1779
Обговорюємо тему нижче:
#1780
  Обговорення тут (надалі авторів попрошу не забувати про таку необхідну річ)!