Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#841
Хороша ініціатива. Тільки розкопати бомбік від сміття - це лише 5% справи. Найголовніше питання: а що буде робитися далі? Чи обстежував хтось стан споруди? Чи можна буде там безпечно сховатися? Як організувати вентиляцію, водовідведення, запас води, продуктів, лежанки, зв'язок? Хто надалі буде опікуватися бомбіком, виділяти гроші на його утримання?

ІМХО, акція наразі нагадує давнішню "Врятуймо Полтву", де головним аргументом чому слід випустити Полтву назовні було "але як би то файно було мати в Львові річку". Після отримання кількох грантів справа тоді благополучно здулася, а Полтва і далі смердить...
#842
Цитата: Le-i-3o від 30.01.2015 12:21:47
Бачу нас склалася не погана компанія, може замість брюховицького лісу ритуал роздачі плюсів і жертвоприношення мінусів проведемо завтра ;D? Що скаже шановне панство модератори?

Ти мав на увазі Винниківський ліс? Так, давайте завтра. Я якраз виправ ритуальну хімзу. Залишилося зловити чорного кота.
#843
Гумор / Re: Смішне Відео
30.01.2015 10:35:49
Один з моїх улюблених персонажів - Рембо - заговорив польською

#844
ЦитуватиЧисто теоретично яким має бути мінімум спорядження

Зручний одяг і взуття, ліхтарик(и), бахіли(опціонально), питна вода і перекус, трохи грошей на дорогу і можливі непередбачувані обставини. Решта спорядження - відповідно до смаку і вподобань (наприклад, сітка-авоська або підручник з нарисної геометрії).

Цитуватияка буде культурна програма  ( місце зустрічі , час проведення

Щодо культурної програми - Друся написав, щодо місця зустрічі - ще напише, думаю.

ЦитуватиП.С. Можна й мені ?

Якщо тема створена в розділі "Плани" і ніяких особливих критеріїв для учасників не вказано, то можна приєднатися будь-кому.

Проте топікстартер (як організатор, який за всіх учасників відповідає), може відмовити в поході тим, хто, на його думку може спричинити певні проблеми всій компанії. Тобто особам з незадовільною фізичною підготовкою, неповнолітнім, тим, хто знущається з української мови і т.д. Прохання поставитися до цього з розумінням і не сприймати як особисту образу. Питання безпеки для нас найважливіше.
#845
Клас, обов'язково прийду. І не сам)
#846
То файно, я тоді підсяду в маршрутенваген на Стрийській-Науковій.

Цитата: White Love від 28.01.2015 23:48:33
А можна я буду з вами?  Я хороша.. ;)

Звичайно що можна. Тільки візьми канапки або ще щось смачне. Будемо робити ритуальне жертвоприношення  ;)

#847
Я +, хотів би їхати в суботу зранку.

Le-i-3o розповідав, що, за словами місцевих жителів Старого Роздолу, біля колишнього палацу існують підземні ходи. Один хід, як то часто буває в галицьких містечках, мав би вести попід річку аж до сузір'я Альфа Центавра, з подальшим відгалуженням до царства Ктулху. Цікаво було б подивитися.

#848
Прохання щодо обміну техніки дописувати в приват. Тему закриваємо як таку, що виконала свою місію  :)
#849
Та який це палац - звичайна вілла, тільки трохи багатше оздоблена колись. Погуглив - епітети "палац", "старовинний", "унікальний" походять виключно з маловартісних інтернет-новин на західноукраїнських порталах.

Можна було б прогулятися, поки ще хоч щось залишилося  ::)
#850
Цитата: Андрій74 від 27.01.2015 10:02:40
Пацани ,це похвально що  ви тянетесь пізнавати все не відоме (респект вам ,і уважуха)але не в такий спосіб.,При теперішній ситуації в країні,як би в піймали,думаю по головці би не гладили.

Та то ж все фейк  ;D А фотографії взяті з російського сайту caves.ru, якесь бомбосховище в Норільську. Звідки в Франківську діючі бомбіки?
#851
Я б до такого не додумався. Якийсь курча "бігущий чєловєк" вийшов  :)

#852
Дай, будь ласка, посилання на карту.
#853
Найкраще купувати на офіційному сайті клубу Шахтар (Сокільники).
#854


І як я мамі докажу, що то було озеро?
Ромчик


Минулої суботи ми з Ромчиком і Драйвером таки дісталися до озера. Мандрівка вийшла напрочуд рівна і матрасна. Тим не менше, крокомір по поверненні додому показував близько 32 000 пройдених кроків.

З Приміського о 8:30 від'їжджає маршрутка до села Труханів. Від села на гору Тирса йде добре помітна дорога. Вже перед самою вершиною наліво і догори відходить стежка на хребет, дорога продовжується прямо, до с. Сукіль. А між ними вниз спіскається стежка, не позначена ні на карті, ні на вікімапії. Кілька хвилин нею - і ви біля озера. Якщо бачите, що основна дорога почала спускатися, значить, стежку пропустили, треба вернутися метрів на двісті назад.



Думаю, влітку тут набагато красивіше. А ще в лісі навколо розкидані скелі, теж варті того, щоб їх обійти.







Після озера і скель спустилися до водоспаду на р. Кам'янка, спробували місцевої медівки. Приблизно о 6 вечора біля водоспаду проїжджає маршрутка (здається, остання) до Львова. Її ми і осідлали і щасливо дісталися додому.







Смерека з плакату про ядерний вибух



Гугл додав свого креативу до моєї фотки, хоча я його про це не просив)

#855
Цитата: :-) від 18.01.2015 18:12:12
СО2 таки СО2.

А що з тим газом не так? Він же не отруйний.
#856
Перепрошую, що трохи запізно написав. Завтра, тобто в суботу 17 січня, плануємо піший перехід з Труханова до Мертвого озера і водоспаду на р. Кам'янка. Виїжджати до Труханова будемо маршруткою, орієнтовно о 8:30 з Приміського вокзалу (час відправлення уточню ввечері). Наразі їдемо я, Ромчик і фляшка горілки з ковбасками. Підписуйтеся нижче.

#857
Цитуватидетальний звіт зроблю протягом понеділка-вівторка.

Чи не міг би шановний Нелегал вказати дату, коли цей понеділок вівторок наступить? Бо я аж не можу спати, так хочу знати, що там було
#858
Цитуватитам вже роки 3 тільки я і рой в адміністраторах

Насправді за останні три роки в різний час там був і я і Хел2 і Олег і ще до холєри людей. Потім, правда, хтось всіх повидаляв без жодного повідомлення. Ну але то таке.

Цитуватиможу зробити тебе керівником будеш заправляти там

Та нє, дякую. Досить буде групи в Фейсбуку. ІМХО, немає змісту витрачати час ще й на ВК.
#859
Від імені адміністрації хочу вибачитися перед користувачами за те, що вчора Експлорер був недоступний. Причина банальна - забули продовжити реєстрацію доменного імені. Поки все стало на ноги, пройшла ціла доба. Також варто не забути заплатити за хостинг до березня.

Нагадаю, за хостинг ми платимо самі, з власної кишені, через це й не маємо реклами та замовних статей на форумі. Хто бажає долучитися до оплати, пишіть мені в приват, дам реквізити картки для переказу коштів. За кожну копійку пізніше буде відзвітовано.

Колись давно Рой писав:

Цитата: Roy від 28.04.2014 23:28:13
Оскільки на нашому коханому форумі існують та створюються цікаві теми, звіти, думаю, було б добре, зручно ділитися ними з іншими. Наприклад в соцмережах.

П.С. Створюю нашу групу в Фейсбуці, з цікавим оформленням. ;) Потім візмуся наводити лад в групі в ВК.

Справа посунулася з того часу? Було б добре мати сторінку в соцмережах, хоча б для інформування спільноти у випадку непередбачуваних обставин. (Існуючу групу ВК не враховую, там склад модераторів змінюється залежно від настрою і місячного циклу засновника. Якість контенту не варто і згадувати).