Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Driver

#1
Колись мобільні телефони потрібно було додатково тюнінгувати. Переважно за гроші і через смс.


#2
   
а це відео показує всю "круть" початку 90-тих, слово гламур тоді ще не знали) Кузьма і Ірчик зі Львова в Донецьку.
#4
16 жовтня я мав завести знайомого дідуся до нього на дачу яка знаходиться в Сокільниках в районі падіння літака, оскільки попередньо там чергувала поліція дідусь завбачливо взяв з собою документи на ділянку для безперешкодного доступу до неї. Коли ми звернули з головної траси на польову дорогу то поста поліції яка там чергувала вже не було. Проїхавши сотню метрів з кущів виглянув хвіст літака. Як плавник акули в страшних фільмах, так і цей гострий хвіст був націлений в нашу сторону. Я не сподівався на таку зустріч, він перебував не в свому середовищі ще й добряче побитий гілками, все це викликало змішані відчуття здивування і жалю.





Далі я звернув в інший бік та поїхав на дачу. Залишивши машину там я пішов ще раз глянути на нього, як на акулу яку викинуло на берег.
Трохи далі за ним стояли нацгвардійці які грілись на ранішньому жовтневому сонці і не сильно на мене звернули увагу бо пішов я до виїзду. Я побачив чітку протоптану в мокрій траві стежку і вирішив підійти поближче.
Вийшовши прямо на кабіну пілотів яку розірвало зі середини вся навколишня територія була всіяна його приборами та особистими речами персоналу. Незважаючи на ранішнє сонце картина химерна.








































































#5
Маю такі значки, деякі без кріплень можу віддати в обмін на шоколадку або опілля)




#6
Маю мати 2 магніти. Шо можу на них обміняти?
#7
 Так - так, цікава розмова тут получається.
Дивлячись зі сторони (зі своєї сторони) я скажу що вперше зачіпившись за Експлорер, ше колись давним-давно то бачив Голема на форумі як засновника  і дуже активного користувача у всіх вилазках (чомусь інші два засновники форуму були менш публічні люди). І я собі думав: крутий чувак лазить в Полтву і інші обєкти!)) Бере активну участь в форумі (ну так він ж його засновник!)
  Потім він молодий і успішний десь зник. Ну так, сім'я, робота, дім казав собі я. Але шось в тому не то! І таким був досить довгий період в житті форуму за який сформувався стабільний осередок користувачів-друзів, які досліджували, писали, спілкувались, їздили, одружувались, займались своїми справами але форум підтримувався. За попередні 3-4 роки всі стали мобільними юзерами всіх доступних соцмереж, де інформація лізе з усіх щілин, де треба всім лайкнути, там поширити, шось копіпастити і заскріншотити ми обросли купою непотрібних обовязків які забирають в нас час! відповідно і форум був вже не на першому місці бо тре то всьо гарно відфоткати, обробити, загрузити, створити тему або віднайти в нашому)) пошуку.
І тут появляється Explorer 2.0 себто Голем, який ніби і не зникав, а весь час нас читав. І почалися вилазки, поїздки, походи прямо як гіперлуп якийсь))
Про обєкти все добре сказали вище, є ті які треба показувати і розказувати, а є ті, НЕЗАХИЩЕНІСТЬ яких приваблює нових ДОСЛІДНИКІВ або ШКОЛОТУ (прошу не путати бо у них різні наміри) Державні обєкти куди можна попроситись чи з ГО чи так то гуд, але оті державні і закинуті куди ми показуєм легкий шлях мають бути в групі "для своїх" хоча це тільки питання часу коли їх здестроять. Але так там хоч встигне побувати більше ДОСЛІДНИКІВ звіти яких зацікавлять ШКОЛОТУ стати на шлях "добра"
   А зараз мене зачіпили оці рядки: " чому я врешті решт знову колись піду з Експлорера" так я розумію що це провокативний вислів, але тут присутнє слово "знову"
   Не знаю Ореста як людину, але як  Soulstorm він багато показав і є любителем важкодоступних місць які палити не потрібно а хабар це своєрідний бонус яким не потрібно зловживати в промисових масштабах. Рівень життя в Україні не відноситься до високих от і маємо розграбовану чорнобильську зону (по пі..ець яким треба бути уродом шоб здати відрацьовану радіоактивну техніку, крани , вертольоти)
   На мою думку форум згуртував різних по світогляду людей бо він безконфліктний і затишний, тут тебе підтримають і допоможуть і вносити сюди провокації нетреба якщо ти не Лесик і не хочеш когось потролити))
  Короче якось так.
#9
Люто плюсую чувак +
Бачу тернопільщина багата своєрідними місцинами і думаю вартує приділити більшу увагу подорожам в цю сторону!
#10
Мобільна версія сайту не дала б йому заржавіти, але така активна як мобільні додатки чи соцмережі, бо можна і по зсилці заходити, і свої коди вводити але це все діє як додатковий барєр.
Щодо виходу в друк кращих звітів то це круто для нас, пізнавально для когось і історично для часу, але як за пів року осилити мегатонни звітів, ще й якщо вних зникли частини фоток? Хіба випускати багатотомник по кожній з тем))
А для молодих кандидатів на експлорерівця шоб це вважалось круто і вони прагнули вступити в наші ряди. Далі сатира: табір юного експлорерівця, вишкіл, змагання на кращий звіт))
#11
Долучився би до фотосету. Вже бачу пиво з таранкою на газеті на капоті))
#12
Гумор / Re: Наше меню
26.07.2018 18:15:10
1. Кірзові пляцки (налисники)
2. Плісінь рататуя (сир)
3. Шпали з підзамче (картопля фрі)
4. Кишеня Інтроверта (ну тут хз)
#13
Кайфовий звіт, плюсую. Тема леп цікава, є відео як зярядити телефон під лінією або можна відчути невеликі розряди торкаючись до інщих провідників. Спостерігав колись в селі мертвих шпаків під одною з малих опор, теоретично вони ж не можуть замкнути коло на опору, та й розміри в них малі, то як їх б'є тоді?
#14
Люблю прогулянкові звіти! +
#15
Початок вул. Шпитальної, залишки арки старих підвалів.


#18
Інформація може бути цікава усім, тому поділися нею з нами!
#19
Вітаю всіх Стефанів зі святом!

Смачної кави під час вилазок!

#20
Багато місць нинька на ремонті а тема стоїть!? На Мечнікова новий колектор буде прохідним (пролізним). На фотках видно як глибоко він пролягатиме, для цього тверду породу бурять вручну.