Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - I_am_name

#1
Ось цей маршрут досить добрый,
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,4205.0.html
принаймі там буде що нового для себе відкрити.
Можу на вихідні в цю неділю.

Казейревальд і Ч.Скелі вже нецікаво, бо часто там катаюсь і гуляю.
#2
поправте будь-ласка лінк на тему в об"єкті "Липівка": http://explorer.lviv.ua/db/obj_108.html
тема: http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,803.0.html
#3
Лєм подав ідею і описав, а візуальні шедеври зробили Тарковський і Содерберг з Клуні. Не уявляю собі чи можна зробити ще кращу екранізацію. Солярису повезлу, на відміну від тої ж Дюни, яку Лінч впихнув в 2.5 год фільм, а на початку 2000-х випустили малобюджетні міні серіали з смішними спецефектами.
 
#4
Випадково надибав. Досить цікаво: http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,115.0.html
#5
О, нарешті чудові фото звідти. Дякую.
#6
Минулого року, наскільки памятаю (http://daily.lviv.ua/?newsid=17179), проводилась суціальна дератизація у Львові під керівництвом полковника. Схоже, що він програв...
А ось більш розгорнутий опис про шкідників в центральній частині міста: http://zik.com.ua/ua/news/2006/07/23/45079
#7
Для мене сам факт наявності танкового заводу в начеб-то відомому місці вже цікавий. наступного разу не здивуюсь якщо виявиться шо за рогом будинку знаходиться доки виробництва субмарин, білих.
#8
теж підійду )
#9
Оскільки Інкогніто по телефону мені передавав власні координати, які через 5 хв. були вже застарівшими ))), то не хотілось наздоганяти чи скорочувати невідомий шлях щоб наздогнати, отже я був предоставлений самому собі... ходив туда-сюда і завжди проходив повз гігантський чан, який був видимий з більшості місць. Можна сказати, що цей чан - дитя інженерної думки - центральна тема сірчано-кислотного комплексу цехів і силосів. Його найлегше знимкувати. Проте тому, хто там буде пізніше, ше залишиться достатньо цікавого.
Чан:





Судячи з протоптаної стежки в траві заввишки людського росту, яка веде до чану, тут постійно ходять в значній кількості люди (або не-люди):


На наступній фотці видно, що від чану відходить труба і йде через вишку (для цього вишки і побудували) на значну висоту. Схоже, таким чином відводили шкідливе випаровування, яке утворювалось внаслідок хімічних реакцій. Можна собі уявити колишній вигляд заводів з віддалі: вишки розсіюють дим на значну висоту, заводи було видно з великої відстані.


Один з силосів, ака "складской сборник":


Павутиння труб:


Вигляд на чан збоку і зверху:





А ось зал, стіна якого являла собою схему відображення стану і статусів чану під час продюсання сірчаної кислоти. Видно, що при склейці деякі частини були розмиті. Це через те, що в тому будинку, судячи зі всього, "проживає" сторож, його кімната - сусідня з залом-схемою, заставлена іконами. Я думаю, що ікони там хоч і на кожній стіні, але їх все таки замало, бо поки я там фоткав, через вітер постійно відбувалися якісь звуки типу стуку фанери чи тріск старих віконних шибок, через це руки під час фоткання по зрадницьки тремтіли, здавалось, що хтось підходить чи рухається:


В залі знаходяться різні панелі керування, в яких представлено достатньо червоних кнопок для "испытания тревоги" чи "пожар". Особливо цікава кнопка: "манипуляция":




















#10
Inkognito, Romchik, Golem, дуже дякую!
Завтра запощу фотки того чану чорного, який виробляв сірчану кислоту.

Об'єкт дійсно чудовий, після його відвідин в мене зявилось натхнення читати Шекспіра. )
#11
Додам свою пачку спаму... в основному пейзажі. Було б добре, можливо, в окремій темі тільки фото написів звідти постити... їх так багато і всі вони цікаві.
Нарешті готово, усе тут.



#12
Я теж думав що це помилка...  :-\
#13
Теж хочу. +1 )
#14
Мені здається набагато простіше і приємніше то читати з оригіналу, там сторінки глянцеві, приємно просто гортати ), та і не дорого - 40-50 грн (і одна і друга), думаю вони вже зявились або скоро зявляться в книгарні біля памятника Міцкевича. Ну і автора непогано було б підтримати, все таки праці туда вклалося достатньо.
#15
Автор: Ілько Лемко і компанія.

Опис вулиць досить стислий. Всі які мене цікавили знайшов. Звичайно хотілось би знати дещо більше про Старознесенську і ще вулиці того району, але то таке. Необхідний мінімум там є. Частину знайшов оформлену у вигляді статті: http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2008/06/19/32053/

#16
Встиг на форум видавців. Там придбав дві книжечки.
"Львів сьогоденний (1939-2009)". Автор: Ілько Лемко і ше один )

Читається досить цікаво, шо ше сказати.
#17
І ше цікаво яким чином підривали наземні виходи, адже ходи-труби для провізії залишились не пошкоджені і туда без труднощів можна залазити.
#18
Так, один тепловоз стояв точно і, здається, ще один.
#20
А так труднощів особливих не було )