Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2601
Обговорення цікавих місць переніс у відповідну тему в "Я знаю місце"
#2602
Вирішив розділити теми. Про точність GPS спілкуємся тут. А в цій темі продовжуємо про саму Обсерваторію
#2603
Всі наклейки є красиві. Зрештою, клеїти можна не тільки на транспортні засоби, а й на холодильники, шафи, рюкзаки і все решта :) Головне не клеїти їх в трамваях, тролейбусах, на стовпах та зупинках. Бо там своїх вистачає :) Тому друкувати слід всі з них, а потім бажаючі най приходять до шановного пана YserL і вимінюють їх собі :)
#2604
Фігня то всьо. Та сама машина може згнити і за 5 років, а може не згнити і за двадцять. Все залежить від користувача. Багато говорять про Таврії шо вони згнивають за рік. Що ж, нехай прийдуть, подивляться. Скільки їздити, де тримати, коли і як мити, обслуговування, антикорозійна обробка. Є дуже багато факторів які на це впливають.

Зрештою машина - не жінка, шось не то, повіз на базар, продав і купив іншу.
#2605
Зразу по ходу виникло питання. Чи впливає різна температура повітря на різних шарах на точність? Тобто чи швидкість світла в повітрі залежить від температури?
#2606
Мені подобається 2 варіант. На Скло принципово не хочу :) Єдине моє особисте вподобання щодо розміру - не повинно кидатися в очі, довжина в районі 7,5см, висота пропорційно до цього. Зрештою, можна наробити і тих і тих, розійдуться полюбе.

Щодо 1 і 2 варіантів - нашо різати букви? Просто друкуємо на прозорій плівці і клеємо на задню кришку багажника :)
#2607
Цитата: Romek від 25.02.2010 12:26:49
називається, здається, "Дрогобич і дрогобичани"

Є такий прикол: "Шановні дрогобичани і дрогобИчки" :)
#2608
Викладаю і свою маленьку. Причому в прямому смислі :) Зате шустра і економна, а також досить прохідна. Де тільки не була, як ми її не мордували - жодного разу не підводила тьфу-тьфу-тьфу. Слухняна, І привітна. А також оригінально українська :)

ТТХ:
- 1.2л карбюратор, 56 к.с.
- 5 ступінчата МКП
- Рік: Вибір 2004
- Пробіг 86 тис
- Привід: Передній
- Кузов: 3-ох дверний
- Кліренс: 176см
- Вага: 750 кг
- Колір: помита - червоний, найчастіше сіро-болотяний

До теми, хто має до того відношення, вміє і хоче допомогти - зробіть, будь-ласка, невеличку наклейку з логотипом Експлорер-а, таким як є на футболках. На прозорій основі чорним шрифтом, десь 7 на 3 см. Будемо клеїти її на наші засоби дослідження. Але не тільки авто, а й на каски, ломики, броцики та хімзу :) Варітсть верну.
#2609
Що ж, чекаю фоток з нетерпінням. Наразі цікавить, звісно, короткий опис шо і як, так шоб непрофесіонали зрозуміли. Ну і при можливості - сходити подивитися як то всьо виглядає вживу.
#2610
Гарна машина, питань нема! І влізеться в неї ну дуууууже багато всього. Що ж, вітаю з новим експлоровозом :) Тепер місця на вилазках буде значно більше.  Правда задній привід, довжина і вага - не дасть можливості підїхати під саме місце інсталу - але це навіть на краще, розвиватимуться спортивні якості експлорерівців! Ну і памятай - на необмитий товар гарантія не поширюється ;)

Постараюся нині ввечері викласти кілька фоток своєї для порівняння :)
#2611
Цікаво. треба то всьо поскачувати. Дякую!
#2612
Ринви - тру ідея. Для чого засирати водоб вулиці і тротуари, якшо вона ітак в колектор попаде? Відповідно ідея хороша. Головне їх регулярно чистити, а то затопить верхніх сусідів :) В попередньому офісі де ми працювали було ше хитріше - вода з даху використовувалася для зливу в туалеті і в кран. Але було як в тому анекдоті: "Скільки там тої зими?". Тобто зимою води, відповідно, води в офісі не було :)

Що ж, шкодую шо не маю свого горища :) Теж би шось повикладав :)
#2613
Можна і збільшення члена :) Сподобалося два прилавки де продають їстівні, а на іншому - отруйні гриби. До другого напевно черга. Хто кайф шукає, а кому сказали випить йаду :)
#2614
Вдень може бути але не у всіх місцях. Там де водопад точно нема, але там зїдеш і без байдарки. Назагал я міряв глибину лижною палицею - рідко де в центрі було більше як з півметра. А от поріг троха далі по течії прийдеться якось долати, думаю там прийдеться переносити байдарку вручну. Недолік надувних байдарок - можуть пробитися. Ну і стабільність. Катамарани 2 або 4 з пустими пластиковими бутилками в тому плані значно надійніші, і менше вимагають глибини.

Але все можливо, головне хотіти.

Кинь лінк на якісь фотки зі свого сплаву, цікаво подивитися.
#2615
Гон. Олег з таким виглядом стоїть тіпа на операцію з видалення грижі збирає :) Теж сподобалисі портрети бабусь. А от звідки в Ательє мясо - питання до прокуратури :)
#2616
Залежно для чого він тобі потрібний. МОже підійдуть дюралеві дуги від туристичних наметів? В магазинах від 100 грн
#2617
Ну вони нас не хтіли вітати, але тим не менше. Вітаю з днем народженням Тараса Григоровича Шевченка! :) Яке буде завтра, але вітаю нині, бо всі Вас нині вітають. Бажаю бути завжди красивими, усміхненими та щасливими!

ПС: А "восьмо ЄБЕрезня" най мускалі святкують
#2618
МОлодці. Пара так, це проблема. Але якось народ робить фотки, довга витримка, відповідний час доби...

Про байдарки всі говорять, але є проблеми:
- як її туда спустити?
- Зупинитися реально аж на очисних
- А Якшо перевернешся?
- Скільки часу вона потім штинятиме :)
#2619
Ідея хороша, при нагоді перекажу йому.  На рахунок чи то реально - це таке, в кожного є своя тема. А от знати новини шо і як у місті відбаватиметься - приємно. + можливість попіаритися для нас
#2620
"Як Львів відкритий для світу - так само і Полтва - відкрита для нечистот. Принаймні зараз. Тобто ми самі ходимо по власному калу. В Європі вже кілька міст відмовилися від подібної практики і перетворили підземну річку на окрасу міста. Ми хочемо добитися надання Львову гранту від європейської організації на реалізацію цієї ідеї.

Але перед тим слід привернути увагу громадськості до проблеми, спровокувати її. Це вже наша справа, митців. Ми плануємо цього року зробити кілька інсталяцій на тему Полтви. Наприклад висипати перед оперним пісок і в плавках грати волейбол ніби на пляжі, чи поставити біля Коперника вишку ніби добуваємо газ і повісити плакати "Нам не потрібний Російський Газ, маємо свій" чи влаштувати на Західному Бугові змагання на байдарках, але шоб спортсмени були в хімзі, а перепони шо треба огинати - в туалетному папері :) І в тому роді.  Минулий рік ми спробували, поставили Човни біля Зеньковецької.

До того як получити грант треба всіляко звернути увагу громадськості до цієї проблеми. Водити Екскурсії в Полтву - купа бюрократичних перещкод, ліцензії і все таке. Але якшо сказати шо це ми робимо просвітницьку і ознайомчу діяльність - буде зовсім інше. Крім того якшо вони зрозуміють шо і їм троха капне з того гранту - то погодяться значно легше.

Також можна почати з символічного облаштування витоку Полтви, з встановлення табличок, лавочки і все таке
"

Така от розмова була з паном Олесем Дзиндрою із Музею Ідей. Взагалі то навіть не розмова, я уважно слухав і підтакував, а пан Олесь розказував десь з півгодини. Плани в нього грандіозні, а шо з того получиться - буде видно. Принаймні перформанси пройдуть точно. Я розказав про наш перформанс з протигазами :) Йому сподобалося. Запропонував щоб ми висовували свої ідеї, а він допомагатиме реалізовувати. Таке то. Не виключено шо років через двадцять наші фото колектора будуть вже історичними :)

Назагал ідея здорова. Насправді стоки займають далеко не весь обєм річки, дуже багато природньої води. Під час дощу колектор наповнюється теж виключно нею. Тож є сенс пустити природню воду природньою течією а гамно - по трубам на очисні поруч , всередині чи під основним руслом.

Я пообіцєу помагати, зводити їх туда. До речі, хочуть ставити круту постановку в Оперному, де Полтва - буде важливим елементом. Буде відео, де ніби люди йдкть по Полтві, заходять в Лівий Берег, далі за кусіси - і от вже артист на сцені :) Треба буде сходити.