Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3181
Ну я доліз до 1 кільця, там зупиниусі. Був вище даху, тяжко на руки. Тобто лізти на сам верх слід з водою, хавкою і перепочинками. Бо там атких 6 чи 7 поверхів. Але від ідеї не відмовиусі. Просто лізтиму з нижньою страхівкою, відповідно якшо і зірвешся, то більше кількох метрів не пролетиш :)
#3182
Досить давно відвідую Сайт Релікфайндера Дуже цікавий тематичний ресурс по фортифікації, краєзнавству, тематичних матеріалах.

Наприклад архівні воєнні фото Львова ДСВ Так шо рекомендую!
#3183
Всім Дякую. Думаю якшо задатися ціллю - нарити там можна ше дууууже багато :)
#3184
Ага. Особливо слід звернути увагу на 1 фото з памятником 2000 християнству. Ангел здалеку подібний більше на чорта. Та й вилитий він з переплавленого Леніна, який колись стояв навпроти входу в Ратушу.
#3185
Гумор / Re: Смішні Фотки
28.09.2009 17:08:57
#3186
Спеціяльно для Ярослава. Був цими вихідними в Замку в Добромилі. Замок розташований на горі вкритій лісом, туристи сюди не їздять, місцеві ходять рідко. Замок напівзурчнований. Там ше ніхто ніколи не проводив жодних археологічних досліджень. Так нам сказав місцевий історик-екскурсовод. І дійсно нема ніякиїх покопаностей. Зате є кілька напівзасипаних кімнат, незрозуміла яма посередині. Як туда добиратися детально описано в лінку. Як і історія цього місця. На сам верх реально виїхати автомобілями класу таврія :) Думаю наші ше не скоро до того приступлять. А от занйти реліквії часів козацької доби там реально. Велися бої, стояв гарнізон. Виклавши ці матеріали тут на форумі це троха проллє світло на історію замку.
#3187
Відсканував досить цікаву плівку по створенню та обладнанню бомбосховищ. Цікава з двох сторін. Перша - для людей стурбованих "А шо робити якщо війна", давайте копати своє бомбосховище. Друге - для дослідників, які шукають входи в бомбосховища, досліджують та аналізують їх. Бо розказує по яким критеріям вони будувалися.

Зіскановано з Оригіналу. Оригінал знаходиться в мене.

















































#3188
ііііі ?
#3189
Ну на то він і джип щоб їжакіу не бойтисі. На наступний день поїхав на шиномантаж, виколупав того цівока. 10см завдовжки! Причому за 1см від краю акуратно зігнутий під кутом 45 градусів. так шоб стопудово заліз в колесо. Назагал якість їжака наводить на думку не про дітей, а про барсетчиків. Правда нас там було 2 машини людей, ясно шо ніхто навіть не попхаусі.
#3190
Гарно-гарно. Я теж в цей час попивау горілочку в горах :) Цікаво, якшо її пропустити через фільтр протигазу, мінеральна негазована получиться? :)
#3191
Гарно! наскільки високо піднялися по трубі?
#3192
Молодці однозначно. на рахунок антен - треба берегтися. Обслуговуючий персонал завжди їх відключає перед підйомом на вежу. Бо шкідливо. Так шо не треба тим нехтувати.
#3193
Гарні фото! А ти РЛС не фоткав? І мо ше виклади сюди фотки Пятничанської вежі. За фотографування слід було платити окремо з фотоапарата. І ми вибрали твій, як найкращий. Потім Інкогніто ходив і фоткав все тілько ним. :) Тому вони є тільки на твому фотіку.
#3194
Воно-воно. На горі навіть видно дві плити з заповідями - характерний елемент багатьох синагог.


#3195
А й дійсно було б цікаво дізнатися історію. Чому та гора саме так називається і хто такий був той Кортум. Якшо шось знаєш - викладуй!
#3196
Всяке-Різне / Re: Хто?
24.09.2009 18:54:05
По моєму ця тема більше пасує для Приватних повідомлень :)
#3197
Досить часто у відповідь треба вставити лінк, наприклад на фотоальбом чи тему в планах. Дехто робить так http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,576.20.html чи так http://picasaweb.google.ru/ryshtun/HBynPE#5383595201965619730 шо не є добре. Бо забиває відповідь нікому непотрібними символами, та й треба той лінк копіювати, потім кудась вставляти.

Натомість правильно є Сірка чи Фото Сірки Такі лінки виглядають охайніше, зручно клямцаються і краще індекуються пошуковими системами.

А робиться все дуже просто.

1) Пишемо:
[urЛ=]

2) Після знаку "дорівнює" вставляємо лінк. Маємо
[urЛ=http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,576.20.html]

3) Пишемо текст, шо відображатиметься замість лінку
[urЛ=http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,576.20.html]Сірка

4) Додаємо в кінці після тексту
[/urЛ]

маємо:

Сірка

Всюди замість кириличної букви "Л" слід мати на увазі відповідну англійську букву "l" Просто так зроблено шоб форум не матюкався на незакриті теги :)
#3198
Гуд. Чекаємо тоді місяць шоб опало листя і висохла трава та йі підем. Тоді буде оглядовість і значно легше шукатиметься. Хоча хто має час і натхнення - може шукати швидше.
#3199
Цікаво-цікаво. Можеш на карті показати де воно саме було? детальну карту мож взєти тут Якшо шо - можна було б і yar-79 попросити з металошукачем, і покопати до нього. Особливо цікаво німецькі написи пофоткати!
#3200
Ше троха: