Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3461
Молодці, зачот! В річці внизу купалися? Там є багато глибоких місць.

Виклади пару фоток і той же еткст, але в розділ Згадуємо -> Звіти Шоб порядок на форумі був.
#3462
Нині лазили туди. Велика подяка Олегу за допомогу.

Підйом починається зразу при вході в Равлик. Йдем собі неспішачи вгору сходами по тій квадратній вежі. На стінах старі написи, переважно польською. Досить скоро сходи обриваються і далі піідймаємся по голубиних драбинах. Москалі, курча, були влаштували тут голубятник і тепер там всьо засрано гамном.

Як відомо, вежа ця колись була на 3 яруси вища. На даху видно ше сліди пожежі. Гроза, що прокотилася кілька днів тому, видавила одну шибу. Через цю вежу проходимо під дах костелу, його видно зліва вверху якшо дивитися обличчам на равлик. Тут чомусь кожних кілька метрів стояли двері, напевно для оборонних чи протипожежних цілей.

В кінці піддашшя в стіні вибито невеличку дзюрку, через яку і попадаємо всередину костелу. В мене одразу ж перехоплює дух, так тут класно і таємничо. Носом вловлюєш характерний запах старих книжок і пилюки, все внизу у якихось маленьких та щільно заповнених шафках. Але це внизу, а ми ж на небі! Чи, принаймні, на тій частині храму, куди віруючі підносять очі коли звертаються до Бога. Досить близько розписи, під нами статуї верхньої частини іконостасу, які всередині та ззаду виявилися пустими. Якось мимоволі говоримо пошепки, не пасує тут шуміти.

Прямо за іконостасом Олег показує хід вниз. Розташовується він в підвіконнику і призначався напевно для службових цілей, шоб можна було вибратися сюда і повтирати пилюку. Є і замурований вихід на вже неіснуючу дзвінницю. Просочуємся вниз, крутими гвинтовими сходами густо всіяними глиною - калом обережно спускаємся оберт за обертом, дуже вже цікаво куда веде цей спуск. На рівні другого поверху є вікно на 100 метрівку, його ж видно і з вулиці. Далі все засипано глиною,  жаль.

Вертаючись назад відчуваєш моральне ат фізичне задоволення від закриття ще одної таємниці, ще одного обєкту який мучив тебе протягом багатьох років. Радієш і сумуєш одночасно. Бо ще однією загадкою стало менше.

Мої фото не такі файні як в Зелі, але для звіту тримайте
#3463
Гумор / Re: Смішні Фотки
07.08.2009 18:38:16
Ще один привид:



До речі, там досить просторо і затишно. І може хтось скаже, чому труни обовязково мають бути з нефриту?
#3464
Ну я ж лінк на її сайт дав
#3465
Ні, шо тут для неї цікавого. В нас дещо інше спрямування.
#3466
www.castles.com.ua Якшо і є в Україні людина яка знає про замки все - так це Блека :) Питай її ;)
#3467
Приходь, покажу в якого саме сусіда на городі лежить ;) ну і Reiss мусиш випросити в Інкогніто, для повноти колекції.
#3468
Можу поділитися своїм досвідом. Шоб чогось аж такого дуже масштабного я не зустрічав. Є троха підземель в підгорецькому замку, у львові в Костелі Єзуїтів, музей Ідей, раковці водять в церкву перображення. Практично кожна закинута церква на Тернопіллі має підвал, але там одна-дві кімнатки, не більше. Також основну масу замків, які я осбтежував, час заніс землею. Тобто видн хіба напівзруйновану верхівку замку. Хіба копати, причому екскаватором. Є багато ше підземних обєкетів шо не відносяться до замків і костелів. Але вони, як я зрозумів, тебе не цікавлять.

Ну і раджу на сайті користуватися пошуком - інформації багато, може знайдеш шо шукаєш. Якшо шо - пиатйся, буду радий помогти.

А нашо вони тобі?
#3469
Я також буду на 13 біля равлика
#3470
Влучний удар ногою по носі одразу відбиває в собаки будь яке бажання гавкати на велосипедиста
#3471
Ага, згідний. ти там тіко вважай. на території вокзалу і депо діє транспортна міліція. Перебування сторонніх осіб там заборонено. На рахунок карти - ми вже запустили базу даних з обєктами по Львову, живе в нас на сервері. Все шо лишилося доробити - написати простенький веб інтерфейс, а то зараз воно дуже аскетичне. Якшо знаєш хто то може зробити - кажи.
#3472
Тепер переходимо від слів до діла. Наскільки я зрозумів готові фото вас не дуже цікавлять, ідея в тому шоб ви відвідали ті обєкти самі і все перефотографували своєю технікою? Чи як? Бо всі згадані і ше багато з незгаданих обєктів є фоткані-пеерфоткані, можна взяти готові знимки. ну але то ваша справа.

Я також, з свого боку, готовий надати свою допомогу як консультант, провідник і частково спорядженням. (Фотограф з мене ніякий)

Значить по обєктах:
- Полтва дуже цікаве і особливе місце, але і небезпечне. Спуск тільки в суху погоду.
- Лощина - коли завгодноі  як завгодно
- ЛАЗ і Ізоляторний завод: охороняються. Можна замінити Автонавантажувачем чи Іскрою
- Холодильники під високим замком - в будь-який час але тільки для худих фотографів
- Само собою шо наш бомбік в парку Франка
- Можна пофоткати покинуті ВЧ Аеропорту
- Кругла будівля за Податковою. Дуже фоткабельна

Якшо помізкувати - можна ше поназгадувати обєктів.

Це все обєкти шо у Львові. В радіусі 100 км є шу дуже багато чого цікавого як Новояворівська Сірка, Новий Розділ, закинуті ракетні шахти, бункери і так далі. Якшо подивишся на форум - побачиш багато звітів з подібних точок.

Якшо є якісь питання - з радістю відповімо!
#3473
Труби з нержавійки можна купувати на Торпедо. Маю в гаражі досить багато з чорних металів, діаметр 10...30мм. Дозволю врізати кусок за пиво :)
#3474
Я аткож буду. Підїду десь коло 7.
#3475
І чим закінчилася ваша вилазка?
#3476
дякую. Думаю з двома картами ти тепер точно не зблудиш :)
#3477
багато позитивних відгуків чув про ці металошукачі. Там є і описи, і схеми і все шо потрібно для виготовлення.
#3478
Їхати слід в Цунів. Для цього після 2-3 км після вїзду в Городок слів повернути направо на Вказівкник - "Івано-Франкове". Зразу починається 100м дуже поганої дороги, далі значно краще. Їдемо прямо, поворот наліво біля підстанції пропускаємо. Наш наступний, той шо найближче до лісу. Це грунтова дорога, збоку лежатиме купа сміття. По цій дорозі весь час прямо аж до таблички "Аеропорт". На цій табличці направо і після 200м підйому ми на обєкті. Також додаю карту з точними GPS координатами аеропорту і повотору до нього. Якшо ви бачите колію - значиьт поворот на Цунів ви пропустили і слід вертатися назад.

З собою крім 270грн слід мати ше 20 грн якшо ти матолок і забудеш знешкодити запаску, паспорт і індентифікаційний код, нормальне взуття, одяг шо прикриває ноги і руки. Варіант шорт і футболки не проходить. Найкраще старі штани і куртка чи светер. Реєстурватися заздалегідь непотрібно.

Взагалі то темі парашутних стрибків присвячений цілий сайт Lviv eXtreme club-у, банер на який висить в нас внизу. Ось лінк на тему з питаннями першоразників написано цікаво і з гумором, думаю там ти знайдеш відповіді на всі свої питання.
#3479
Сьогодні від раку помер Кузьмінський. Вокаліст Братів гадюкіних. Вічна йому память. Певно тому й буря.
#3480
Я, поки шо, не знаю. Пообіцяв вже одній дівчині погуляти з нею :) Але принаймні поможу порадою.

Куда заходити всі знають: попри церкву Юра. Далі йдемо стежкою право попри одну з веж. нікуди не звертаємо, атм ніц нема крім пянствующої молодьожі. Впретеся в схил що досить різко йтиме вниз. Також рік тому атм була стежка, троха навіть втоптана. Впирається в дірку у паркані. Троха залатану, але пролізти можна. Там за тим парканом і буде той бомбік. заходити з лиця не рекомендую. там порядна фіртка + вулиця, палівно.