Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Самая рыжая

#1
 :o :o :o Ставити синці власними кінцівками можна ЛИШЕ за відсутності мозку... 
   А Ви, мабуть, хотіли з першого разу зразу на чемпіонат?  Це не війна і не чергова місія Сталкера, і навіть не раунд контри. Це всього лиш відпочинок, розваги.
#2
Ну чому ж зразу турнір, для чого назви команд? Грали 1 раз. Ніхто не жалівся ні на пиво ні на маски, так як останні виготовляються зі склопакетом та антифоговим покриттям, дякуючи цьому, скло не потіє..
#3
 :-\ Маска не запотіває бо зроблена із спеціального скла (провірено бо сама грала після 1л пива). А від страйкболу також залишаються синяки, + з фарбою веселіше =)
Так що якщо знайдуться бажаючі, після сессії обговорим дату і місце.
#4
Там все просто... При купівлі ящика кульок (600грн=2000кульок) на банду, решту снаряги дають безкоштовно... Туди входить : камуфляжний комбінезон, маска, рукавички, бронік, маркер, балон..
#5
Стартова ціна 60грн за 2-3год гри (наскільки кульок вистарчить) + пару грн на дорогу і на пиво =)))))))
Якщо кульки закінчуються, їх можна докупити на місці.
#6
В кінці місяця ще раз організуєм ;D воно того варте =)
#7
Плани / Постріляєм? =)
08.06.2010 13:27:39
Пропоную 14.06.2010 вибратись на пейнтбол.  Дуже хороша контора. Максимум задоволення  мінімум фінансів. Була місяць назад і не шкодую. Місце проведення гри - майданчик в лісі поблизу с. Деревач. Їхати бажано до обіду. Людей, мабуть, буде немало. Заодно і перезнайомимся =)))))) ;D ;D ;D
#8
Якщо в пятницю захищу, то обовязково викладу.  :D
#9
Мій дипломний проект розташований саме в Стільському. Була там. Гарна місцевість. І печери просто БОМБА! ;D ;D ;D
#10
Маю знайомих в МР + знайомих  архітекторів-дизайнерів які проектували Криївку, Мазох, Масонське кафе і т.д. СНиПи і ДБНи то все дрібниці, викрутитись з того можна (дякуючи знайомим в МР) Чим зможу, допоможу. + Ми з Чугайстром таки майбутні архітектори.=)))))  Ідея просто мего бомбова!!! Підтримую!!!!!!  :) :) :)
#11
Як можна поводити себе тихо на Halloween??????  ;D ;D ;)
#12
А я вже кілька років святкую Halloween в центральній частині міста або в театрі ім. Леся Курбаса. І дуже навіть непогано! Як на рахунок того, щоб десь на площі Ринок зустрітись? А далі вже будемо бачити..
#13
А на котру годину то всьо планується?
#14
Всяке-Різне / Хто?
23.09.2009 17:25:29
Шановні учасники форуму! :) Признавайтесь!!! :) Хто з Вас вчиться у Львівському Коледжі Будівництва Архітектури і Дизайну і ходив сьогодні по коледжу у футболці Explorer.lviv.ua?????? ;D ;D ;D
#15
Блін, якби я знала що ви так скоро повернетесь пішла би точно. :'( :'( :'(  Просто зарас мушу бігти в коледж а потім на роботу...
#16
Як пройшла вилазка в дірку? :)
#17
Привида залиште мені... ;D В мене вже є досвід спілкування з ними  ;D ;D ;D ;D ;D
#18
Ну от і добре! Я ЗА!
#19
А це легально?  :)
#20
Розчисні роботи? Це ті розкопки перед входом до зали з саркофагом?