Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1781
   Має бути(могло б бути) шось суттєве - де ж має дітись вода від озер Франца-Йосифа (коло Лістотеху) та Медику (Цуккермана-Кн.Ольги)? А потому по курсі Вітовського та бувші стави (а колись басейн) навпроти генерального входу в Парк антиКультури ім. Боді Хмельницького. Доволі коректним буде припущення, же по вищенаведеній схемі зливається у Полтву в районі пл.Ів.Франка-Стрийської.
   А початкок струмок бере на Кульпаркові в районі дурки

#1782
   15-19 числа виглядає краще, бо по совковій памєті святкуємо празник здається Клари Целкін та торжество соціалізму. Фіг із нею та ними, головне яко було би краще нам
#1783
всебічно будемо вас радо стрічати із філіжанкою хербати із цитриною!
#1784
anytime anywhere +, будні чи святкові дні = головне раніше спільноту попередити! Аффтору зачод!
#1785
ЦитуватиПісля Підзамче можна зайти в трамвайне депо №2
А то можна! Ба навіть треба!!!

ЦитуватиВ кінці пропоную трохи розслабитись і сходити постріляти з справжнього СВД і патронами 7.62.
Супер було б! Вже хочу СВД, ймовірно навіть про місце здогадуюсь.

ЦитуватиДокину одне фото якогось дестроя на вул Волинській.
сто років туди збираємось, поки не дойшли


Дякую, 10х
#1786
     Дякую за фото, гарні. Увесь вечір слухав ЕраФМ як посуд мив, там тема Аффгану була широко розкрита. Так, там творили зло - але тим не менше наші співвітчизники (звісно не тільки вони) там вмирали виконуючи наказали командування - а для справжнього солдата розпорядження вищестоящого офіцера - закон!
    Тому ІМХО честь їм та хвала, світла пам'ять полегшим, тюрма йолопам, що то почали.
    Слава Героям!
#1787
  ба навіть якшо якісь хтиві думки чи корпоративні правила примушують Вас юзати Аутглюк і Сексплорер (як вдало висловився Golem), то ясна клепка, firewall та ЗеБетмен (я ососбисто юзаю Mozilla ThunderBird) навіть за відсутності антивіруса забезпечать комфортну роботу та безпроблемну роботу. Найтяжче тут - ясна клепка, усе інше - просто механізм.
  Якшо кого приперло по антивірусу - моя рекомендація NOD32 v.2.xx для ХP, NOD 3.xx чи 4.хх для Vista (мечта ононіста) та відповідно Windows 7. Чи Microsoft Security Essentials (якшо коректно поламали чи купили форточки). Avast, Каспер, Dr.Web - зло IMXO.
#1788
   Відео яке? Ну і якшо я си думаю, що в тебе Win2003 Server - то він якби троха для інших цілей створений. Целка 2,13 мала б крутити то відео яко молода, окількьки у співробітника на нетбуці Acer'івському (Atom чи то 1,6 чи 1,83 ГГц) крутиться як пити дати. Дуже також важлива підтримка декомпресії, апаратних корекцій, зглажування тощо. Все сучасне інтегроване від АТІ та Nvidia вміє само то робити, при чому завантаження проца у такому випадку не більше 30%...І то не згадую же проц декодує 5-анальний звук софтово.
   Давай далі побалакаємо в асі якшо цікаво, шоб не оффтопити укоханий форум?
#1789
Цитата: dragonfly635 від 15.02.2010 00:03:34
У Брюховичах є ще декілька місць. Одне з них, це незавершена будівля школи біля зупинки "Санаторій Львів", по 13 маршруту.Це місце досить відоме серед пейнт-страйкболістів. А інше, це закинута військова частина в кінці 13го маршруту.

Це часом не це місце про котре Romchick писав вище?
#1790
+, а як же без мене? Welcome Back!
#1792
Цитата: VeNick від 14.02.2010 15:34:41
Цитата: inkognito від 13.02.2010 22:04:42
   LIEBHERR із третього фото - хіба його девелопнули в СССР чи його сателітах? Чомусь ми здавалось досі, що це Швейцарська (english) кумпанія...
але в СНД подібні випускались, просто мені фотки не попадались

у Білорусії точнішне. Наскільки я видів/чув - то тільки вони та CaterPillar конвеєрним способом випускають це чудо.
#1793
Спорядження / Re: ПНБ
13.02.2010 23:30:13
 У Львові ХЗ. У Києві тут та тут. Ну і  Гугл тобі у поміч
#1794
Цитата: zelja від 11.02.2010 19:20:56
Цитата: RedShift від 11.02.2010 18:41:01
І чи обов'язкові на неділю бахіли і спецодяг взагалі???
Спец одяг береться не в залежності від дня тижня :)
так я к я вже писав потрібно їз собою мати : Бахіли або гумовці,Фонарик,Та старий одяг!

2 Martin,Lesyk
Не потрібно тему зафлуджувати, могли і в ОП орізібратися ...


   Слушно Зеля дописав, Мартинко, Лесик - здається перше попередження? Не забувайте про мене - і я вас
точно не забуду  :) І діти ваші  мене згадувати будуть незлим тихим словом (самі ж розкажете їм як вам було
зле під час бану)
   
   Гарно дякую, дозвольте відкланятись!
#1795
    Шановне Панство, нагадую тут не ЧАТ, не  болото - домовлятись можна іншими шляхами, ніж через стопарканадцять неконкретних постів на форумі. Особисті Повідомлення Вам у поміч, ффКонтакте, ЄдноКласники, Ася, Скайп та інша біда - до Ваших послуг.
    А Смітник Вам дуже радий...
#1796
   LIEBHERR із третього фото - хіба його девелопнули в СССР чи його сателітах? Чомусь ми здавалось досі, що це Швейцарська (english) кумпанія...
#1797
    Обговорення тут. Чи варто нагадувати топікстартеру, що він власне мав створити відповідну тему в Обговоренні та дати лінк на це у шапці? Ostik'у друге попередження, STALKER перше. А усе написане тут.  Дядько STINGER, саме у цій темі ти дописував -

ЦитуватиДуже дякую нашим одмінам за цей розділ! до речі ми ті льки сьодні з Роєм думали створити тему: ФЛУДИЛКА, саме для цього, але наша адміністрація має телепатичні здібності і випередила нас, за що їм велике дякую)

  і?

   Але поставлю тобі жирного хреста +! То то є тру та файно - сам там ще дитиною бігав, правда не фотографував. А ИЛ-86 розбирав недалеко радарів та пожежної частини, це троха далі від точки зйомки. Варто згадати, шо у совіцькі часи був навіть пішоходний перехід через смугу, із світлофорами - на кінці смуги, що ближча до Кульпарківської. Там же і було невеличке розворотне кільце для винищувачів/малогабаритних літаків = як зараз чую вихлоп МіГ-29 на розвороті на відстані 20 м та той шалений гул та вібрацію.

   А про авіаремонтний завод, що далі за радарами у сторону Городоцької вже хтось дописував?
#1798
а Вам Ясновельможне Панство, себто Martin та Ostik перше попередження. Ви ж читали тут?
#1799
 Шалено радий, якшо мені пам'ять не зраджує то вже друга публікація! Респект! Обговорення тут
#1800
     На хлопський розум ясновельможні дописувачі, це зроблено було тому, що багато оффтопу в основних темах - котрий звісно не несе жодного інформаційного навантаження. А то зло і так бути неМАЄ та неБУДЕ! Припустимо, що ми маємо топікстартера - скажімо Охріма.
 
     Охрім викладає гарну тему, як коло Зубри в Болотах знайшов недоторкану SS-20 у повній боєготовності (йно коровіче гівно змити) --> і тут тема "SS-20 в Зубрі" заростає шальоними гратуляціями на кшалт:

      1) +
      2) + тру
      3) мего-вав +
      .
      N) я взагалі + сі волочу

      Окрім того, із основної теми починаються обговорення багацько чого, що основної теми недотичне - наприклад "йой, Охріме - перед тим як йти копати SS-20 на Зубру треба було спожити троха йоду, бо ти яйця всохнуть, а ше не дай Боже худоба перестане родити". Така ситуація, нажаль часто має місце.

      Тому наші щирі рекомендації до авторів:

      1) Пишемо звіт - гаффтоматично створюємо тему із аналогічною назвою в Explore Lviv and Around > Форум > Всяке-Різне > Обговорення;
      2) Обов'язково у шапці теми даємо посилання на ОБГОВОРЕННЯ --> лінк у пункті №1;
      3) Конкретні змістовні повідомлення пишемо в основну тему, усякі +-ки та оффтопи --> звісно у Обговорення;
      4) Порушників - до адміністративної відповідальності, правила тут аж до відлучення від форуму (не дай Боже нікому, навіть злому ворогу);
      5) Подбаймо про нас, подумаймо наперед, аніж пишемо --> кому потрібен форум, основну частину котрого складає флуд та оффтоп?! Одумайтесь!
      6) Наголошую, не бійтесь змістовні дописи писати в основну тему!

       Дякую за Увагу, Слава Україні!