Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - jony

#1
а можна точно взнати що до поїздки:
на коли хочете організувати?
скільки буде вартувати з проздом в потязі? чи може буде автобус зі Львова?
#2
та от уже не пам"ятаю. Давно це було. пам"ятаю уривками. але те що заходили в середину, то точно, і те що криницю знаходили - також пам"ятаю.
#3
ну про останню віськову частину з радарами я от чув, що там радари вже майже не працюють. А ті будівлі, що ти бачила, це дзоти і в них можна заходити (сам лазив). в середині в них є приміщення і в деяких навіть є колодязі з водою. Мене якось багато років тому водив по тих місцях вояка один. було цікаво.
#4
до речі її розформували десь роки 3 тому так що.:)
#5
ок. ну це або на ці або на слід. вихідні буде. бо тут після першого походу в Лощину уже народ напрошується ще раз сходити:))
#6
так. я саме про неї.
а коли ти там був? я просто родом з того міста от і десь місяць тому там поряд блукав. Військових не було видно і все закинуте і заросше. може якось виберусь туди полажу, якщо не зловлятЬ:)
#7
Привіт усім. може хто чув про військову частину в м. Кам"янка-Бузька в напрямку на батятичі? Вона була розформована і звідти все позабирали. будівлі стоять пусті і здається охорони немає. також кажуть що під однією з будівель (ген. штаб здається) знаходиться бункер в який можна спуститись якраз з приміщення цієї будівлі. Хтось щось чув таке?
#8
а де можна нромальне світло дістати бо щось ті ліхтарі що у мене були до д...пи?