Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3421
Досить велику колекцію цеглин і плитки знайшов на реліктфайндері
#3422
Віднині "злий адміністратор" завжди на звязку. Жоден флудер не пройде повз його невсипуще око. Бо купив він си - нє, не будиьлик, - а мобільний інтернет від Кучмастару. Чому саме він? Момед 200 грн, 600Мб за 50 грн на місіць. То всьо по три "г" бігає. А якшо раптом доля занесе го в глибоку гуцулію, де дідько каже надобраніч і 3г там не буде, то бравий момед гавтоматично переключисі на звичайний GSM, що дасть злому адміністратору змогу все таки відіс(р)лати на форум всі свої думки.
#3424
Домовилися! Я буду.
#3425
Думаю Ромелю добре буде якшо ти поміняєш пассфорди. Вже більше іпв року на тих мамих жиємо.
#3426
Думаю на вихідних в тебе в галереї. Наприклад десь в суботу вечерком. Заодно і пивко в центрі попити.
#3427
До речі, на сайті суботньої пошти вже дві сторінки досить цікавої полеміки. На чиїй стороні правда - вирішувати кожному самому.
#3428
Хіба то проблема кудась поїхати? Крім цього обєкту є ж купа інших. Чи мегазавод в Новому Роздолі, чи купа ше не обходжених ракетних шахт, тільки в Стрию є 3 обєкти. Їх також слід було б обдивитися. І добиратися всюди легко.
#3430
В нас так не буде. Занадто бідний та підприємливий нарід. Все миттю розтягнуть. А загалом вразила схожість конструкції. І сам факт, шо в них таке ж є. Тобто роззброювалися не тільки ми.
#3431
Я нічого не робив. Раз на тиждень бекапи бази, раз на місяць - всього ФТП.
#3432
До речі, мене вразило наскільки на це всім пофіг. Адже й справді, фото викладені ще весною. І НІКОМУ з групи в контакті не прийшло в голову про це комусь сказати.

Хоча може бути і підстава, відомо шо органи мають повний доступ до соціальних мереж і можуть атм багато чого змінювати.
#3433
Ого, моторошна картинка. Особливо там де все в кістках.
#3434
Гарні фото, зроблені зі смаком. Які враження, труднощі? А чи бачили спуски вниз в шахти? НЕ пробували спуститися?
#3435
а, точно. Соррі, попутав. Лінія довга.
#3436
Цікавий комент знайшов на ЗІК-у:

"
Шановні колеги, цілком погоджуюся із Здивованим. Був я 13.08.2009 о 15.00 на нараді по цьому питанню. Сумно!!! Жоден із присутніх не зміг дати зрозумілої відповіді. Міліцейський чин сказав, що вони до цих "розкопок" не мають стосунку. Хоча, за моєю інформацією, курсанти інституту в позаурочний час були досить активно залучені до цих робіт. З цієї ситуації можна зробити кілька спостережень (висновків):
1. діячі церкви, хочеться вірити, що не всі, і надалі продовжують активно займатися самодіяльністю під час пристосування переданих їм для користування сакральних обєктів; деяким підпалам старих церков також можна завдячувати їм;
2. органи охорони культурної спадщини ЛОДА та ЛМР давно перестали бути ефективним інструментом захисту культурного надбання, вони перетворилися лише на отримуючо-розглядаючо-погоджувальні інстанції, на чергову ланку у довгому бюрократичному ланцюжку;
3. І на кістках померлих можна робити "гарну" політику та гроші; як колись казав у Городку, усім відомий Гринів (Меморіал), що із поховань 17-18 ст. також можна зробити українських героїв - жертв репресій;
4. про покарання винних можна забути: одних Бог простить, інших прокуратура не чіпатиме, оскільки це споріднені структури.

P.S. Іноді, добре проінформований оптиміст починає нагадувати песиміста. Чому??? Можливо це стосується лише нашої держави???
"

До речі про старі церкви - дуже актуальна тема.
#3437
Дякую, приємно бачити результати своєї роботи :)
#3438
Я машину маю - але не можу ніц обіцяти на ці вихідні. На рахунок добирання - it's easy! Варіантів безліч, чи зі Львова прямо в Міжгіря а там машиноу чи маршруткоу в Синевір. Чи поїздом в воловець і там на Маршрутку в Синевир. Район досить обжитий, транспорт ходить. В карйньому разі місцеві завжди арді заробити відвізши туристів на своїх уазіках.

Карта є тут
#3439
Йоу, гарна кицька. Жаль, але з моїм способом життя вона або зіпється, або помре з голоду.
#3440
Через форум. Пиши в Приватні Повідомлення