Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3481
Фото там де багато шаф в рядок мені нагадало момент з матриці коли нео каже "Нам потрібна зброя! Багато..." І його тутже оточують шафки зі зброєю. Подібної висоти та ширини як ті, на яких зберігають книжки.

Достатньо лише 100 років шоб процвітаючий костел перетворився на ось таку руїну: розпис місцями повідвалювався, стеля сипеться, з вікон напевно дує.
#3482
Думаю якшо ти підеш, сфоткаєш це і викладеш сюда - ми зможемо тобі помогти. Чи, якшо воно буде того варто, навіть самі потім зорганізуємся і підемо його обслідувати.
#3483
Питались і таке. Кількість кобіт :)
#3485
А цими вихідними літау я на ЯК-52. дуже сподобалосі, американські гірки і близько не порівняються. Коли летиш хвилину вниз головою і тримаєшся тіко на ремнях, а під тобоу - ліси та ставки. Чи як сам робиш подвійну бочку чи мертву петлю. Чи коли пілот спеціально витискає повний вверх і щоки обвисають до плечей а ноги проламують підлогу, а потім вимикається двигун і ти невагомий падаєш вниз. Короче то не описати. І хоч на перший погляд може здатися шо то дурно витрачені гроші - але воно того реально вартує!
#3486
УУУУУ, зачот! Фото надзвичайно цінні! Думаю у Львові такі мають лише одиниці! Велике дякую і плюс! дуже цікаві розписи на стінах, шкода шо їх мало сфоткано. Також файно було б глянути шо саме за книжки там зберігаються і скільки міліметірв пилюки на них. Орган виглядає чомусь як не робочий. Може це ілюзія. Вилазити ан верхівку собору і робити фото Львова з цього ракурсу не пробували?
#3487
Зовнішній вигляд і акт про віднесення до холодної зброї мого мачете

(якшо клямцнути на малюнок - буде троха ліпше видно)
#3488
Їхати в сторону Городка. Але треба знати дорогу. Просто так втрафити буде досить складно. Або ЖПС брати, тоджі я дам ключові точки, поворотів на карті нема.

Їхати можна в суботу - неділю. В 9 пів 10 бажано бути там. пускають всіх :)
#3489
Моя відповідь така: навіть якшо б то був звичайний туристичний ніж з тонким лезом і без фіксаторів руки - не рекомендую брати, якшо нема сертифікату. Тим більше сертифікат це не щось атке уявне - зараз їх дають більшість порядних продавців.

А на рахунок підробити сертифікат - не будемо вважати ментів за дурнів. Бо ксерокопія сертифіката ніц не дає, плюс вони ітак прекрасно знають які ножі є зброєю а які нема. Так шо обдурування тільки боком вилізе.
#3490
Приєднуюся до привітань. Адміни бувають різні: одна крутять шлюзи та гейтвеї. інші інсталюють віндовси та офіси, ше інші банять та видаляють. Але всіх нас обєднує одне - любов до пива! Так шо напуваймоси!
#3491
Колись мав нагоду працювати з майором міліції :) Він так і казав, шо "коли кожен день тобі кожен мудак починає вимахуватися і качати свої парва хоч не хоч станеш озлобленим". Тому слід говорити спокійно, не хамити, не нагліти і давати їм робити свою роботу. В той же час при підозрі що правоохоронець хоче здійснити проти вас неправомірні дії слід не кричати що ти зараз подзвониш його начальнику чи його посадиш, а постаратися показати йому що ти прекрасно знаєш шо він має, а шо не має права робити. Наприклад коли тобі кажуть шо ти маєш при собі холодну зброю, сказати що тільки експертиза може визначити чи це зброя чи ні і попросити їх скласти акт вилучення. Зустрічні дії, як правило, значно остуджують їх запал. Адже не секрет що їм не так розходиться на твому ножі, як охота тебе залякати і получити пару десятків гривень хабаря.

Ну і той же майор казав, що кожен поліцай прекрасно знає межу, переступати яку є злочин. І попри всю очевидність, притягнути їх до відповідальності і довести факт правопорушення з його сторони досить складно.
#3492
Прямо там де і купував. Будь-який порядний продавець їх має. так шо купуймо спорядження в спеціалізованих магазинах, а не в перекупщиків на Краківському і всьо буде гуд.
#3493
Можна звісно. Просто потусуватися серед парашутистів.
#3494
Файно, добре шо захотілося. Ціль оповіді досягнута. Так шо вйо цієї неділі зі мною в Цунів!
#3495
Я маю мачете, до холодної зброї не відноситься про що маю відповідну посвідку яку заникав в чохол самого ножа. Відповідно вона завжди зі мною.
#3496
Дякую, може колись і піду, коли матиму достатньо грошей шоб не думати про хліб насущний. Писаниною в нашій країні тяжко нормально заробити, це більше як хоббі чи для морального вивільнення.
#3497
Їду в неділю 2 серпня в Цунів. Літатиму на літаку. Задоволення не з дешевих, 10хв 60 баксів. Тим не менше якшо хтось бажає приєднатися чи просто стрибнути з парашутом - місця в машині є. Підвезу з задоволенням.
#3498
шахтний - інтерферманометр ?
#3499
Фото зачот! Особливо техніка з червоним лазером! Як там, не було ніяких конфліктів з банком?
#3500
на форумі сиджу переважно вдень - таке буває дуже рідко. Принаймні не частіше ніж на інших форумах. Наскільки я говорив з різними адмінами різних сайтів - це загальна проблема українського інтернету. То типу розмова "чому в нас дороги погані" :)