Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Oly

#1
Знаю одне місце. Це вапняний завод в Пустомитах.
Якось їхала я електричною в Глинну Наварію, але, оскільки ця електричка не зупинилася в моєму місці призначення, я вийшла на наступній станції Пустомити. І, повертаючись назад, натрапила на майже закинутий завод.
Вхід охороняє один пес, який грівся на сонечку біля закритої брами на територію заводу. Коли я появилася на території, десь з-за будівель, цей собака спочатку трохи йшов за мною, тримаючи дистанцію близько 50 м, а через деякий час взагалі втратив до мене інтерес і повернувся на своє нагріте сонцем місце.
Мені ж, в цей час, вдалося помилуватися промисловим видом, зробити 2 фотки, коли з-за рогу появився мужик на велосипеді. Тоді я вирішила вдавати типові блондинку, типу "порадьте, будь ласка, як мені звідси в Глинну Наварію потрапити, я сюди якось випадково зайшла)"
Мужик люб'язно погодився провести мене до виходу на іншому кінці території заводу.
Від нього мені вдалося взнати, що:
-він працював на заводі 20 років, поки той не "розвалився";
-завод ще частково працює - в одному цеху мелять борошно;
-на території ніби є якась охорона, але можна приходити);
-на моє питання чи можна полазити всередині по будівлях відповів, що ні, бо це небезпечно, можна звідти вилізти повністю білим в вапні.

Виставляю 2 зроблені тоді фотки.
Загалом територія заводу дуже цікава, є декілька закинутих будівель, в які можна залізти.
Місце однозначно потребує дослідження.



П.С. якщо тема про дану місцину вже існує (я не знайшла), прошу модераторів видалити, або об'єднати теми