Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2281
Цей раз нас було аж шестеро, позитивна динаміка. :) А саме Я, Інкогніто, Рой, Женя, Люпко і ХуліГанка. Місце знайшли легко: як їхати вниз глинянським трактом минаємо поворот в Лисиничі і на горбку зліва бачимо цвинтар. Там великий монумент, унікальний хоча б тим, що споруджений в 1989р. Ще за Совєтів. Встановлений він як память великій кількості загиболих тут вояків УПА в період з 1939 по 1950 рр.

Чекаємо велосипедистів, місцеві йдуьт на зупинку здивовано на нас озираючись. А ось і вони, їдуть з червоно-чорним прапором ззаду привязаним до вудочки. То ж  є всі, беремо квіти і свічку ат й урочисто покладаємо їх. Любко розказує що внизу як вони їхали місцевий казав їм що наверху їх вже чекають хлопці. :) А маршрутчики та водії давали дорогу, зувидівши прапор.

Після покладання мило поговорили про те і про се, про повстанців. Думаємо на анступний ірк вшанувати місце загибелі одного з командиірв УПА під Яйком Ілемським.
#2282
Ну здаєсі вже вибрали: Лисиничі на 8 завтра зранку куло площі Галицької. Я і Женя будемо, а також заслужений червоний експлореровоз :)

Також Люпко казау шо на ровЕрі через ціле імсто з прапором поїде також до нас в Лисиничі
#2283
я можу, звісно. :) Якшо цікаво - пиши в ПП, робитимеш сам, там аж 2 дроти треба підпаяти і 1 розрізати. Отримаєш масу задоволення. ПИши в Аську.
#2284
якесь би маловідоме місце вшанувати. хто які може запропонувати?
#2285
Є ще в Ворохті цікавий закинутий міст побудований ще австріяками. Коли ми були охорони не наблюдалося.













На Вікімапії він тут

Троха далі за ним Є ще один аналогічний, а у Вороненці - тунель. Який точно охороняється з автоматами.
#2286
Оооо. Приєднуюся! Вітаю найбільш приплюснутого(+) учасника з його ДН. Побільше наснаги і потуги та нових цікавих ідей. Ну і можливості зреалізувати їх.
#2287
Під час вчорашньої акції по Відкриттю Полтви і я Отримав свою дозу наклейок. Фото внизу. Ще роздав Жені, Коржику, Люпку, Хіміку і Бігдану. Казали шо тоже десь приліплять :)

#2288
Ага, дякую! Дивитися після 11 хвилини :)
#2289
Все відбулося гарно і позитивно. Ввечері завантажу фотки

Ага, і ще одне. поки відбувалася акція хтось моїй маленькій зламав дзеркало :( Руками. Стояла нормально запаркована, нікого не припирала, інкому не заважала. І за шо питається??? В чому вона винна, шо зробила поганого??? Вона ж така хороша, чемна та слухняна. І ні в чому не винна. Шкода, абсолютно безпідставний акт Вандалізму.

Шансів шо хтось бачив мало, але тим не менше. Згідно теорії ймовірностей це зробив хтось з малолітніх пяних шанувальників Карпат, яких саме в цей час було особливо багато коло памятника.
#2290
Гарно! А де фото з  наклейкою реклями?
#2291
Митців най інші мистці критикують. Але не виключено шо при ремонті якогось куска центру візьмуть і таки зроблять скляний ковпак над якоюсь частиною існуючого колектору, ну і освітять знизу відповідно. От маєте ще одну тиристичну принаду. Зацікавлення громадськості Полтвою це хороший спосіб для Діггерів вийти з тіні, розповісти про себе, перетворити варятство на серйозне захоплення як ото туризм.

Про руйнування діггенських обєктів не може бути і мови. Колекторів у Львові аж забагато і ще досі є недосліджені куски.
#2292
Гумор / Re: FunStuff в тему
03.10.2010 22:41:57
Згадав смішний Віршик про Терикони:

"
На Стрімкім Териконі
Ти Мені Віддалась
Серед Білого Дня у Суботу.
І Дивився на Нас Весь Донбас,
Весь Донбас!
Припинивши роботу.
"
#2293
Звідси

Шановні краяни !

4 жовтня – календарно Всесвітній день середовища проживання. А ще цьогоріч на цей день припадає ,,чорна дата" – 110 років тому 4 жовтня 1900 р. було відкриття Опери на спущеній у каналізацію ріці Полтві.
110 років поспіль мешканці Львова позбавлені своєї найпершої годівниці та захисниці – води. Місто живе в екологічному дисбалансі. Місто позбавлене природного імунітету.
Напередодні виборів мера м.Львова просимо усіх симпатиків проекту ЛеоПолтвіс, 4 жовтня прийти о 18 вечора на пр. Свободи до монументу Т. Шевченка і виразити свою солідарність у підтримці проекту з ,,відродження" Полтви.
Хочемо траурними стрічками нагадати владі міста, що ,,ніхто не забутий, ніщо не забуте", – Львів'яни хочуть назад свою ріку Полтву до життя – відвоювати її з каналізації та глуму.
Львів'яни, ті, котрі екологічно свідомі, вимагають, аби хоч майбутня влада Львова з усією відповідальністю підійшла до питання порятунку Полтви та здоров'я мешканців міста. Хоч напередодні виборів задумалась над цим.
Дайте Полтві її другий шанс. Відбудова Полтви – це повернення Європи в Україну.

Після маніфестації усіх учасників запрошуємо до Музею Ідей на літературний вечір присвячений втраченій міській ріці.

Я буду, всі решта теж приходьте. Також дзвонила нині якась Роксолана з бЗІКу, в Полтву рветься :)
#2294
Тема цікава, але зараз не війна, дефіцити елементів нема. Цікаве інше: як забезпечити енергією себе автономно. Тобто відключитися від всяких Львівгазів та обляенерго. Наприклад геотермальна енергетика - але неефективно. Сонце - багато мороки, реактор - недосяжно. Покишо ідей не маю, алде цікаво було б бути самостійним
#2295
Ооооо, вітаю! А я, свинюка, забув про то нині :( Нічо. Красиву жінку маєш, люби, бережи і жеби ніколи не схарився :) Ну і маленьких юзерят побільше ;) За кілька років новий розідл прийдеться створювати для найменших "Не згиняючись" :)
#2296
Ага, давно то вже бачив. Якшо знаєш автора - подякуй від мене :) Гарна робота
#2297
Ага, наприклад нові Будинки на Погулянці стоят прямо на дорозі.

Але є й багато позитиву: добудують кн. Ольги, зроблять кільцеву кільцевою, зроблять 2 виїзди з Левандівки, на Шевченка -Вінниця кільце, Луганську продовжать. Мені і тепер незле їздити, але мабудь стане краще.
#2298
Дякую за звіт, маєш + від мене. Сам виріс коло нафти в Дрогобичі, ну і ставив якось апаратуру на нафтову цистерну. Для інформації - сантиметр нафти в цистерці приблизно коштує від 500 до 1000 доларів. Так шо навіть попри відносно мізерні масштаби, бабло воно приносить непогане.

Для гостей форуму: ще троха нафтових родовищ можна побачити коло Делятина, заодно і на Cинячку заскочити.
#2299
Великий тут і тут

"важає головний архітектор міста Юрій Криворучко."  :)  Ну з нашим генпланом тоді всьо понятно
#2300
Дуже цікаво та повчально. Завжди задумувався де той концтабір був. І по ліску тому ходив. Наглядно що він там молодий і чистий, на відміну від Пралісу далі, коло Четових Скель. Тепер знаю, дякую!