Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#1301


Малис-мо приємність з Цезаром оглянути на початку березня кілька об'єктів в одному з моїх найулюбленіших міст - Стрию. Фотки робив-ім на китайський телефон, тому потім мусив застосовувати функцію "зробити всьо файно" в Пікасі. Тому прошу сильно не плюватися на якість, дикі кольори та шум присутні на кожній знимці. Зате є прив'язка до карт Гугла, а то плюс.

Кому цікаво, весь альбом лежить отут.

Приблизне розташування об'єктів.

Спочатку пройшлися по цвинтарі, поробили фото, подивилися на старі гробівці. Як буде Цезарова на то воля, то фотки з'являться з часом
в темі про цвинтарі. Далі по колії пішли в напрямку великої круглої вежі, що маячила на горизонті.







Елекетрична підстанція заводу Ковальсько-пресового обладнання. Ми знайшли дірку в огорожі і залізли на територію. Цехи заводу на мапі позначені як закинуті, але за парканом стоїть різна техніка, все ніби в бойовому стані. Десь неподалік гавкали пси. Охорони не було видно, але ми вирішили не ризикувати, хоча драбинка на дах величезного цеху щиро запрошувала... Прошвирнулися швидко по території і через паркан перелізли назовні, знову на рельси. І пішли далі.







Нарешті дійшли до замерзлого ставка. На тому боці маячила водонапірна вежа. Щире бажання вилізти наверх не здійснилося, всі металеві сходинки зсередини випиляні. Нагорі сидів крук і цілився нагидити на Цезаря, поки він фоткав башту зсередини. Це був початок території колишнього м'ясокомбінату.





В розвалених цехах нічого доброго не виявилося, хіба цегла і дірки зверху, через котрі лилася тала вода. Площа велика, а лазити там бажання ніякого. Залишалося тільки шукати вихід на дах.





Виходи зі сходів замуровані, але вдалося знайти вентиляцію і драбину. На даху класно, можна перекусити ковбасою, що за збігом обставин була зроблена за 300 метрів звідси, і позирити довкола.







На даху сусіднього цеху зробився цілий ліс, з деревами, кущами, мохом і невеличкими озецями. А ще там бігала зграйка безхатніх собак. А це завод "Леоні", де виробляють електроустаткування для автомобілів.



Гуляємо всередині адмінбудівлі











Пройшли трохи далі. І через незапальну діру влізли в покинуту їдальню заводу Ковальсько-пресового обладнання.

Тру-ліхтарі біля забитої дошками прохідної.




Всередині трохи підтоплено, але трапляється багато артефактів. Ми, яко справжні урбан-експлорери, все залишили на своїх місцях. Навіть величезний баняк для замісу тіста))) Мені їдальня нагадала "Барву" в Франківську.













Оце і все поки. Фоток багато не закидаю, зважаючи на їхню погану якість. Може Цезар чимось підсобить згодом.
Обговорення тут.
#1302
Обговорення теми про промзону Стрия.
#1303
Історія каналізації Праги, з сучасними фото тут - http://prahafx.narod.ru/stavba/podzemi/kanalizace.htm
#1304
Фільм, який я довго хтів та не міг знайти у вільному доступі, нарешті якась добра душа виклала на Ютуб. Дивітси і насолоджуйдеси - Urban Explorers: Into The Darkness

#1305
Фільм польського режисера Яцека Хуго-Бадера про сучасний Донбас. Мені дуже сподобався, рекомендую.

Частина 1:



Частна 2:

#1306
Подорож по замерзлому Байкалі. 400 км. на ковзанах, оце я розумію похід!!!

http://satorifoto.livejournal.com/18536.html
#1307
Маленьке опитування з двох питань. Прошу всіх не бути байдужими та висловити свою думку.

Перше. Який, на вашу думку, має бути рівень доступу до чату на форумі? Тільки для користувачів? Для всіх зареєстрованих? Чи може для зареєстрованих і всіх гостей?

Друге. Кому слід надавати статус користувача? Яким критеріям повинна відповідати ця людина?


Моя думка: доступ до чату всім, хто зареєстрований на форумі, без винятку. Крім забанених, звісно.

Статус користувача даємо перевіреним надійним людям. Формалізовані параметри: 50+ дописів на форумі, схвалення кимось з адміністрації + поручення хоча б трьох користувачів.

#1308
Maxis, чудовий ресурс!!! Карти є, навіть описані поїзди, які їздили.
#1309
Я в Крим ся збираю на Дев'єте мая, в гори. Але то ще вилами по воді...

В будь-якому разі, якби хто ще хтів, прошу зголошуватися.
#1310
Лана Сатор під Новий рік влізла на "Свему"

http://lana-sator.livejournal.com/186987.html
#1311
Вчора знімали сюжет разом з телеканалом ЗІК та журналісткою Вікою. Відео має бути про незвичні захоплення львів'ян, а саме про Урбан експлорерів, тобто нас із вами  ;) Правда, Віка вперто називала нашу спільну справу "лазанням по закинутих будинках", але то таке. Участь у зйомках зі сторони Експлорера приймали Рой, Руфус та Декстер. Ну і Йа. Знімали у підвалах Винзаводу та на Хімсільмаші (Рясне).

Що з того вийшло, дивіться сьогодні о 21:00 в програмі "Огляд дня" на ЗІК'у



#1313
Встидно сі признавати, але я на такому боянному об'єкті, котрим, без сумніву, є Фак-парк, ні разу до того не був. Він мені сі сподобав, не зважаючи навіть на то, шо я моцно порізав руку, коли відкривав флєшку вина до дерева методом послідовних ударів дном обб стовбур. Бо не було штопора. Фляшка сі розбила, шкло розрізало ми долоню, я сумно полизав троха алкогольний червоний сніг і придумав си купити портативний штопор. Але нічо. Рука зажила ги на псови, а спогади про файну прогулянку в колі друзів сі лишили. Як і знимки, котрі будут нижче.

Був мороз і сонце, я б навіть згадав вірш їдного москальського пуета, але не буду. Нема чого пропагувати, тим більше, Жадана ніхто не перевершив ще. Труба котельні моцно диміла в львівшьке небо, і то було направду красиво.





Заходимо в порожні цехи. Ніби нічо цікавого, але ЯК можна назвати ТАКЕ нецікавим???











Так, то про нас, на жаль...



Місцевий Стоунхендж. Так його обізвав Сталкер.







Марічка позує невідомому фотографу



Йдемо надвір. Дерева позгиналися під вагою льоду на гілках



Нас же зацікавили бетонні коробки. З єдиним входом, через невелику круглу дірку :D

Декстер ін:



Декстер аут:



Марічка аут. Виставляти на загальний огляд "Марічка ін" мені не дозволила професійна етика ;)



Всередині бетонних квадратів непогані графіті. І ковзанка.

















Погнали далі. На теплотрасу теж можна влізти. Як і на місток над колишньою колією. Ну і що, що немає драбинки? Серце Експлорера б'ється всередині кожного з нас, а на лівому плечі сидит чортик, котрий шепче на вухо:"Залізь туда!"

















З цього даху видно аж 13 труб різних котелень та заводів!













#1314
Якби-с троха скинув, то я би-м взєу ;)
#1315
Dima_Bear нині ся вродив, Костопільський експлорер! Многая літа!
#1316
Книжку, люб'язно надану Нелегалом зісканував і закинув на свій Гугл Драйв. 

#1317
Ось знайшов на компі відсканований артефакт з Винзаводу - талон на харчування з печатками бухгалтерії. А ще фотки з адмінбудівлі та її підвалу лежать в темі про нічний Урбантріп.

#1318
Гарна стаття в останньому числі Високого Замку про старий Івано-Франківський цвинтар. Ось він на мапі.



#1319
Я буду.
#1320
Мої вітання Студенту, а також всім багаточисленним чувакам і чувіхам, що наполегливо (або не дуже) гризуть граніт науки, не забуваючи при цьому про якісний відпочинок  :D

А ще всіх Тетян та Тетянів з Днем ангела!