Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#1961
Ще одне відео. Про всяк випадок нагадаю:
Повторювати те, що ви бачите тут чи в інших відеосюжетах категорично не рекомендується адміністрацією сайту.



А це - про потерну дамби Дніпрогесу

#1962
Пропоную в цю тему додавати відео з об'єктів та вилазок, що відповідає тематиці Екплорера - як зняте власноруч, так і знайдене в Мережі. Але - умова! - щоб було якісне і дійсно цікаве!

Для початку - відео, яке мені дуже сподобалося. Про вельми травматичну штуку - трейнхопінг. Що воно за звір читайте тут.



#1963
Дуже прошу мене вибачиит, маю трабли на роботі, тому поїхати в суботу ніяк не зможу :-[ Але найближчим часом, як тільки буде можливість, обов'язково туди поїдемо
#1964
Ти напиши коли і звідки хочеш виїжджати, може хтось поїде навкруг Львова. Я не знаю чи зможу. :(
#1965
Вирішив перенести поїздку на наступний день, 4 червня, субота. Може більше людей підпишеться. Все решта лишається без змін
#1966
На думку наштовхнула тема на Кавесі  "Был ли дигг в советское время?"

Дійсно, комусь доводилося чути про людей, що в радянські часи відвідували місця, схожі до тих, які цікавлять зараз нас? Пам'ятаю, десь читав чи хтось розповідав про дядька, що лазив по Полтві. Тільки не пам'ятаю де то було і чи було взагалі ;)
#1967
http://analyser.narod.ru/misc/gravetraps.htm  - маркування каналізаційних люків та решіток

На сайті присутні також дігерські історії початку 2000-х
#1968
Вже поправив. Лінк не працював тому, що об'єднувалися дві схожі теми воєдино.
#1969
Плани / Плани роверові
30.05.2011 13:35:39
Помітив, що багато хто на форумі (і я в тому числі) мають ровери і бажання на них кататися. То давайте дописувати сюди хто куди і коли збирається, не важливо на весь день чи на дві годинки
ввечері після роботи.

Я катаюся досить часто, проте поки що не можу сказати, коли буде наступний раз. Хотілося би найближчим часом по Кайзервальді погоцати і заїхати на Чортові скелі, далі через ліс на Джорджа Вашингтона. Як вам такий маршрут?
#1970
Планую в найближчу п'ятницю, 3 червня, відвідати закинутий цукровий завод в с. Задністрянське біля Бурштина, а заодно глянути на Бурштинську ТЕС, шлаковий завод і на саме місто. Про цукрозавод в нас трохи вже писалося (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,978.0.html - "Там дуже цікаво, все розікрали..." ;D). Про Бурштин, в принципі, теж (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,628.0.html)

Добирання:
Поїзд "Київ - Івано-Франківськ", відправлення зі Львова 6:58 прибуття в Бурштин 8:48
http://railway.lviv.ua/fileadmin/trafaret/tro0137.txt

Далі сідаємо в маршрутку і їдемо в Задністрянске. Звідти можна рухатися назад, де ногами, а де маршруткою, подивитися що там є доброго та цікавого. Можна скупатися у водосховищі, якщо там взагалі купаються. Назад з Бурштина або тим самим поїздом, або маршруткою, буде видно, на скільки там затримаємся.

Onyx казав, що швидше за все буде. Хто ще має бажання, то прошу дописувати і не встидатися.


#1971
http://www.vrazvedka.ru/main/learning/glossary.html#b - короткий словник військових абревіатур та скорочень. Сайт взагалі присвячений військовій тематиці.
#1972
Знайшов на відомому caves.ru наступний допис - http://caves.ru/threads/11178-Стоит-ли-туда-спускаться

Цікаво, де дописувач чув "сильний штин" з люка? І чи справді був випадок із померлим працівником комунальних служб? Пишу в "Гумор" бо тема викликала щиру посмішку... Здається, топікстартер внюхав не Полтву, а віходок в баби на городі ;D ;D ;D
#1973
Книжка російського автора про автостоп і не тільки. Написано, на мій погляд, толково і цікаво, без лишньої бравади та вихваляння, багато корисних порад. Кілька розділів присвячені пересуванню залізницею, зокрема товарними поїздами.

http://avp.travel.ru/pred_pvp98k.htm
#1974
Був сьогодні в центрі і побачив страшну картину - вхід біля Шевченка добротно заварений невідомими темними силами. Тобто бляха тепер непідйомна. Фото нема, мусите повірити на слово.
#1975
Плани / Re: Львів Around
24.05.2011 20:33:48
ІМХО, закруто для першого разу. Тим не менше, я +1 якщо вилазка співпаде з моїми вихідними.
#1976
Щиро вітаю тру-експлорера Romchik'a з Днем народження! З роси і з води, достатку, душевного спокою, цікавих нових вражень і здійснення мрій. Зокрема тої, про катання на товарняку ;)
#1977
Жирно! Особливо про Полтву!

А для 4 фотки (фонтан на площі Ринок) класно було б, на мою думку, захопити в кадр ще молодь, що часто там тусується. Вийде таке протиставлення культур.

І так, обов`язково постав ватермарки!