Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2521
Дякую за звіт. Правда дивно якось шо ті всі штольні виявилися такими нецікавими :( Цікаво шо вони з тою фоткою робили, духів викликали?
#2522
Йоу! Пропоную припинити дискусію. Сам колись обливау дівчєт водоу. Правда не так дико, але обливау. Думаю не тільки я. Правда забив після 12 років, але тим не менше. Багато людей  і в старості далі своїх 12 рокіу не виростают. Тим не менше свої ф-ції в суспільстві виконують.

Справа в тім шо треба любити свою неньку такою - як вона є, і памятати шо ми не з марса сюди прилетіли і також є її синами. І шо ці люди можуть бути через 2 або три звязки  нашими знайомими. Я їх не оправдовую. Це все, звісно, дич. Але давайте не будемо їх судити, не наша це справа. Адже за кожним, якшо гарно подумати, можна багато чого нарити. То шо ми підросли і зрозуміли свої помилки а вони - ні, тільки плюс нам. Але далеко не виправдання їх засудженню.
#2523
Що ж хлопаки, насмішили ви мене :) Дякую.

Експлорер - ресурс інформаційний, а не дискусійний. Пусті суперечки будуть видалятися. Як і все решта шо суперечить правилам. А так - сидіть, пишіть, викладайте шось корисне. Ніхто за це банити не буде.

Якшо є якісь претензії особисто до мене - прошу дуже, через ПП з дотриманням цивілізованих правил спілкування.

Про трафарети вже влучно відписали. Додам лише шо мій сусід надибав в Лощині наш напис, зайшов на сайт, багато чого цікавого дізнався, багато куда по звітах зїздив і дуже дякував. Це лише один приклад, а, впевнений, таких людей є значно більше. Про шо явно свідчить ріст читаємості форуму. Тож продовжуватимемо працювати в тому ж руслі.
#2524
#2525
За основу можна взяти боти від Борда, до них намертво прикріпити колючку. Вони, до речі, теж не промокають. Правда не надто високі.
#2526
Назагал димка там є завжди, і зимов і літом. Деколи сильніша, деколи слабша. Але не така сильна якшо знєти циклопа з голови і взєти у руки. Справа в тому шо світло від голови гарно відбиваєсі від туману, сліпить і тобі здаєсі шо ніц не видно. Або мати в руці додатковий ліхтарик, який додаватиме видимість вдаль, а циклоп - під ноги. Цен оптимальний варіант, я переважно так і ходжу. Тільки в руках мати зле, бо не завжди можна ним скористатися, наприклад при проході тієї вузької ділянки шо на останній фотці.

Про фотки: всі ті мега тру фотографи ходят зі штативами, ставлять апарат на довгу витримку (більше хвилини або взагалі ручну) і поки фотік знімає, забирають мій оранжевий ліхтар :) і швидкими коловими рухами промальовують всю картину. І тоді получається гуд! Правда то не стосується Nick_C3, він має свій "оранжевий" ліхтар ;) Може і він шось тут допише цікавого по фотканню.
#2527
Ше троха фото тут Кілька є вельми цікавих ;)

Як ан мене це просто невикористана сексуальна енергія у старших і повторювання у молодших. Під покровом народних традицій. Не думаю шо биття морд болільникам футбольними фанами тягне на вищий культурний рівень. Та й багато інших прикладів можна навести. Починається як завжди все згори. Куда дивилися ППС-ники яких в центрі хмара. Чи народні звичаї на дрібне хуліганство не тягнуть? Облити водою з ніг до голови перехожого це ж не пиво на лавочці пити, де тут порушення?

#2528
За останнє фото дякую. Багато читав про той памятник з мармуру і фанери :) Фото Зустрічається досить рідко
#2529
Гумор / Re: FunStuff в тему
07.04.2010 14:56:35
Житомирська Обласна Податкова Адміністрація
#2530
Ооооо, Вітаю! Пекельних тобі розваг! ;) І пройти всі колектори у всіх містах України.
#2531
Молодці, часу даремно не гаяли :) Приємно було з бодуна прочитати ваш звіт! Згідний, закинуті дачі завжди мають якусь особливу притягальну енергетику.
#2532
будуть, будуть. Все в свій час. Кому не терпиться можуть зробити собі самі :)
#2533
кому цікаво:

місячний звіт про відвідуваність форуму в Березні  в форматі pdf можна скачати тут
#2534
Дякую RoMel! Від себе додам шо провайдер автоматично знімає оплату за хостинг з цього рахунку, відповідно поки там є гроші - сайт працюватиме стабільно.

Може додатир маленьке доповнення: після поповнення написати RoMel-ю в ПП, шоб він перевірив чи гроші дійсно надійшли на рахунок. Всякі глюки бувають.

#2535
Адміністрація просить вибачення у всіх користувачів які знову отримали це повідомлення про недостачу часу ЦПУ. Пів року за які було проплачено минули швидко, постараюся найближчим часом заплатити знову.
#2536
фото того ж ліхтаря з книжки 1969 року
#2537
Літом ввечері в тому саду хоч екскаватором копай - за деревами ніхто ніц не побачить. І перелізти паркан не проблема.
#2538
- Колія на Руській: були бетонні плити а не бруківка. Отже та жахлива бруківка шо ми памятаємо не така вже і стара. Шо розвінчує міф про її довговічність. Те ж Городоцька. Перекладена вона в час будівництва колектора, початок 70-их.
- Класна трамвайна зупинка в центрі
- Високі дерева на проспекті Шевченка давали напевно значно кращу тінь
- Жигулів тоді не було :) Тіко москвичі і Волги таксі
- А ше Побєди
- Ну і фіра в центрі Львова цілком нормальне явище.
- Цікаво, коли виник Вернісаж. Тоді там була стоянка.

Зрештою, самі можете бачити. Фото гарні. Хто ближче центру тусується: то ж бо можна піти до Федорова і за безцінь купити ше кілька фотоальбомів Львова. І сюда викласти. Бажано кольорових, якось живіше дивиться.
#2539
Роздобув книжку "Архітектурні Памятки Львова" 1969 року. Є багато ч/б фоток, які тут не викладені. Перефотографував все цікаве, тобто шо змінилося чи  відображає автентику епохи.

З цікавого:
- Фреска на Дорошенка в хорошому стані
- ФТА ше не перетворився в офісний центр
- "Владі РАД Слава"
- Перед Інтуристом і тоді було людно
- Добре зберігся газовий ліхтар
- Любінська в оголеному стані. Цікаво чи спроможеться доктор Сушняк зробити таку ж знимку зараз ;)
- Фонтан замість Матері Божої зовсім незле виглядало
- Мілленіум - Кінотеатр Мир : американський стиль
- Пруся з дороги перед Оперним
- А Новий Львів чого вартує. Чимось Чорнобиль нагадує
- Світлофор перед ратушею вже давно не висить
#2540
Цікаво. Так якось впало, ніби її хтось добряче штовхнув чи ніби вона була під великим кутом. Хоча насправді вертикально. Машини шкода, але думаю монастир мав би відшкодувати, його ж майно. Чого за ним не доглядали? Весь монастир такий чепурний, а стіна - ніби з позаминулого століття. Чи то як в нас у Львові прийнято - показова старовинність?