Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Le-i-3o

#121
Цитата: RottenDeath від 05.12.2018 02:11:46
Знайшов пару вільних хвилин і покинув пару фоток, з Лівії 2014рік, Мальти 2014 рік, і дуже Демократичної Республіки Конго 2016-17 р. Як що цікаво, кажіть, підкинули ще, а як ні ну можу і не відкидати  ;) вибачайте,  на деяких фото присутня зброя, але нажаль, це невід'ємна частина мого життя і подорожей по світу

Якщо маєш фото які відображають елементарний побут країн де ти був, мусульманських чи африканських кидай буду дуже вдячний!
#122
Пропонуєтся/ на наступний раз знайти розкладний мангал і 2-3 людям зібратись на 2-3 години швидше і бабахнути щось потужне.

Підтримую 25 число.
#123
Сніданок вдався! ДЯкую всім за компанію! Радий буду побачити фото) Маю уже чудову ідею на наступний.

Отож пропоную взяти за традицію організовувати сніданки дослідника раз на місяць у останню пятницю місяця.

Кожного разу пропонуєтся міняти локацію.
#124
Якщо не помиляюсь нас має бути 8 чоловік, нароб давайте ще підписуємось.
#125
Отож тоді пропоную на 7:00 на стоянці на Максима Кривоноса, між поворотом на високий замок і спуском з нього по бруківці. ТІ хто будуть на машинах там зможуть припаркуватись ті хто пішком зустрічаємось там разом з автомобілістами. За 15 хв малиб піднятись 45 хв на сніданок і з 8:00-8:15 розбігаємось по роботам.
#126
Радий що так багато людей підтримало ідею! В майбутньому яб назвав тему Сніданок Дослідника і раз на місяць організовував би таку подію на різних цікавих місцях
#127
Цитата: Golem від 20.11.2018 13:48:15
Народ, потрібна допомога з поширенням книжки. Залишилося десь 400 екземплярів. Виглядає що у Львові хто хотів той її вже купив.

Мені здається шо потрібно виходити за межі міста. Може хтось має контакти на Заправки ОККО, ВОГ відділ супутніх товарів? Або знайомих на фірмах що займаються розповсюдженням книжок чи возять туристів автобусами? Буду дуже вдячний за допомогу. Можливо в когось є ще якісь ідея по просуванню. Пишіть, дзвоніть!

ОККО та ВОГ в тебе мабуть книгу не візьмуть 90%, а навіть як візьмуть то процес погодження буде тривати року так з пів.

З ідей: 1)Фест
2)Кумпель тур
3)Інформаційно-туристичний центр міської ради
4)Може розіграти пару книг на радіо з інфою де їх можна купити? Але тут тре детально дослідити і порівняти затрати з можливою вигодою.

#128
Цитата: inkognito від 20.11.2018 10:51:18
Цитата: Le-i-3o від 20.11.2018 09:34:21
Друзі є така ідея, в якийсь ранок, важливо щоб будній(в тому вся атракція) зібратись на високому замку о 7:00 з пальниками та посудом зварити якоїсь гречки, фігнюшок якихось з пакетів чи просто посмажити яєшню за наявності пательні.

На це це все маємо вписатись в годину часу і о 8:00 розбігтись по роботах навчаннях чи інших справах. Побачимо як світає тай зарядимось дружніми емоціями І буде нам 115 плюсів до карми дослідника.

Хто за підписуємось та вибираємо дату.

А ти точно прийдеш?)))

Я буду 100%

Давайте обговоримо місце зустрічі, від себе пропоную порохову вежу.

Також напишіть хто візьме пальник. Ну і що будем готувати
#129
Пропоную на пятницю, булоби класно зарядитись позитивними емоціями в останій робочий день тижня.
#130
Погоджуюсь там є якась атмосфера дикої природи.

Хлопці вбємо двох зайців одним пострілом, поснідаємо в польових умовах майже на природі, кайфанемо від туристичного сніданку.

#131
Друзі є така ідея, в якийсь ранок, важливо щоб будній(в тому вся атракція) зібратись на високому замку о 7:00 з пальниками та посудом зварити якоїсь гречки, фігнюшок якихось з пакетів чи просто посмажити яєшню за наявності пательні.

На це це все маємо вписатись в годину часу і о 8:00 розбігтись по роботах навчаннях чи інших справах. Побачимо як світає тай зарядимось дружніми емоціями І буде нам 115 плюсів до карми дослідника.

Хто за підписуємось та вибираємо дату.
#132
Колеги доброго дня! Нажаль для нас висуното побажання перенасти нашу подорож у звязку з великим навантаження іноземних груп на базу.
Похання висонуто тому що нас не зможуть адекватно прийняти, + для мене було важливо приділити увагу своїм колегам спелеологам окрім екскурсії для вас. А це буде важко станом на ці вихідні.

Тому станом на зараз я прошу сприйняти нормально перенесення події на 2019 рік.

#133
Маршрут буде редагований по мірі компанії яка зберется. Як по фізичних можливостях так і по психологічних.



#134
Колеги привіт! Відбудется поїздка на Базу ХСК Атлантида з відвіданням однойменної печери. 23-25 листопада



Плановано виїзд 23 у пятницю о 16:00, станом на зараз є одна машина, Голема в якій ще вільні 2 місця.

Тому якщо є бажаючі водії з автомобілем пишіть, будем дозбирувати вам пасажирів. А хто без машини спішіть записатись у першу.

Такщо бажаючі підписуйте і будем думати як комбінуватись.

План дій такий: в пятницю вечером прибуваємо в Завалля відпочиваємо лягаємо спати.

У Суботу  24 числа ідемо в печеру після чого пропонуєтся або відпочивати або збігати на Кудренецьку Фортецю. Відпочиваємо, ночуємо тай їдемо назад до Львова, по дорозі можем досліджквати цікаві обєкти.

Також на ці вихідні приїдуть Болгари та Молдавани тому маємо шанс знайти нових знайомих у теплому зарубіжжі. ДЛя подальших дальших поїздок.

Ночівля на базі 100 грн. організаційний внесок на розвиток клубу 300 грн.

Тому радий буду бачити гарну компанію.
#135
То купа великих плюсів, ви круті!
А ще скажіть коли ми вже виберемось на вінничину в штольні, стіну та могилів + дністровська ГЕС якщо впишимось по часу.
#137
Піп Іван сьогодні, цікаво що нам приготує погода на нашу поїздку, може різниця у 400 метрів нам посприяє
#138
Данні уже скинув, їду 100%. Трохи зараз далекий від компутера і нету в телефоні тому якщо при якомусь повідомленні не вийду на звязок дайте знати на моб.
#139
Привіт, да намічених дат залишилось трошки більше 2 тижнів, який у нас план по виїзду і тривалості поїздки? Може маєм можливість щось подорозі захопити цікаве?
#140
ЧИ є ще в якійсь машині місце? якщо знайдется я +1, Зеля може в тебе? бо щось не можу дорахуватись