Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Le-i-3o

#541
Плани / Красна 2012!!!
09.04.2012 00:25:55
Всім, всім!!!

Хто бажає на травневі свята відвідати полонину Красну, зголошуйтесь!!! Один з найдовших, безлюдніших і приваблюючих хребтів Карпат!!!

Більше 20 кілометрів по безлюдному хребту, 5 вершин по 1,5 кілометра, кожна з яких відрізняєтся своєю унікальністю, г.Климова, г.Гропа, г.Ружа, г.Сигланський, г.Топаз. І плюс до цього всього, Три неймовірні поляни Крокусів(Шафран) і безліч первоцвітів.

Отже всіх бажаючих, які чують в собі силу пройти 42км. + підйом на Стримбу з максимальними перепадами висот 500 метрів прошу долучатися!

Короткий опис: в суботу 28 квітня вирушаємо поїздом Львів_Солотвино до Тячева(прекрасне місто де Україною вже мало пахне а за Тисою що тече на околиці уже Румунія), там дві години очікування маршрутки і вирушаємо на Устя-Чорне(колись корінне німецьке селище, ще досі збереглась друга назва Кенігзфельд(царське поле)) Там починаємо підйом на Красну, пройшовши климову ночуємо у долинці за нею, на другий день марш кидок до Топазу і начуємо десь неподалік біля нього. Мунулого року на цьому мій маршрут Завершився..цього року можна після Топазу взяти Стримбу 1719м. це найвища гора  Національного природного парку «Синевир», що на Закарпатті, неймовірна вершина з озером і заворожуючими камяними розсипами. Отже Стримбу беремо у вівторок і на ранок середи ми в Колочаві(найбагатше село міжгірського району) там автобус до Міжгірря і тут два варіанти Автобусом на воловець а потім Мукачівською на Львів Абож зразу автобус на Львів. І в середу вечером ми у Львові відіспались і приступаємо до робочих буднів)

Обіцяю всім незабутні враження!

Постараюсь до наступного тижня викласти свій звіт з минулого року.

#542
Інформація по кепках: сірих кофі на наших складах в Україні зараз немає і коли будуть не відомо, це пов'язано з ситуацією на митниці теперішньою, і невідомо яка буде ціна на них тез завдяки митника)

Одже від себе можу пропонувати кепки UA Basic, тільки чорні, сірих в них в асортименті немає нажаль.

Фінальний висновок: або замовляємо в мене на фірмі або хтось з нас шукає у іншому місці. Отож приймаємо рішення.

Щодо вишивки.нагадую вона прораховуєтсь по макету.
То Roy чи не міг би ти, або хтось хто має можливість таку зробити макет в кривих щоб я порахував точну вишивку.
#543
Кепки якісні, бренду US BASIC або Сofee, такі кепки в мене замовляє один з найкрутіших санаторних комплексів Трускавця.

Додаю уточнення, вибачаюсь можливо неточно висловився про вартість.20,50 це вартість самої кепки а вишивка прораховується окремо по макету зображення можна точну ціну сказати все залежить від квадратних сантиметрів. від 5 до 7 гривень можемо вписатись, тобто загально ціна може сягати від 25 до 27 гривень в залежності від того яке зображення захочемо вишити. А може й менше.

Цитата: ZED від 03.04.2012 19:53:24
А яка буде вартість, при замовленні, зкажімо, 10 шт.? Знаючи нас, думаю, ми більше не замовимо.

на такій кількості ціна вишивка буде космічною
#544
Всім привіт!!!

Є Цікава Ідея виготовити для нас кепки з вишивкою Explorer, якщо назбираємо 50 бажаючих то кепки будуть вартувати нам по 21 грн за штуку плюс вишивка, вишивку зможу порахувати окремо коли буде макет там все від кількості стебків залежить.

Прошу висловлювати свої побажання. Скоро літо, було б гарно якби від жари приховувались кепками з нашим Лого.

Оскільки працюю в галузі Рекламно Сувенірної продукції, можу ще багато ідей для нас запропонувати!
#545
Цитата: Андрусю від 02.03.2012 22:28:46
Верин це також поблизу Миколаєва. Ось такий опис печери подає місцева мешканка:  (географічний квестіонар НТШ 1933р.)  Печери знаходяться у лісі – фундації Скарбека. Є дві печери. Перша знаходиться на високій горі. Та печера викута у камінній скалі. Довкола печери встановлені рядом великі камені. Та печера є поверхова. Вхід є викутий – висотою 3 метри, переділений на дві части. Як входити до печери, по боках є викуті з каменя філяри чим раз менші аж до середини. В середині є так високо, що чоловік низького росту може стояти на зріст. Є вона викута в пів колесо і виглядає як мала кімната.                                                                                                              Над нею знаходиться друга. Є вона дуже подібна до першої. До неї треба влазити боком, бо інакше до неї не можна зайти. Є вона такого самого об'єму як перша. І взагалі  є така сама як перша лише що стіни є різьблені. В ній знаходяться якісь кости. Та печера виглядає мов би святиня поганська. Може 1км від тої печери знаходиться друга.  Друга печера виглядає інакше. Є се звичайний підземний хід. Вхід викутий в камені, а дальше викопаний в землі. Коли до неї увійдеш то видно там якісь патики, а побіч них є земля змішана з попелом. Далеко в ню небезпечно заходити, бо правдоподібно мають там гнізда ріжного рода гадюки. Переказують, що там укривались давно люди перед переслідуванням ворогів. Кажуть, що та печера тягнеться через 3 км.   Вже багато людей вибиралось перейти через цілу печеру, але ще ніхто її докладно не прослідив, бо боїться іти. Хто знає чи там дальше не знайшли би костей людей, або звірят, або якісь знаряддя якими послуговувались наші предки. Ті печери є цікаві з того, що би пізнати в який спосіб давно різьбили камінь.                                                                                      --                                                                             Подала Киндій Ольга .

Опис першої печери дуже нагадує Прийму, мені особисто.
#546
Окрім Доту, і всіх згаданих як і у цій темі так і у інших навколо Миколаєва є ще декілька цікавих  обєктів про які мало хто знає.

Ще за теплих часів осені, вирушили з другом до Миколаєва на пошук печер! А семе природніх, а не штучних видовбаних ще білими хорватами чи військовими у воєнні часи. Розміщення Миколаївського району у місці високого тектонічного напруження яке здійснюють на нього Карпати зумовило винекнення у породах великої кількості тектонічних трішин(між іншим по деяких з них і видовбані печери і гроти Білих Хорватів). Такі трішини утворюють підземні пустоти, печери тектонічного походження( як приклад печера коло Старого Роздолу). Нажаль під час поїздки було знайдено тільки рукотворні печери. Проте ми не розчарувалися оскільки побачили два красивих маловідомих місця "Каньон" і "Палець". Ось декілька фото з нашої поіздки...
#547
Цитата: Alter від 08.02.2012 13:32:11
Враховуючи те, що позиція тої точки відносно координат різних фоток фактично одна і та сама, то напевно таки баг фотоапарату. Доречі, вітер тоді на горі який був?

Я б не сказав що така сама вони трошки зміщені(хоча як варіант), плюс на першій фото є ще одна нечітка плямка
вітер тоді був доволі сильний, напрямку точно не скажу нажаль(
#548
На початку літа року 2010, був у Сколе разом з Мамою і її класом(вона тоді була класним керівником 9 класу) на другий день відпочинку вирішив зводити дітей на Парашку, після походу уже в дома розглядаючи фото на компі був здивований якимся незрозумілим чорним плямам на фото.дві такі плями зазняв подорозі на вершину і одну вже на спуску з самої вершини.в кого які думки що могло бути на глюк фотіка не схоже
#549
На самому початку року в мене гостили любі друзі Спелеологи з Хмельницького Спелеклубу "Атлантида", один день ми відвели на вивчення ними печери у Старому Роздолі. Були взяті проби породи для вивчення, ними була здійсненна попередня оцінка аварійних частин печери, а також вивчення перспектив продовження. Ось декілька світлин з нашої поїздки..
#550
Стаття гарна і що саме головне правдива, от тільки про місцевих не згадали шкода вони фактично є першовідкривачами  :(. Дякую форуму, саме завдяки звіту Golem і вийшла стаття!!!
#551
Всім Привіт! Було дуже приємно долучитися до діяльності форуму!
Я очолюю групу інтузіастів яка опікуєтся печерою у старому роздолі і є її куратором. Найближчим часом викладу історію спелеологічного дослідження печери, а також план робіт у печері, на перше півріччя 2012 року в кінцевому результаті яких печера отримає статус обєкту природозаповідного фонду місцевого значення, для цього є аж пять причин з різних областей науки. Буду радий кожному бажаючому допомогти у цьому. Всі спелеологічні роботи проводяться за консультацій Хмельницького Спелеоклубу "Атлантида", топозйомка буде також проводитись членами клубу. Насправді печера є небезпечною для відвідування за останні півтора місяці там сталось три обвали, найоптимальніша група для відвідування 3-5 чоловік, лишня відрація чи рух може стати причиою обвалу у деяких місцях. Найближча вилазка планується на 21-22 число будемо розбирати один з завалів а також дослідити дві дірки у які ше не встигли протиснутись.