Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - dragonfly635

#41
Є дві високошвидкісні (сині) карти на 2 гіга. Можу продати.
#42
Свої дві сьогодні забрав. Дякую !
#43
Залишилися фотокамера та навушники. Віддам за 400 та 150 гривень відповідно.
#44
Закинув сьогодні за себе 20 гривень. DRAGONFLY635 та EXPLORER по 1 штуці. Дякую !
#45
Sony PRS-T1 на мою думку і досвід користування оптимальний варіант по всім параметрам+обіцяють підтримку fb2 в новій прошивці, в російській вона вже є.
#46
1. Вінчестер зовнішній Seagate 1Tb http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/ 960 гривень.
2. Смартфон на Android 2.1 Sony Ericsson Xperia X8 http://www.sonymobile.com/ru/products/phones/xperia-x8/ 1050 гривень.
3. Плеєр Ipod Classic Video 5G 60Gb http://www.everymac.com/systems/apple/ipod/specs/ipod_5thgen.html 850 гривень.
4. Фотокамера Sony DSC-S2000 http://www.sony.ua/product/dsc-s-series/dsc-s2000 480 гривень.
5. Навушники AKG K403 http://doctorhead.ru/catalogue/?i=1376 200 гривень.
Все в хорошому стані, є всі шнури, до більшості є коробки. Деталі в ОП, можу відправити по Україні Новою поштою, якщо не зі Львова. На все можливий аргументований торг+маленький бонус до кожної речі.
#47
А ціна без липучки не змінилася? Мені будь ласка 2 eXplorer та 2 dragonfly635 без липучки. Дякую!
#48
Цитата: Alter від 08.05.2011 13:33:27
Ось ще одна аномалія (аможе і ні).

Дуже часто ввечері, коли на природі, з пивом і так далі, можна помітити на небі рухомі "зорі". Тобто є утворення стабільної яскравості, кольору звізди, яке собі тихо-мирно рухається по небосхилі. Кутова швидкість руху - приблизно така сама як і в середньостатистичних пасажирських літаків, що шастають в нас над головами. Все було б нічого, та от тільки що це таке? Багато хто каже, що це може бути супутник. АЛЕ. 1. Якщо це саме він, то при його розмірах + відстань до нього (а він все-таки має бути на орбіті) його яскравість стає незрозумілою. Це ж не літаюча лампочка потіжністю декілька мегават! А про відбивання його поверхнею сонячного світла і взагалі мови бути не може. 2. Наскільки я знаю, супутники свою траєкторію не змінюють, а літають по більш-менш коловій траєкторії, тоді як та "звізда" може змінити свій курс в діапазоні від 10-15 до 90 і більше градусів. Це ж саме стосується і літаків. 3. Ну і напевно саме цікаве. Після таких от віражів "звізда" інколи набирає 10-15кратного пришвидшення, вплоть до того, що взагалі зникає.
Років 5 назад, коли ще мав звичку курити, виходив ввечері на вулицю і о тій самій годині(приблизно біля 21) помічав схоже явище. Так от, різниця його від супутників в яскравості. Ця штука реально дуже яскрава і її неможливо порівнювати з чимось(відносно її розмірів). Рухається вона лінійно і плавно, хаотичності не помічав. Регулярнісь спостережень, щодня, на протязі місяця, не менше, потім просто забув про неї. Є ще один цікавий факт, що при повному місяці вона перетинала його видимі межі і було можливо побачити її. Це тривало секунди і склалося враження схожості на дирижабль тощо. Це миттєве суб"єктивне враження, яке лише навело на думку про метеозонд.

   От таке. В кого є якісь нові ідеї - кажіть. А то після таких здибанок, та ще і під пиво, варіанти перебирались які завгодно :)
#49
Сторінка з мапами, котрі можуть виявитись корисними : http://photo.grjada.org.ua/main.php?g2_itemId=56374
#50
Хтось будує фрезерний станок з ЧПУ? Якщо так, дай знати, знайомий так і не добудував, одружився ),а матеріали залишились
#51
Якби вживу подивитись, бо вже навчений купівлею ножів по інтернету.
#52
Завтра-післязавтра заберу дві, червону і зелену. Відпиши в ОП, коли і де можнаа зустрітися.
#53
Дякую, але викладу ще дещо. Можу створити нову.
#54
Ножі та ліхтар продано, всім дякую !
#56
UP! Терміново! Ціни знижено на 5$!
#57
Так це і добре, буде реальний покупець, я готовий обговорити ціну.
#58
Настав час продати дещо із запасів. dragonfly635@gmail.com
Частина 1: мілітарі.
1.Maglite Mini AA - 10$
2.Victorinox Nomad - 20$
3.Byrd Cara Cara FRN - 30$
#59
є пеньок 3ій, 256+128 оперативки, хард 20, не знаю чи робочий, за 150 гривень забрати, можна навіть трохи поторгуватись)
#60
Вдячний за інформацію, залюбки приєднаюсь до вилазки, якщо вона звичайно буде