Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - dragonfly635

#61
Міце для фото просто супер,із великим задоволенням відвідаю його в черговий раз. Особливо складає враження, коли потрапляєш туди вперше і випадково. Отак посеред поля стоять собі вагони і цистерна. Там ще поблизу мега-говни течуть з усього Рясного. Аромати відповідні.
#62
А можна будь-ласка якусь детальну інформацію про їх розміщення та як до них потрапити .
#63
Так, це дуже гарне місце. Особливо гарно тут ранньою весною, всі навколишні ліси вкриті первоцвітом, а також можна натрапити галявини підсніжників. Сама каменоломня закинута у 50-тих. Трохи далі по залізниці (доречі це "Львів - Рава-Руська") знаходиться симпатичний міст і невелика річка-струмок.
#64
Що до першого питання. От самы артсклади http://www.wikimapia.org/#lat=49.8885104&lon=23.9719963&z=16&l=0&m=b  . А от точка, де стояло КПП http://www.wikimapia.org/#lat=49.882441&lon=23.9956212&z=16&l=0&m=b . Фізично відстань велика, та про наявність підземних об'єктів свідчать декілька людей + на вікімапії вкзано, що там знаходилися саме склади.
#65
Так, це він. На даний момент від охорони залишився лише вал, у висоту ангара і трохи далі якийсь вагончик із людьми, можливо це якісь робочі. Схоже, що його використовують, як склад. А ще по розповідям знайомого, у час розформування цього об'єкту і відповідно зменшенні нагляду, діти тягали звідти дивну речовину. Її опис невеликий : переважно срібляста, добре горить. Більше інфи нажаль немає. Недумаю, що склад із алюмінієвою фарбою був би таким охороняємим.
#66
Привіт всім. Назбиралася величезна купа ідей вилазок. Оскільки однодумців у мене не багато, то звернувся до інтернету і опинився тут. Як новенький, я сподіваюся на підтримку і розуміння. Ось декілька запитань :
1. Артсклади у Брюховичах. Від декількох людей чув про те, що через них можна було під землею потрапити з сторони їх центрального в'їзду до Голоско у районі "Козацького шинку". Де ще декілька років тому було КПП з вишкою, охороною ітд.
2. Такий собі непримітний ангарчик поблизу стрільбища над Тунельною. По розповіді знайомого, що мешкав на Золотій, це був чи не єдиний об'єкт у межах міста з чотирьма-п'ятьма рядами колючого дроту та цілодобовою охороною.  Це лише частина, можливо якась інформація у когось є. Завжди буду радий приїднатись до вилазок, можливо зможу поділитись цікавим.
#67
У Брюховичах є ще декілька місць. Одне з них, це незавершена будівля школи біля зупинки "Санаторій Львів", по 13 маршруту.Це місце досить відоме серед пейнт-страйкболістів. А інше, це закинута військова частина в кінці 13го маршруту.