Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Driver

#101
Від ідеї до її втілення потрібне тільки бажання - Driver.  Ну що ж, можу сказати що сплав відбувся! Задумка була така, щоб як для річки (звичайної) так і для Полтви (підземної) плаваючий засіб мав відповідати таким параметрам: максимальна плавучість і не потопельність, помірковані розміри, легкість, дешевизна і шоб не шкода було залишити. Для цього купляєм чим побільшу бігову доріжку



викидаєм із середини все непотрібне крім самої коробки  ;D
заповнюєм її пінопластом (гарно буде листами пінопласту, але через наближення дати сплаву докидував зверху кусками, головне щільніше шоб менше просідав)



дуже спішив з такими плотами і щоб не збільшувати бюджет, друзі підкинули ідею



третій повністю так



далі обмотуєм скотчем потім шар стрейч плівки і знов скотч. під плівку давав фанеру, або старий ламінат і в один дав кусок дсп.
За бажанням тюнінгуєм для зручності і функціоналу  ;)



Далі по плану - загружаєм челенджер і вйо по стрийській трасі, зупинка для знимки біля Хоросно (Голему привіт) і на Дністер.



На місці спуску додаємо потрібні елементи і все готово. З трьох плотів мій був найбільшим ще й із вигодами тому мав другу назву "Імператор"  8)



Камера R-13 як рятівне коло  :o



Маленька передісторія: так як команда була з чотирьох чоловік а плотів 3 двоє чуваків відправились на Дністер на день скоріше з вудками, палаткою деякою їжею і двоспальним надувним матрасом. Хильнувши для настрою вирішили нас не чекати, закинули все на матрас і поплили по течії. Наступного дня ми прибули на точку відправлення і мусіли їх доганяти. Тому на третій пліт, той шо тільки з баклашок загрузили весь провіант, ше палатку, одяг, спальники і карімати. Сплав мав бути дводенним. Тай поплили (ЕВРІКА).



Починали сплавлятися від мосту що йде на Новороздільську Сірку.



З початку маршруту на телефоні включив Геотрекер і до точки зустрічі з рештою команди ми проплили 4,67 км. за 1 год. 45 хв. з середньою швидкістю 2,7 км/год.



Там допили їхню вогняну воду, розприділили речі по плотах  і поплили (Володя на матрасі). Цього дня фотки закінчились через Жоріка, пса який плив з ними,
він хотів продовжити маршрут і пробігши сотню метрів по суші скочив в воду і пробував до мене підплисти, а я неакуратно його діставав і сі перекинув. Телефон в рюкзаку в кульку підмок, спінінг загубив, флагшток недав перекинутись плоту повністю глибина була по пояс. Жора вернувся на берег, погавкав і зник за повором річки, ми поплили далі. В кінці дня ми досягли точки де Дністер зливається з Стриєм, там і заночували.



Загалом проплили ми за день 12,5 км. На карті наш маршрут, Р точка зустрічі. Після нічного дощу і незначного виснаження продовжувати плисти ми не стали, та й за день у воді плоти підмокли хоча зберігали повну плавучість. Залишили ми їх там, ідею спалювати відкинули через неекологічність, і місцеві плавали там на різних забавках, може і наші плавзасоби взяли до розваги.





Пес: Для Полтви в сам раз, взяти вужчу коробку на яку можна лягти і вперед. Подальша модернізація вітається!

Відео з телефону:
#102
Десь у середмісті Львова,

під похилими дахами камяниць



там де живуть птахи



бере свій початок ідея. Ідея, що стала новим Альтернативним Плаваючим Засобом, який в свою чергу розширить рамки для Ексклюзивного Полтва-Travelу.

Зустрічайте вже цього літа - "ЕКСПЛО-1"



Картинка відкриється після випробувань і повного звіту...
#103
Ну ладно - ладно, я продовжу смердючу тему! Так от, поліз я в ті Ме і Жо шо біля лялькового. Запасшись кульками на ноги спустився вниз в очікуванні потопу, болота або літнього гімностояння. А там сухо, протяг, ніяких гидких картин.



Є вільний прохід між двома секціями.
Місце людини, яка приходячи з роботи до дому  не пахла хлібом.



там збоку то не драбина, а секція дорожньої огорожі, ну знаєте ті чорні, білі, чоні, білі і так далі  ;)





спочатку відвідав жіночу частину







все в смітті і ніяких робочих поверхонь ;D



А це чоловіча зала, в 2 рази більша (для широкого розмаху) а двері економ класу.





На кінець сфоткав яму між залами для зливу рідонького.



P.S. Хотілося б дізнатися повний зміст, бо стоїть обмеження.
ЦитуватиДосліджувати туалети не так легко, то напрочуд виснажливе заняття!!!
#104
Пічки вже забрав. Мега подяка Alterу за інтузіазм у справі і наполегливість у задуманому. Одна для себе, другадлядруга ;)



Big fat +
#105
В дворику за аптекою знову троха риють



Шкла там ціла купа.







Поверхневий огляд дав свої результати  :)

#106
Важлива тема! Де саме проводять розкопки? І чому МВС та СБУ не відкривають архіви? І так зрозуміло хто є наші східні сусіди - пі...си.
#107
Бомбезно! Я так розумію здійснилась давня мрія? І хто був експло-приводом вагончика?
#108
Цитата: Lesyk від 30.04.2014 19:16:17
Подекуди деякі Незалежні фотографитм у своїх неперевершених фотографіях до звіту викладають чудові, красиві фотографії певних деталей (іржавих елементів конструкцій, затоплених підвалів, тощо). І при цьому немає толком загальних фотографій, таких щоб можна було очішуїти від розмірів втрачених підприємств, тощо. Не знаю якою філософією користуються при цьому Незалежні фотографитм, але особисто мені здається шо ми відвідуємо всякі покинуті підприємства, інші об"єкти насамперед для осягання їхньої колишньої величі та краси, а не на пошук розламаної балки чи ржавої лампи.

Люди які не є далекими від фото, відео справи знають про поділ картинки на плани: 6 крупностей по Кулєшову
1. деталь (частина обличчя): око людини з бровою або частиною носа
2. крупний план: обличчя людини на весь екран по вертикалі
3. перший середній план: частина фігури людини, «одягнута» в рамку кадру трохи вище пояса («поясний»)
4. другий крупний план: фігура людини по коліно («американський»)
5. загальний план: фігура людини заключна в рамку кадра так, що над головою і під ногами залишається невеликий простір
6. дальній план: фігура людини надзвичайно мала (1/10 кадру, 1/7 кадру)

Тому весь сік в деталях які підкреслюють стан об`єкту, а складені нашим брейном докукпи показують всю велич, міць, грандіозність і його нереальність.

Цитата: Golem від 30.04.2014 22:42:31
Я не підтримую ідю створення подібного розділу.Тому що в нас форум дослідників, а не фотографів. Фотографія - це лише частина процесу. Безумовно, що хороші фотки дуже важливі і потрібні. Але набагато важливіші вилазки і люди на них.

Тут цілком підтримую Голема, бо кожну нову гарну і якісну картинку з вилазок можна добавити в якийсь із відповідних розділів. Тому старайтеся і буде вам щестье  ;)
#109
Минулого року в центрі. Справжній брутальний байкер  8)






#111
Однозначний + за підкорену мрію. Сподіваюсь виконання списку мрій продовжується. На мою думку це місце, така собі машина часу.
#112
Прикупив си таку книжку біля Федорова.



а на її просторах надибав цікаве фото, давно шукаю в неті інформацію про будинок по Городоцькій 10, там де зараз магазин тренажерів, але нічого не знаходив. Ця фотографія показує напівзруйнований добряче виступаючий будинок, так як зараз іде тротуар. Перед ним іде №8 магазин Хаус ну і Магнус, їм добряче дісталось.





Доречі фотка підписна так: "Жилой дом №12 на улице Казимира, разрушенный немецко-фашистскими оккупантами при отступлении. Львов, август 1944г."
Виникає питання навіщо знищувати житловий будинок, а не адміністративний, та й сильно все це змахує на бомбардування?
#113
Гроші на базі 2х60. Чекаю здійснення бажань   ;)
#114
Кросівки робочі нові з металевим носком. Для вилазок в сам раз! Розмір 45. Не підійшли бо чуть замалі хоча ношу 45 розмір. Так що або вони йдуть на 44,5 або в мене 45,5  :o Ціна 200 грв. Відповідь в приват.












http://www.komplekt.ua/
#115
Ще один екземпляр. Ригонда.


#116
Працює, викачує повітря і запаює рукав. Тільки паралон покришився.
#117
Електричний пакувально-вакуумний апарат ПМ ВЕСТА 03

#118
Попався мені в руки старий чемодан з біркою, думаю підписали щоб не загубився коли з ним подорожували ше в часи Андропова.

Потім прочитав розмитий надпис "підполковник Степанчук В.В." Знав шо він пустий і відкривши побачив цікавий приклеєний листок. Збільшив.


Шкода що не був заповнений по списку ;)
#119
Фотку зісканував з книжки, підписано: Підземна виплавка сірки на Новояворівському гірничо-хімічному заводі 1977 р.


#120
Ставлю свою заявку на чергу в придбанні даного девайсу +2 шт. Можна навіть з логотипом explorer.lviv.ua