Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Driver

#161
Цю тему так назвав через майже повну схожість з Єврейський підвальчик і безпосередньою близькістю до нього. Про це місце згадував SANECKA але немаючи звіту від нього продовжу я.
Знаходиться він тут





Оскільки зараз там працюють археологи його доступність частково обмежена.
Саме вони почали розкопки і ось як це виглядало





Через день картина змінилася і в склепінні підвалу я побачив таке



Дірка була замала для пролазу, але фотоаппарат зафіксував картину всередині.



Завал з однієї сторонни



І з другої те саме

#162
Чув від батьків про літак у парку між вул. Стрийська - Наукова, але ніколи не бачив. Завдяки цій темі знайшов втрачений образ тут http://lada28.livejournal.com/212433.html?thread=1123281 Луцький літак мені здався взагалі якоюсь утопією, коли зранку розсуваєш штори в квартирі навпроти стоянки :o бачиш припаркованого велетня серед малих машинок! Шок...
#163
Тепер і я добавлю декілька своїх фото які встиг зробити у цьому загадковому підвальчику. Чому загадковому? Так тому шо після його розконсервації виникло більше питань по дивних знахідках ніж відповідей, але про це пізніше. Моя вилазка туда відбулася між вашими другим і третім походом про які згадується вище. Факт що в цьому приміщенні люди були ще до війни і звіт від SANECKA змусив знайти його тільки по світлині входу. І ось одного вечора я вже всередині вдихаю сирість старих стін.



тут наближаюсь до місця попередньої дислокації Експлорерів





заглянув до місця де застряг цей казан (знаю що потім його витягнули через вверх ті хто вмощував заїзд до гаража над підвальчиком)





чиї рукавиці, признавайтесь   :)



покопався в деяких місцях



про знахідки напишу окремо



Ну і фотографія даного об`єкта на даний час, тепер можна показати місце його розташування для майбутніх поколінь бо як видно закритий він на довго, знов законсервований...



#164
Як приємно в спекотні дні літа згадати дику прохолоду березня :)
Цей самотній трамвайчик не встиг добратися в депо. Зустрів його біля політеху в 6:00 ранку, в ньому грілися водій і ше двоє працівників електротрансу.


#165
Тепер знаємо що давній мур виявився не таким давнім австрійським колектором, ще й до того не діючим який чомусь повертає на вул. Фурманську, а не йде прямо до оперного.



Наскільки видно при розкопках Городоцької він майже весь замулений,





проте в деяких місцях не повністю.



А от на початку Б. Хмельницького №1 він може бути прохідний, принаймні дуже на це схожий. Можливо через нахил і вищий рівень дороги він так сильно не замулився.



Чи є цікаві це провірити? Хоча онурівці почали ставити бетонні кільця і вже сьогодні можуть все засипати >:(
#166
Special for Bottlehunter and others ;)


#167
53+1=54  :D
#168
Це все таки водозабірник, і ось що там знайшли http://portal.lviv.ua/news/2013/08/08/095150.html
#169
Слова охоронця вартує перевірити вудкою, але зважаючи на глуш і відсутність нормальних доріг зачотне місце для поціновувачів тихого відпочинку.
#170
Це був перший кінотеатр в моєму житті, пам`ятаю як маленьким тримав в руках вхідний білет за 3 рублі і віддавав його контролеру на вході, після чого відкривався таємний світ повнометражного кіно. Потім були ігрові автомати з вартістю ігри в 15 коп. а один із них навіть можна було стукнути сильніше рукою по відділенню з призом і звідти вилітали кадри нарізаної плівки з попередніх фільмів. Згодом в кінотеатрі відкрився бар з більярдом та першими однорукими бандитами (і справжніми бандитами ;) це ж були 90-ті), пізніше там відбувались різні семінари, заряджання води та зомбування баптистів :o ну а радіоринок вже мають пам`ятати усі. Добре що деякі форумчани встигли заінсталитись на цей об`єкт. Наступна серія фотографій  називається: "Кінець Галичині" він же "Октябрь" він же "Жовтень"





вхід в підземні туалети
























#171
Вітання Всім! Досвідченим та новим користувачам, а також гостям цього сайту, одним з яких постійно був і я. Сьогодні вирішив проявитися, оскільки за три роки прихованого гостя назбиралося багато інформації якою хочу поділитися з Вами.
   Ця будівля була одним із цехів Львівського Заводу Телеграфної Апаратури, в якій весною 2012 року проходив 10 фестиваль рок-музики Руйнація (відповідно до стану об'єкта).В пиміщенні побував під час підготовки його до фестивалю. Будівля мене зацікавила своїм зовнішнім виглядом, старий совковий цех який майже повністю поріс виноградом явно різав погляд  і уяву на фоні відремонтованих офісних центрів. Наперед скажу, що був засмучений відсутністю будь-якого підвалу, а про бомбік взагалі мовчу. Сам об'єкт мене зустрів наявністю пустоти в приміщеннях і старанною роботою металхантерів...














Пожежний резервуар зовні

і з середини