Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Driver

#41
Зауважив що найбільша концентрація "Штиню Садового" припадає на кінець тижня (можливо зливають шось перед вихідними) по друге вся ця хмара смороду має бути важча за повітря і поширюватись низинними частинами міста (я про те що привокзальна є вище за центр, хоча якшо її розміри набагато більші тоді пофіг). P.S. думаю намічається вилазка в наше підземне русло))  P.S.2. якщо вигнати нечисть з мерії ситуація могла б покращитись. P.S.3. певно треба подати колективну заявку в битву екстрасенсів для виявлення джерела штиню.
#42
Я продовжу.
ІНТРОВЕРТ 997 коротко  розказав Вам хід нашої експедиції до Тернопільської області, а я покажу це в картинках. Коли електронне табло годинника на АС-2 замерехтіло комбінацією 08 крапка 00 постать людини з лопатою ціленапрямлено рухалась в сторону двох чувачків, які сьорбали гарячу каву Північного автовокзалу.





Потім була приємна пряма дорога яку здолали швидше ніж пише Гугл. Відразу поїхали на гору до замку де і почали процес фоткання.





Види з гори чудові, тут видніється монастирський комплекс в Почаєві













Ну і саме місто, його стара частина (навіть пікасі сподобалось).









Цікава прибудова



Цікаво куди він дивиться в обєктив чи на пляшку?















Потім спустились в місто, відвідали центральний парк.









zoom з парку



І довгі пошуки катакомб. Відмітив їх на Вікімапії для наступників.











Потім сіла батарея, але думаю колєги доповнять. В загальному день видався чудовим і по компанії, і по погоді, і по враженнях. Вартує туди зїздити ще раз.
#43
Цікаво. Давно вже треба поритися в своїх папках. Або організувати якусь вилазку.
#44
Ми наблизились до розгадки невідомої будівлі біля оперного

Лотерейний кіоск за Львівською Оперою. Фото до 1918 року



І ще один непомітний МАФ на проспекті Свободи



знайшов тут: http://photo-lviv.in.ua/mafy-staroho-lvova/
#45
Шоб не смітити пишу сюди, куплю або прийму в презент діафільми дитячі кольорові (губку боба, баранчика шона та свинку пепу не пропонувати)  ;D
#46
Також Вітаю тебе Андрію, хай в тебе все буде у фокусі! (але сьогодні можна троха розмити фон)  ;)
#47
Короче думаю ми доповнимо один одного)
#48
Зустрінемось біля центрального входу АС (між стоянками маршруток). Щодо організаційних питань, шось з собою беремо чи заїдемо в якийсь маркет за провіантом, незабуваєм ліхтарики і гарний настрій.
#49
Гугл показує 161км. плюс накрутка по району тудим-сюдим так шо приблизно виходить по 150 грн. Тому підтвердіть сьогодні свою участь: Стефко, Цезар, Медлайф, Інтроверт.
#50
Дивлячись на вашу переписку я кусав собі локті бажаючи провести теплий осінній день з бандою експлорерів і при цьому відвідати Кременець. В неділю я на роботі, тому читаю мовчки. Але не в обіду Інтроверту відчував шось таке. Тому в ігру вступає Драйвер який вас задрайвить куда треба) Команда 'А' в попередньому складі збирається в неділю на АС 2 о 8  годині. А горівку Стефку будеш пити хіба на вершині однієї з місцевих гір))
#51
На вул. Любінській покращено підземний перехід

До



Після



Металопластикові панелі



Лажа в тому що найдуться власники "стальних" кулаків і "пласмасових" мозгів які їх троха "нарівняють"



Двайці років як вкрали металеві пандуси, а тільки тепер придумали як вийти з положення.



Тепер ясно, і решіточки новенькі




#52
 :) а так хотілось якогось продовження, хоть під воду пірнай  ;)
Я тому і закинув у "Входи і вентшахти бомбосховищ" щоб не створювати нову тему, але правильніше "Інженерні споруди", дякую.
#53
Зайшов на Б. Хмельницького в перехід під колією (пофарбовані стіни, вкручені лампочки) зловив себе на думці що якось ментально дивно ходити по чистих підземних переходах  :) Вирішив глянути на двері, були заварені.



потім сюди



вони відкриті, і я зайшов, і було темно, і було тихо, тихо-тихо  :)









і сходи в воду











якийсь іонізатор на потоці повітря або я знайшов КОНТИНІУМНИЙ ТРАНСФУНКТОР



і чому труба йде в воду?



Кімната невеличка і там де закінчується вода починається нахил сходів.
Пішов на вихід


#54
Продовження. А де дерева?

#55
Хтось в курсі, там колектор чи шось інше? Вірменська.

#57
Ну а де ж найбільш поширені і доступні методи: цегла в лобовусі, фінкою по колесах, ключами по кузову? Хоча ні ми йдем європейським шляхом тому робимо культурніше: цеглу залишаємо на хустинці для носу, колеса тільки спускаємо, а на кузов можна і попісяти.   ;D
ПееС: Європа не в підручнику географії, а в твоїй голові.
#58
Почались якісь роботи на Вірменська-Краківська. Тепер там не буде смітника на який перетворили розкопані мури, але що (кавярня-готель-сувеніри).







#59
Чи можна до того дерева(заваленого) доїхати машиною?