Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1681
   Можливо троха зарано, але щиро вітаю FenRiz'a із Днем Народження, котре він св'яткуватиме завтра, 07-го квітня 2010 року - просто не хочу спізнитись і бути одним із перших. Будь надалі таким як ти є, недавайсі постригтись, стандартний пакет щастя та здоровічка! Най би все у тебе було тру та найс!
#1682
   Маємо тут приватну корпорацію в КиївСтарі, є можливість безкоштовно підключити бажаючих. Ціни 100% точно не пригадую, але мало бути так: 3 коп/хв по корпорації (зручно брати декілька карток для рідних, друзів), 10 коп/хв на увесь інший КиївСтар, 40 коп/хв на стаціонарні номери, 58 коп/хв на усі інші номери. Плата за з'єднання відсутня. Єдиний мінус - абонплата 4,25 грн./місяць та підтримка постійно позитивного балансу >= 5 грн.
   Наразі не в курсі чи можна перевести існуючі номери КС в корпорацію, але раніше така можливість точно була. Кому цікаво - пишіть в приват.
#1683
дякую, за ваші змістовні дописи нижче:
#1684
властиво водосховище:

#1685
дачі та їх околиці...
#1686
  Корисьуючись нагодою вітаю усіх дописувачів, їх родини та друзів із святами. А також усіх інших.

 Cкучно нам було на Паску - отож придумали собі вчорай полазити десь гарненького, і надумали прогулятись не будь-де, а по закинутих дачах в районі Збоїщ-Голоско. Раніше чув про це місце неодноразово (раджу прочитати блог {та всі коменти} dali_bude - багацько фото із цього місця, прямий лінк на відповідну тему). Насамперед хочу подякувати за приємну кумпанію YserL'у, Stinger'у та VeNick'у. Нажаль із особистих причин не змогли бути присутніми Roy та Zelja.
 
  Викотившись на кінцевій троля №13 зразу завернули наліво (то якшо дупов стояти до вул. Мазепи, а писком орієнтовно на Галицький базар). Немає жодного смислу розказувати як ми туди потрапили - краще погяньте на Google Earth і все стане остаточно ясно. Скажу лише, що йти туди не більше 20-30 хв., дорога пролягає (в залежності від того якою стороною зайдете) вулицями Розточчя, Нагірною, Джона Леннона. Координати самих дач по Google Earth -  49°52'48.83"N х 24° 3'9.80"E (власне місця, із котрого ми зайшли - там масив великий). Також можна попасти звернувши у цьому місці  49°52'48.70"N х 24° 3'40.78"E наліво із траси Львів-Жовква. То є 10 хв. пішки від кінцевої практично будь-якого транспорту на Галицькому Базарі. Йно 500 метрів від дороги. Satellite-знимка буде внизу, хрестиками показані найкращі підходи до об'єкту, про котрий мова піде десь троха далі.

  Місцина навправду вам кажу варта відвідин - тут увесь сегмент локального міні дестрою - від 100% до 0% (поодиноко є живі дачки, але їх вкрай мало), багато зелені та квітів, сади, закинуті городи на котрих по інерції проростають нарциси. Незле також місце для шашлику чи просто гарного проведення дня у відлюдному місці. Нам дуже усім припало до смаку - так шо смію радити усім. Описувати немає потреби - фото скажуть усе за себе.

  Чому я вирішив створити цю тему в звітах про "Інженерні споруди" запитаєте ви? Так тому-що, ми знайшли ще один неописаний досі об'єкт! Багато хто може бачив чи чув про резервні водосховища на вул. Зеленій - їх чудово видно по обидва боки вулиці якщо підніматись від вул. Водогінної до вул. Кримської. То орієнтовно тут  49°49'34.47"N х 24° 2'45.92"E , тут 49°49'31.04"N x 24° 2'46.14"N та тут  49°49'25.54"N х 24° 3'1.92"E . Маємо шось схоже і коло наших закинутих дач = видершись на найвищу точку гори мали можливість попасти на його територію, відкривши двері у паркані, що були банально замотані дротом. Надпис на дверях інформував чесну кумпанію, що стороннім ту не місце, об'єкт під охороною "якоїсь хрені"ТМ ТзОВ, а також, що тут реально злі пси.

  Зайшовши на територію зробили декілька знимок коло входу, але оскільки на вулиці такий празник, то було вирішено просити дозволу на фотозйомку в аборигенів та не завдавати додаткового клопоту нашим міліціянтам, же нас бережут (празник як не як  :) ). Першим з'явився тру-пес, шось схоже на гібрид Жучки, Белкі да Стрелкі з грусттю в очах, яка може бути тілько в Му-Му. Покрутилось то чудо вагою із кіля 4-5 та побігло звати своє зацофане начальство, котре здається ще із 07-00 почало фієсту. Але то чуваки були моцні, практично твердо стояли на ногах і не дали нам ніц зафоткати більше... Хіба добився від них згоди сфотографувати місто, мотивуючи це тим, що у них найвища точка у радіусі декількох кілометрів, Грабовичі попереду, моя тонка натура просто не витримає такої брутальної наруги і буде змушена здійснити ритуальне "сепуку" прямо тут, що в свою чергу може загрожувати інфікуванням збереженої води невідомими вірусами  :)  Троха вдалось заглянути у будівлю, відки секуріті вийшло = то насосна станція, 4 чи 5 насосів, на 6 метрах від рівня землі, не працювали. Аналогічна будівля має місце на північній стороні. На мою думку - качають воду із Гамаліївки, не знаю чи зберігають чи зразу в труби воду подають. Отож, знаємо вже два таких місця, що каже же треба перевірити усі навколишні висоти на предмет наявності тру-секурних обжектів "ВодокАналу".

 Залишивши територію аналогічним методом, яко і прийшли сюди (на мапі це місце позначене південним червоним хрестиком) - по ліву руку зауважуємо відриті двері у підземелля (чомусь таке враження складається, що ці двері завжди відкриті), чути потужний шум падаючої води, ехо та реверберацію від неї. Вирушили по закинутих дачах на схід по при паркан (йой гарні місця), аж не дойшли до східного входу, що також позначений на карті хрестиком. Великі ворота, тверезий охоронець із почуттям гумору повідомив нас же тут ніц нема, і напевно ніц і не буде. Правдиві X-файли скажу я вам. Опускаємось донизу грунтовим шляком, проте дуже гарно запресованим, що виводить нас на трасу Львів-Жовква за 500 метрів від Галицького Базару. Потому на маршрутки та по хатах.

 Красненько дякую, конкретику попрошу тут в темі, а обговорення - власне в ОБГОВОРЕННЯ

#1687
я просто не можу не дописати тут, Roy зачод однозначно:

1) Для телятини, або навіть для конини , оскільки м'ясо це твердіше - телятина не твердіша, просто у ній мало жиру, мармуровістю там навіть не пахне. А коняка однозначно завжди жорсткіша. Якісно покрите олією (чи будь яким жиром, але смів би радити олійку - вітчизняну чи забугрову оливкову холодного тиснення) пісне мєсо буде кращим ніж нею не покрите. Вся справа у тому, же якшо жир на крайцях мєса є - то він по-перше, не дасть витікти цінному соку (чи у певній мірі цьому перешкодит), а по-друге забезпечить більш рівномірне просмажування

2) Є один маленький секрет, після якого готовий шашлик отримує супер-апетитний запах. Перед подачею до столу, чи вже до зголоднілих писків, шашлики оприскуються водою з додаванням в неї оцту та солі. Запах після тієї маніпуляції неповторний. Ну і смак загалом теж
  Замінимо оцет на сццок лимона (але чуть-чуть оцту дайте), істинно NaCl не забудьте. Попорскайте отриманим чудом мясо, посипте його легенько сумах-ом та присипте маринованою в оцті та лимонному соці цибулькою. Сумах в достатку є у того ж ділера на Привокзальному, на Добробуті та Краківському





#1688
звісно не провалився. і всяко радий буду як друга черга піде (мабуть то все третя). Але загалом  принцип  "хто пізно дописує - сам собі шкодить" ніхто не відміняв. Я також вдруге закликаю від написання без-змістовних дописів тут, бо доведеться застосовувати непопулярні методи (чого б я дуже не хтів)
#1689
ти стотисяч500 раз правий, питання було не в цьому...

Цікаво, а хтось знає explorer-like сайти в Україні (Йванко-Франківськ та Бурштин сі не рахують)  Усміхнений
#1690
Цитата: dead cat від 01.04.2010 20:52:57
давайте пробачимо йому оту зверхність щодо назви львівського форуму бо жаба (найнебезпечніша тварина в світі) душила хоч раз кожного жителя Землі.

   звісно пробачимо, якщо рецесії не буде. просто б хотів мати "live" спілкування із власником, а він оно мовчить... Маю надію він якось проспиться і напише гарний респонс на мої хамовиті повідомлення.

    а ще ось тут, у розділі ІДЕЇ, підрозділ  "Украинские города-призраки" на 8-у місці, не повірите - RedCity, Червоноград
#1691
   Однозначно підтримую! ба навіть більше ніж на рік - пропоную створити donate-тему, а зібрані кошти протягом 30 днів від створення теми передати на балянс улюбленого ресурсу. І тутко не справа в тому хто кілько хто дасть, а в тому хто прийме участь та буде небайдужим - хто 5 грн., хто 100 - різниці не є, головне участь! ІМХО.
#1692
   Днями аналізуючи логи своєї проксі на роботі завидів дивну річ (до слова, на роботу практично увесь 2010 прибуваю у нашій тру-футболці), відповідно мене народ помічає та пробує бравзнути наш ресурс. Серед них за місяць виявилось коло 5,2% матолків котрі пишуть .kiev.ua (сраний домен, пропоную замінити на kyiv.ua) замість lviv.ua
  А на eXplorer.Kiev.ua у розділі Похожие сайты висить така ;%::?(()__;;№-ня інфа, цитую:
Цитуватиhttp://explorer.lviv.ua/forum/ - сайт прикольный, но название ацтой.
Відписав нині власнику сайту, шо власне він йолоп та матолок, відповіді поки не отримав. Цікаво, а хтось знає explorer-like сайти в Україні (Йванко-Франківськ та Бурштин сі не рахують)  :)
#1693
  То моє ІМХО: 10-11 квітня - по прогнозах від +5 Со(ніч) до +9 СО(день), похмуро та дощ  :(  Я також розумію, що погода може до цього часу ще парканадцять раз помінятись у кращий чи гірший бік.

  Звісно, поважних дослідників це ніколи не зупинить - тільки вислухайте одну мою думку: якщо хтось із вас до цього там не був, то вперше це місце раджу побачити власне за ясного неба та гарної погоди - враження кардинально міняються. Нам шальоно повезло, що на минулих двох дводенних вилазках (літом та осінню) була ТРУ-ПРЕЧУДОВА погода (бомків, комарів, охорону, циган та інших кровосущіх тварей не враховуємо). Це було як св'ято для душі. Особисто у мене склалось би інше враження новороздільську сірку за умови злої погоди.

  За цим пропоную вам поновити обговорення десь скажімо у середу семого квітня коли буде точніший прогноз.

  З.І. На жаль сам не зможу бути два дні, якшо і буду - то на єден день від сраня до вечора.
#1694
ЦитуватиЯ теж підтримую, але заборона пити пиво це вже занадто...

Ніхолєри не занадто = а навпаку тру і дуже правильно. Якшо є у тебе якісь зворотні мотиви - прошу навести для широкого обговорення!
#1695
то тема не для обговорення тут, бажаючі - в приват
#1696
та майонезу (якшо це майонезом назвати можна)...
#1697
ооо діти.2,7 мбіта = 330 кБ/сек. а 28 кегоБіт маєш на увазі 28 кбіт/8 = 3.5 кБ/сек ?
#1698
з Берлоги усе тянеться тру-швидко якшо панство у BeeLine мережі... і гарно роздаєте
#1699
Я б категорично просив вас усіх конкретно писати дату та час зустрічі - а то тільки засмічуєте форум, най дописують тільки ті, хто йде 100% Ну як малі діти направду - не можете домовитись як і де зустрітись.
#1700
гарно, у мене скрін-сейвер досі шосі собі у фоні по SETI рахує  :)