Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Student

#61
Добрий день.
Залишайтеся на місці, за вами вже виїхали... 8) ;D
Всім в карму +
#62
Цитата: Roy від 12.02.2013 21:54:13
"Игра не стоит свеч"
Так можна і парку Франка подивитись-фотографувати, ці сховища практично ідентичні і навряд чи ви щось там цікаве знайдете.
Привіт всім.
Вважаю, що тре приїхати на місце, все зрозуміти, і тоді виносити перспективу - чи той бомбік аналогічний франка, чи то варто розкопувати, та й надати прикриття розкопкам з боку форума та й окремих осіб з оного.
З повагою
#63
Дякую, та й запрошую всіх на халявне пиво.
#64
Добрий день.
Якщо тре - транспортом допоможу, речей вже не лишилося - все пороздавали, грошима обов`язково допоможу.
#65
Цитата: Mary від 09.12.2012 23:31:41
Друзі!
13 грудня магазин живого пива Underground наливає всім Андріям пива безкоштовно, Андрійовичі отримують по .
P.S. Візьміть із собою пашпорт або студентський ;)
Добрий день.
Всіх Андріїв, Андріанів, Андрійовичів і т.д. вітаю, та пропоную на 20 залишити паб без пива ;D
#66
Цитата: YserL від 24.10.2012 11:24:22
В Україні об'єкти так засекречують, що після розсекречення від них нічого не залишається)
От і я про це казав контролюючим "органам", а вони все одно - нізя, приходьте після 2017 року коли розпиляємо розсекретимо.
#67
Цитата: ZED від 22.05.2012 16:41:14
Перед спуском під землю, окрім фарбування, потрібно ще внести зміни та доповнення в конструкцію і випробувати на річці із швидкою течією (Стрий?).
Питання наразі де власне на стрімкій течії, так, щоб не далеко було, ну там до км 70 від Львова, можно було під`їхати бусом, вільний берег для страховки, та й знов таки по закінченню випробовування міг за течію під`їхати бус. То питання було б доречно запитати на форумі.
Стосовно геметизації - у полтві в човен нальється набагато більше, фактично то, що ми побачили за двохгодинне випробовування, цим я вважаю, можно занехтувати і не морочити собі з цим голову.
#68
Забув сталеву полосу для кріплення фланцю до борта,або знайти десь, або купити. І болти щоб зібрати все до купи
#69
Цитувати
Лодка буде зроблена скоріше, а чекати з моря погоди ніхто не стане. Тому і тра щось думати.
Давайте на початку зробимо, випробуємо, а там думаю, що колективним розумом за годину зробимо. Ще раз повторюсь, за допомогою лебідок, домкратів, а то й 7-8 нормальних хлопів плита перевернеться. Ну, в кінці-кінців приїду на машині та й відтягну.
#70
Цитувати
Цілком підтримую. Головне, потім придумати як  встановити "правильні" двері.
Нема шо думати. Зварити двері з металу, кутник + груба бляха. Потім, як потеплішає одягнути роби, каски, взяти буса, огородити місце, та встановити двері, посеред робочого дня. Все одно - працюють - та й працюють. Там нема шо робити - сварочник, генератор, кілья з арматури, готові двері. Думаю, за годину все можна владнати.
#71
Я б запропонував би залишити як є, до випробовування човна. Тобто, коли стане потреба відкрити - відкриємо, за допомогою лебідок і домкратів однозначно відсунемо. А на зараз я б казав залишити як є, бо тепер є увага до цього входу з боку водоканалу - думаю,що в іймовірністю в 90% плиту (цю, або інакшу) поставлять на місце на протяці дня-двох, як знімемо.
#72
Цитата: Bottlehunter від 24.02.2012 14:01:09
Є ідеї де взяти шліфмашинку?
Добрий день.
Ну наприклад вібраційна влаштує, Макіта???
Зараз щось придумаю, але зразу попереджаю, не моя, беру у борг на 3-4 дня, то попрошу активізуватися, та й зробити необхідний об`єм робіт за 2-3 дні бо тим інструментом працюють.
ПСи. Лежить вже коло мене, можна їхати, забирати.
#73
особисту почту почитай
#74
Я вже казав, що можно сварити зовнішню раму з арматури 10-12мм, або труби 12-15мм, та рама прийме на себе удари об колектор. Тобто низ і бока захистити таким способом. Але те тре продумати як. Зварити по задумці я зможу - руки і сварочник є у наявності, причому малий інвертор - тобто нічого з підстанції тягнути не тре, і варити можно електродами 1-2мм товкостінні труби, тільки жиби руки згадали як, далі вседіло техніки.
#75
Цитата: stinger від 17.01.2012 14:53:15
тре для початку на розвідку сходити до того входу, подивитись чи не заварений, та і в самий відповідальний момент, там може стояти чиясь машина, тут не вгадаєш...
Ще раз кажу - за добу поставити свою машину, пізніше або я віджену через 10хв від дзвінка, як зазвоните, що вже тре, або коли будете заходити віджену. З вами не піду.
#76
Цитата: Roy від 17.01.2012 12:25:12
Ще варто вирішити проблему з входом на Сахарова, він зачасту заблокований автомобілем. Хотілось б все таки вилізти там, а не вертатись назад. Бо кавалок шляху добрячий, і ще не відомо що буде на відтинку Сахарова-Шота Руставелі.
Можливо варто зробити навпаки, а саме заінсталитись на Сахарова і вийти на Стефаника. ІМХО нерозвіданий кавалок шляху варто поставити на початок.
Можно поставити свою машину, пізніше, коли тре, я просто заберу за 10хв від дзвінка
#77
Вологостійка фанера (фсф) та сама березова фанера, тільки з одним но - проклеяна клеями д-4 - синтетичними з фольмальдегідними смолами. Завдяки цьому вона (фанера) не розслоюється під довготерміновою дією вологи\води. В мене на складі місяця два назад була фінська фсф, залишок, але встигли продати, так що човен буде побудований на український фанері - будемо вважати, що це буде повністю Український продукт. Ну і тре назву придумувати суто Українську, без домішків сленгу та імпортованих з інших мов слів.
#78
Цитата: Fenriz від 02.01.2012 11:06:22
а чого не випробувати в стрийському парку? там де лебіді вліті плавають?_)
Візьмемо буса, та на випробовування тре їхати спочатку на озеро - ну там на глінку, пізніше на річку, яка має бистру течію.
З новим роком всіх!!!!
#79
Все це повертає Львів у часи союзу, коли автобуси брали штурмом. Спочатку буде добре, але коли на маршрут виїде на 3-4 автобуса меньше - буде суцільний жах. Звичайно, у Європі все продумано, і з пересадками можно добратися у Кракові зокрема у любу частину міста за 15-20 хвилин з центру, але є велике НО - паси для маршрутних тр.засобів, на які не має права ніхто заїжати, нові сучасні трамваї, які знов таки рухаються тільки своїм пасом, на зупинках інфа через скільки буде трамвай. В нас як завжди через ж...у зроблено. Моя думка - як завжди думали про свою кішеню - відкат-золоте слово, а про людей думати не важливо.
#80
Ну таки дякую.
Сподіваюсь, що пляшку шампани розіб`ю об борта, зважаючи на мої габарити, буде не зовсів вдало.
Стосовно каркасу - думаю, що здалося б його зварити, на що є все - і сварочник, і натхнення, тільки пиво, та й час, але думаю, що на ту ідею одну нічь можна викрити.
Стосовно використовування автомобільних фарб і шпакльовок то не моя ідея - то було сказано в бусі - я тільки підтримав.