Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Ber)!(cuT

#1
Кар'єр знаходиться в с. Тростянець (через яке проходить дорога на Стільсько). На перших 5-и фотках зображена очисна споруда, що обслуговувала каналізаційну систему навколишніх об'єктів (ПМК, ЗОК etc.). В самому селі є став, що живиться від р. Барбара, кажуть, що став викопаний на місці болота/лугу для постачання води на місцеві установи, а також, ніби-то, в сам Миколаїв (про що я сумніваюсь). Кар'єр активно почали використовувати під час будівництва стадіону. Певний період час пісок на стадіон не використовувався, бо його забракували технологічно. Але все ж таки використовували, бо звідки ж ще возити пісок?:-)
#2
2 SANECKA: Якщо пройтися трохи далі можна побачити старенький будинок 1782 року будівництва. Знаходиться він на території Алмазінструменту
Старенький будинок 1782 року будывництва є колишньою горілчаною фабрикою Бачинського, до Другої Світової ця горілка була дуже якісною і дуже популярною:-)