2474
« : 16.11.2009 18:47:20 »
+ снікерса, як більш-менш збалансованого продукту власне не у тому, що тамко стільки компонентів. А власне у їх поєднанні та балянсі - ма бути баланс між білками, жирами та вуглеводами (хоча там явно зроблений ухил на цукри, що швидко завоюються та вулгеводи, що підтримують цей стан впродовж довшого часу). Це зовсім не означає того, що це неподобство можна їсти при кожній зручній нагоді. У якості легкого резервного живлення - супер, але якщо б я мав можливість до походу приділити хоча б 20 хв. їжі - то однозначно би зробив канапки із запашним чорним хлібом, прекрасним духм'яним копченим салом (+часник на любителя. Плекаю надію, що більшість дописувачів таки полюбляють часник, навіть якщо після цього ймовірні поцілунки і.т.д і.т.п) та кавалком якось овочу типу болгарського перцю - даний варіант дочекається без проблем другого дню подорожі. На перший день - можна аналогічне єство зготувати, але чорний хліб замітити сірим (чи білим - у залежності від сполучення із наступними компонетами), плавленим сиром (і то апробованих сортів) та нежирним м'ясом (наприклад зварена чи запечена телятина, курко, відварений язик). Масло зло ІМХО - смачне, але скоро паскудиться, що чревато наслідками і наднормовим використанням туалетного паперу (у кращеому разі).
А ще, знову ж таки в ідеалі запакувати канапки індивідуально кожну у пластикові пакети та пропустити через машинку котра відкачує із пакету повітря та заплавлює кінці пакету - на жаль не знаю як воно сі називає, але то буде моє наступне придбання.
Підсумовуючи, якщо є час для підбору та приготування хавки швидкого використання (ще вдома), то краще потратити на те час. Окупиться сторицею у поході, швидкістю та якістю харчування, принаймі на сніданок чи максимум на обід. Стандартного казана, гречки, макаронів, каш та тушонки ніхто не відміняв - та й зрештою, не зможе. Fastfood є fastfood - і не більше. Проте оний fastdood, він може буди різним!