Перегляд повідомлень

У цьому розділі можна переглянути всі повідомлення, зроблені цим користувачем.


Повідомлення - Roy

3001
Смітник / Re: протигази
« : 07.04.2010 11:11:01 »
Якщо стан "із зберігання" - ібо Б/В різне буває, взяв би в повній комплектації.
Аналогічно теж б взяв

3002
Вітання! І шоб дійсно майже всі колектори піддались твоєму дослідженню! Ну і щистє, здоровлє, без того ніяк ;)

3003
Металошукач ИМП !!! На якій глибині реагує на монети та чи реагує на кольорові метали, зокрема золото !!!!

Порадьте новачку !!! Чи взагалі не варта затрачати навіть час з цим дивом техніки !!!
Наскільки я чув, на цей апарат не варто витрачти час. В нього трошки інше призначення, та й взагалі, це вже історія.
Краще назбирати грошенят, та взяти щось путнє початкового рівня.

3004
Радий за вас, файно злазили.
Доречі, я б не проти і зараз там пройтися познімати, поки все не позеленіло.

3005
Спорядження / Re: Кулінарія
« : 04.04.2010 01:22:59 »
Оскільки вже начебто настала весна, та й у більшості з нас прокинулось бажання вирватися на природу та поласувати традиційним шашликом, поділюсь своїм простим тру-рецептом по приготуванню маринаду для шашлика.

Отже, для свинини. Склад для маринаду: цибулька, чорний мелений перець, сіль або якщо є час та бажання йду на привокзальний ринок в овочевий павільйон та купую мені необхідні натуральні приправи. Узбек, який їх продає, як правило підбирає такий мікс: тархун, чебрець(джамбул), орегано, сушений помідор, суш. болгарський перець, кунжут, суш.часник, паприка, аджика, хмелі-сунелі, карі та ше шось, в кожному разі йому довірити вибір можна, головне зазначити про гостроту приправи.
Приправами з підсилювачами смаку принципово не користуюсь, аля "приправа до шашлику, курки, риби" і т.д. І нікому не раджу!
Так от, ріжу м'ясо, цибулю, додаю мікс з приправ, або ж обмежуюсь сіллю та чорним перцем (що аж ніяк не погіршить смак)), все гарно перемішую - та закриваю в посудині і кладу в холодильник на 4 години. І все.
Для телятини, або навіть для конини, оскільки м'ясо це твердіше, до вищезгаданих складників додаю ще олію. В процесі готування, олією з маринаду поливаю м'ясце.
Важливо смажити шашлики часто повертаючи, на розпеченому вугіллі, яке рівномірно має бути викладене висотою до 5 см. При тому відстань між м'ясом та вугіллям має мати висоту як пачка сигарет. При тих умовах шашличок найшвидше та найякісніше зготується.

Є один маленький секрет, після якого готовий шашлик отримує супер-апетитний запах. Перед подачею до столу, чи вже до зголоднілих писків, шашлики оприскуються водою з додаванням в неї оцту та солі. Запах після тієї маніпуляції неповторний. Ну і смак загалом теж :)


асортимент приправ,  які є привокзальному ринку:

3006
Кайф! Рідкісні цікаві фото...
Гарне фото з вул. Б.Хмельницького, досьогодні зберігся цей оригінальний будиночок, той що зліва. Правда зараз він в жалюгідному стані.


3007
Гумор / Re: Смішні фотки 2
« : 01.04.2010 23:41:06 »
Знайшли в лісі, мабуть це один з перших дігерів, дуже маленького зросту. З тіла в землі була лише голова. Помер бідолага певно не своєю смертю, дирка в голові це засвідчує, навіть каска не врятувала.але усміх з обличчя так і не зник ;DХм, можливо був навіть учасником бойових дій ПСВ.  ;D ;)

3008
Про explorer.lviv.ua / Re: Donate Exporer-у!
« : 01.04.2010 21:48:46 »
Це добре. Тепер при кожному поповненні рахунку мобзвязку можна і рідний Explorer підживлювати  :)

3009
А Закон робить різницю між пивом, схованим в пакет і пивом не схованим?То реально вихід із ситуації. Тоді і міцніші напої можна в громадських місцях?
Не робить, важливий сам факт розпивання. Тоді все залежить від кмітливості правоохоронців  :)

3010
Бтв, а ви десь там відгалуження в сторону бачили?
Бо в 2005 я там ніц не знайшов :(
Ну і якщо заходити знизу і вечором то ніби ніяких питань не виникає в "приватних власників".
Та придивлялись, нічого такого не видно було. Можливо за шаром землі та листя має бути.
Все таки на ту "приватну власність" треба навідатись :)

3011
Дядько Golem підбиває на авантюру! ;D
To: yar-79 А цікавого там має бути багато. ;)

3012
Може то зараз почати розкопувати той тунель :),поки є реальна можливість.
Сумніваюсь, що така можливість буде. За пів години після трафунку заходив на територію саду, і тут вийшов мужик, я так зрозумів якийсь керуючий з монастира та повідомив, що це приватна і власність і ходити тут заборонено. Думаю, при таких роскладах вони мали б той отвір швиденько закрити.

3013
Круто, а чого хід ближче не зафоткали?
Зафоткали, тільки там нічого особливого. Отвір колодязного типу, обкладений каменем, ще й засипаний до того добряче. Глибина входу - метр.

3014
Стіна дійсно стара, століття як мінімум має. Хоча виглядала досить надійно, тріщин, зсунень не було видно, частенько проходжу там. Мабуть проблема в фундаменті стіни, пісковий розчин між камінням невитримав цьогорічної весняної сирості.

3015
Маю велике бажання туди потрапити. Можна найближчим часом, поки нема великої рослинності, сприятиме кращій оглядовості при пошуках. Та й влаштувати там собі пікнічок  з шашличком потому. Думаю, було б непогано. ;)
Рослиності там аж такої нема=)
А от води може бути зараз досить багато=)Я як був літом в Черлянах не раз вгруз в калюжу по коліна.і це при тому що досить тривалий час на вулиці стояла жара=)
Так що я б радив ще трошки почекати і їхати після свят=)
А вода від якого походження? Дощі? Чи високі грунтові води?

3016
Ось наглядний приклад, як все старе у Львові руйнується. Як завжди такі руйнування приводять до знищення майна, в гірших випадках трагічно для людей. Ця кам'яна стіна знаходиться на вул. Замковій позаду монастиря. Сьогодні став свідком цього обвалу, сталося це за 2 хвилини до приходу на це місце. І так склалася доля для водія авто, мусів проїзджати саме в цю неприємну мить, як 15-метровий шмат стіни обвалився саме на нього. Власник авто "народився в сорочці", відбувся переляком та без подряпин. Чого не скажеш про авто, яке вже не підлягатиме ремонту. Шкода дядька, проте добре що живий лишився...
За  поваленою стіною відкрився до огляду сад за монастирем, (тихе та гарне місце), а також фрагмент засипаного підземного ходу.

3017
Сьогодні на пл. Ринок бачив, як молоді люди на лавці шось алкогольне пили. То "шось" було пивом, і як не дивно було в паперовій обгортці. Підійшов наряд до них, розмова тривала менше хвилини, далі ппс пішли собі, потому, молодь спокійно допивала свої напої. Виходить суперечність, вживання алконапоїв в будь якій упаковці теж порушення. А магазини вже активно пакують фляшки в паперові упаковки  :)

3018
Грунтовно підійшов до питання. :)
На рахунок описаних тобою способів проникнення, а саме, той що харизма+бухло: нехай, потрапити туди цивилізованіше, але що з того, до колодки ж треба всеодно застосовувати тру-девайс. Та і фляшка в даний час вже не аргумент, як колись.
Одним словом треба прийти глянути, зокрема на продавців в магазині. 

3019
Так виходить, що цей снаряд викопують/закопують еннну кількість раз.  ;D

3020
Маю велике бажання туди потрапити. Можна найближчим часом, поки нема великої рослинності, сприятиме кращій оглядовості при пошуках. Та й влаштувати там собі пікнічок  з шашличком потому. Думаю, було б непогано. ;)