В п'ятницю ввечері подзвонив до мене Бодя і спитав чи не хочу я кудись поїхати,так як планів у мене не було,я звичайно,що погодився.Зранку із самого зрання здибалися на приміському з великами, бо ходити тамка є добрих 25 км,так підрахував Богдан,
отже,купили білетики,завалилися в електричку і погнали в карпатію.
Прибувши на перон,я одів камуфляжну форму"для захисту від болота і для маскування))"Проїхавши так кілометрів 5-10 в сторону дрогобича звернули по грунтові дорозі в сторону ракетних позицій.
![]()
![]()
![]()
Через 20хв дороги,бетонними плитами,ми на кінець таки під їхали ду тої галявини!
На перший погляд і не скажеш що там розташовані 4 вогневі точки для ядерних ракет "ДВІНА"
Ось такий вигляд,вона по ідеї,мала в робочому стані.
![]()
Ну і як таке не помітити,авжеш ми туди залізли,"в мене аж серце із грудей вистрибувало" чи то від радості за таку величну державу чи то від горя,що
про*бали так державу.
![]()
Після обслідування тереторії,ми ще покидали камінці в ось ці здоровенні шахти.Здалеку,вроді нічого то й нема,а в середені цілий підземний комплекс (за розмірами щоб незбрехати як 3 ЛОЩИНИ)
![]()
Ось це з близька,правда фото з іншого ресурсу.
![]()
А то по тій фотці,можна уявити якої товщини залізо на ковпаках шахти і при цьому із вагою 200 тон,воно піднімалось,точніше висувалося,за 30 секунд.
![]()
Приблизно так їх туди везли,тому і недалеко воєнного призначення аеродром!
![]()
Будучи в повній бойовій готовності,ми залізли в надра підземних комунікацій.(противогаз для того щоб захиститися від тієї всієї хріні,що там була, ядерне паливо,метанол і тд.тп..і так башка цілий день після 3-ох годинної прогулянки боліла!
![]()
А ось це і є залаз наш"але вийшли ми вже через парадний вихід)"
Це місце для бочки із рідиною походу окислювачем!
![]()
Зразу ж ми попали в якусь таку кімнату.Там до речі глибина під 4 метри просто якимось чудом замерзла притому що на вулиці +9.
![]()
Блукаючи такими коридорами,що їх там безліч))ми знаходили все нові приміщеня їх певно там сотні!!!.
Дуже цікаве місце,було по самому центру,там сходилися 8 тунелів типу зірочкою,а по центру ліфт в гору!
![]()
![]()
![]()
А ось і на поверхні ця кімната до якої із самого "центру землі"вів ліфт!
![]()
А ще на свяких тех приміщенях було купа таких табличок, але вони мене навпаки притягують!)
АеродромA ще,після привалу гайнули,глянути як так аеродром.
![]()
Чесно скажу,потрапити на колись секретний обєкт та ще й із діючими ракетними установками було неваще ніж зайти в ашані у туалет!)))
але курча дивлючись фото ті що були у звіті про аеродром в стрию то там він цілий тобто пункт керуваннями польотом а в нас уже погорілий.Це здаєтся коли палили траву то за одне і цей ПКП спалили.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я вважаю,що в принципі вилазка вдалася.Ще й по дорозі назад заїхали на аеродром,що вже була про нього тема, попрошу звичайно вибачення за те що неповноцінна інфа,але якщо комусь капець як буде цікаво,то пишить організуємо якось,ще одну таку вилазку,хотілось би пішу!
Ще окремо попрошу пробачення зате,що мало дуже мало фоток тай половина неякісних,бо фоткалося все з разряду "втикай яку хрінь а ну сфоткай я такого ще небачив, афігєть, диви як високо, прикинь що тут було"