explorer.lviv.ua в Києві. Перша вилазка по цікавих місцях.

Автор Stinger, 11.04.2010 23:36:37

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Stinger


STALKER

тримай+ :).класні місця є у києві-я це знав ще давно.Супер

Golem

Дякую за звіт. Правда дивно якось шо ті всі штольні виявилися такими нецікавими :( Цікаво шо вони з тою фоткою робили, духів викликали?
Дігери всіх країн єднайтеся!

:-)

Цитата: Golem від 12.04.2010 08:31:14
Дякую за звіт. Правда дивно якось шо ті всі штольні виявилися такими нецікавими :( Цікаво шо вони з тою фоткою робили, духів викликали?
Такі фото щось на кшталт ляльок вуду. Хоча можна і "на смерть", чи "на закоханість" чи навпаки "на відворот" нашаманити. Літературка в неті напевне є, нагугліть. ГГ. Ксаті, люди знаючі кажуть що діє. :-\
Декольтем своїм мене манила.

explorer

Вітаю :)
я б сказв що це скоріше перша задокументована на сайті вилазка :) з свого короткого досвіду можу ще сказати, що від Лисої можна спуститись в промзону з кладовищем кранів - теж популярна точка. Також з легкодоступних але цікавих місць - залишки будівництва тунелів під Дніпром на Дарниці, ну і кожної п"ятниці біля входу у Клов :)
Фото згаданих місць в атачменті.

yar-79

Нічого, сама містична і страшна вилазка ще попереду...на Подолі є старовинне кладовище, де відьми проводять свої збиранки дотепер, там можна і не такого побачити. До того ж Саня не сфоткав собаки в кульку з відрубаною головою-з етичних міркувань!

Zaval

Звіт - жесть.
А с МД по Лисій горі ходити не пробували?

yar-79

Я якось забігав, та й комради розказували що ходили...Сміття багато, але знахідки теж є- старі кулі від Бердану і Верндля, а також 14 калібр, Гільзач від них та ще ГРА і трьоха, ВОПи по першій світовій. А взагалі там вилазять навіть римські динарії і середньовічча!

230 Гості, 0 Користувачів