Автор Тема: Баг?  (Прочитано 10200 разів)

1 гість дивиться цю тему.

Ghost

  • Зацікавлений
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг 1
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
    • ACIS
Баг?
« : 06.09.2007 01:44:44 »
Не вдалося відправити приватку - не вантажився малюнок з кодом (до речі, нафіг він там взагалі?). Це тимчасово чи завжди так? :)
Розшарити F VK G+
Мы жывем пад зямлёю,
Мы пацукi ды мышы...

slod

  • Користувач
  • Постійний Дописувач
  • *
  • Повідомлень: 82
  • Рейтинг 8
    • Перегляд профілю
Re: Баг?
« Відповідь #1 : 12.02.2009 20:12:02 »
Поле "рейтинг", яке на старому ЕКСПЛОРЕРІ мало назву "Карма", тепер без можливості оцінювання IQ опонента іншими користувачами.
Бага, чи обмеження функціональності в адмінпанелі?
Розшарити F VK G+

Golem

  • Адміністратор
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 2939
  • Рейтинг 431
  • Стать: Чоловіча
  • AlkoGolem
    • Перегляд профілю
    • Пікаса
Re: Баг?
« Відповідь #2 : 12.02.2009 21:09:38 »
до ГХоста: який браузер юзаєш? В мене під оперою 9.63 все працює. І ПП від користувачів регулярно ходять.

до Слода: там є +- значки під аватаром. На них тиснеш і воно міняється. Може ти просто на свій нік дивився і їх там шукав? Для себе любимого тих кнопок нема, тільки для оцінювання інших користувачів. В інших людей ніби працює. Хтось мені +2 поставив же ;)

З Карми на Рейтинг поміняв я. Бо багато питань було типу "Шо то означає" :)
Розшарити F VK G+
курча

slod

  • Користувач
  • Постійний Дописувач
  • *
  • Повідомлень: 82
  • Рейтинг 8
    • Перегляд профілю
Re: Баг?
« Відповідь #3 : 12.02.2009 21:33:20 »
до Слода: там є +- значки під аватаром. На них тиснеш і воно міняється. Може ти просто на свій нік дивився і їх там шукав? Для себе любимого тих кнопок нема, тільки для оцінювання інших користувачів. В інших людей ніби працює. Хтось мені +2 поставив же ;)

З Карми на Рейтинг поміняв я. Бо багато питань було типу "Шо то означає" :)

Зараз бачу, а до того вони часом були недоступні... +2 поставив я, і сталю ще третій плюс :)
Розшарити F VK G+

Golem

  • Адміністратор
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 2939
  • Рейтинг 431
  • Стать: Чоловіча
  • AlkoGolem
    • Перегляд профілю
    • Пікаса
Re: Баг?
« Відповідь #4 : 12.02.2009 21:38:06 »
Дякую.
Розшарити F VK G+
курча

Dengon

  • Зацікавлений
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг -1
    • Перегляд профілю
Re: Баг?
« Відповідь #5 : 01.03.2009 17:26:06 »
Щось в мене не працює оцінка рейтингу.  :( Пам"ятаю, що на старому форумі була.
Розшарити F VK G+

Golem

  • Адміністратор
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 2939
  • Рейтинг 431
  • Стать: Чоловіча
  • AlkoGolem
    • Перегляд профілю
    • Пікаса
Re: Баг?
« Відповідь #6 : 01.03.2009 19:43:25 »
В Слода теж не працювала :) Напевно та ж причина...(див попередні пости)
Розшарити F VK G+
курча

zelja

  • Користувач
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 1605
  • Рейтинг 254
    • Перегляд профілю
Re: Баг?
« Відповідь #7 : 23.09.2009 22:28:36 »
заходжу я на форум десь 20 хвилин тому і бац дивлюся в стрічці де початок допомога ітд появився напис
"Адміністрування" ну я звісно зайшов під своїм паролем і мені відкрилися всі адмінські права :)

Розшарити F VK G+

Golem

  • Адміністратор
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 2939
  • Рейтинг 431
  • Стать: Чоловіча
  • AlkoGolem
    • Перегляд профілю
    • Пікаса
Re: Баг?
« Відповідь #8 : 23.09.2009 23:08:05 »
Гм, дивно. Потім зникло чи ні? То серйозна дірка в захист форуму. Хоча воно тобі не вивело основних лінків на самі скрипти адміністурвання(їх там спарва більше 20 :) ), але сам факт мене насторожує.
Розшарити F VK G+
курча

zelja

  • Користувач
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 1605
  • Рейтинг 254
    • Перегляд профілю
Re: Баг?
« Відповідь #9 : 23.09.2009 23:11:18 »
потім зникло та скриптів не було
але з групами я міг робити шо хтів і з статусами :)
Пс А я то думав шо мені нове звання присвоїли  ::)
Розшарити F VK G+

inkognito

  • Супер Модератор
  • Досвідчений Дослідник
  • *****
  • Повідомлень: 3794
  • Рейтинг 493
  • Стать: Чоловіча
  • <--Невсеремось!-->
    • Перегляд профілю
    • /dev/null
Re: Баг?
« Відповідь #10 : 23.09.2009 23:16:28 »
   у ніц такого нема, відносно поточної версії. А взагалі то до адмінів питання = їм видніше!
Розшарити F VK G+
Resistance is futile

Golem

  • Адміністратор
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 2939
  • Рейтинг 431
  • Стать: Чоловіча
  • AlkoGolem
    • Перегляд профілю
    • Пікаса
Re: Баг?
« Відповідь #11 : 23.09.2009 23:39:22 »
Експлорер повідомив шо то було з усіма користувачами. Шкода. Жаль шо ми так залежимо від розробників SMF :( і від їх примх. Але прошу користувачів не хвилюватися. В мене завжди є щотижневі архіви. Так шо ніхто кардинально ніц запороти не може :) Завжди можна відкотитися назад
Розшарити F VK G+
курча

YserL

  • Адміністратор
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 2534
  • Рейтинг 459
    • Перегляд профілю
Re: Баг?
« Відповідь #12 : 23.09.2009 23:41:04 »
Бажано робити через 2 дні а то й щоденно, а провайдер не робить кроном відкати?
Розшарити F VK G+

Golem

  • Адміністратор
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 2939
  • Рейтинг 431
  • Стать: Чоловіча
  • AlkoGolem
    • Перегляд профілю
    • Пікаса
Re: Баг?
« Відповідь #13 : 23.09.2009 23:50:53 »
Деколи роблю і частіше. Все залежить від інформаційного наповнення форуму. Щодень нема сенсу. Нові звіти тіко в понеділок. Тоді і бекапи.
Розшарити F VK G+
курча

famary.

  • Зацікавлений
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг 0
  • Стать: Жіноча
    • Перегляд профілю
Re: Баг?
« Відповідь #14 : 05.10.2009 19:12:43 »

та сама фігня з кодом, який не відібражається при спробі відправити пп.
браузер - опера.
Розшарити F VK G+

inkognito

  • Супер Модератор
  • Досвідчений Дослідник
  • *****
  • Повідомлень: 3794
  • Рейтинг 493
  • Стать: Чоловіча
  • <--Невсеремось!-->
    • Перегляд профілю
    • /dev/null
Re: Баг?
« Відповідь #15 : 05.10.2009 20:18:37 »
   Ну ти не перший, хто про це пише. От у мене наприклад усе ОК - і під Мазілою, Internet Explorer'ом, Google Chrome - яко з хати, так із роботи. У тебе Вінда відкриває нормально сайтик Windows Update'у та ставить оновлення, але саме під Internet Explorer'ом(у випадку чесно купленої вінди звісно чи нормально поламаної)? Мав колись проблеми із цим, картинки не відображались коректно. Після зміни MTU (Maximum Transmission Unit) на значення 1400 стало все ОК. Їй Богу не знаю як то пояснити (це чомусь не думав  :) ), але потому маю спокій. Для встановлення значення MTU використовую тулзу від стандартного Cisco VPN Client'a, у кого такої немає - гугліть "set MTU", є маса безкоштовного софта для цього. Тра бавитись із розміром, рекомендував би шукати у вікні від 1250 до 1450, для кожного це число індивідуальне - у залежності від типу підключення до нету. А ше треба перезавантажуватись після кожної зміни МTU, тому процес пошуку доволі геморний. Мвю надію, що це може чимось допоможе.
Розшарити F VK G+
Resistance is futile

zelja

  • Користувач
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 1605
  • Рейтинг 254
    • Перегляд профілю
Re: Баг?
« Відповідь #16 : 05.10.2009 21:20:55 »
в мене все відображається під оперою :)
Розшарити F VK G+

inkognito

  • Супер Модератор
  • Досвідчений Дослідник
  • *****
  • Повідомлень: 3794
  • Рейтинг 493
  • Стать: Чоловіча
  • <--Невсеремось!-->
    • Перегляд профілю
    • /dev/null
Re: Баг?
« Відповідь #17 : 05.10.2009 21:26:27 »
хм...є підозра, що не у браузері справа  :)
Розшарити F VK G+
Resistance is futile

Golem

  • Адміністратор
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 2939
  • Рейтинг 431
  • Стать: Чоловіча
  • AlkoGolem
    • Перегляд профілю
    • Пікаса
Re: Баг?
« Відповідь #18 : 05.10.2009 21:31:36 »
Любимий всіма адміністратор теж ніколи подібний проблем не мав.

Ну і є в мене кілька простих компютерних правил:
- Юзати стандартну вінду без будь-яких кастомних тюнінгів спеціальними програмами для "вумних". Все шо треба вона собі скачує сама з апдейту.
- Юзати не Інтернет сЕксплорер, а Оперу. І не АутГлюк Експрес а Бат.
- Ніколи не юзати ніяких антивірусів а просто виключає автозапуск (хто не вірить - можу продемонструвати, віндовси в мене стоять до фізичного зношення вінчестера.)
- Інсталювати лише мінімально необхідні програми і викидати ті, якими не користуєшся. Особливо з автозавантаження.
- І взагалі тиснути лише на ті кнопки, дію та необхідність яких чітко усвідомлюєш і мотивуєш.
- Якшо чогось не знаєш як зробити - зразу питати чи просити тих, хто знає. А не пробувати самому методом перебору.

І все моє залізо та софт успішно живе роками і приносить немалі прибутки їх щасливому власнику :)
Розшарити F VK G+
курча

YserL

  • Адміністратор
  • Дослідник
  • *
  • Повідомлень: 2534
  • Рейтинг 459
    • Перегляд профілю
Re: Баг?
« Відповідь #19 : 05.10.2009 21:37:07 »
Погоджуюся. Я наприклад ставлю віндовс, мінімум необхідних пргграм,  видаляю сміття, дефрагментую, роблю імадж. Всю інфу зберігаю не не С. Потім за 5 хвилин маю повністю робочу вінду. Використовую тільки програми які не вимагають прописуватися у реєстрі. Оськільки зара в мене SATA акроніс не хоче іміджувати. Ось самописний файл котрий повністю вимикає автозапуск із флешок.
Розшарити F VK G+