Трохи доповню Роя: сюди пропонується закинувати звіти з закинутих будинків, котрих у Львові достатньо. Такі будівлі зберігають пам'ять про попередніх власників. Там можна знайти багато непотрібних, на перший погляд, і цікавих для експлорерів речей. Водночас, покинуті будинки в більшості випадків доживають свого віку, вони є частиною нашої історії і, без сумніву, варті кількох слів та фото на нашому сайті

![]()
Йдучи по площі Ринок, звертаємо в непримітний провулок. проминаємо карту Галичини, намальовану на стіні, звертаємо наліво - і ось він, з розбитими вікнами, розламаними дверима, майже цілими п'єцами і цікавими артефактами всередині. Будинок облюбували безхатьки, майже в кожній кімнаті знаходимо їхні лежанки. На щастя, господарів вдома не застали

Вхід до підвалу повністю завалений сміттям, проте, думаю, за бажання його можна відкопати та глянути що там.
Нижче знимки
Холодильник цілком добрий, можна поставити двигун, електропроводку та користуватися ще сто років. Або поставити на балкон і складати
різний хлам потрібні в господарстві речі
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Альбом для значків на горищі. Взагалі, більшість цікавих речей збереглася на горищі, видно бомжі туди не дісталися.
![]()
Руфус бавиться в телевізор. В ефірі вечірня казка

![]()
![]()
![]()
Чайник з залишками зеленої фарби всередині
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ти прєдставляєш - піва кончілась, жена ушла...Піва кончілась!!!"
Я не знав, що буває на світі такий розпач...
![]()
![]()
![]()
![]()
Механічний кімнатний порохотяг. Чи то електровіник? Менше з тим, сюди треба причепити палку і котити по хаті. За задумом радянських інженерів, ЕТО має позамітати помешкання во мгновєніє ока. Процитую Христину: "А, я бачила таку штуку. Моя мама навіть колись таке купила. Дотепер в хаті валяється."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ротару щось знає і нікому не каже...Погляд такий дивний...
![]()
![]()
А ця інсталяція мене дуже зацікавила, кілька хвилин її розглядав. Роздіта кобіта приклеєна до наксерених грошей. Що б то мало означати?
![]()
![]()
Руфус виглядає з горішнього вікна
![]()