Продовжуючи конфлікт з самим собою, я вирішив сьогодні не сидіти вдома, а кудись вирушити. А саме мене зацікавила ось ця
тема про "тунель кохання" (я досі не розумію, що ця тема робить в "Природніх об'єктах", видно в нас з автором різні погляди на ці речі). Як виявилося - ця ділянка залізниці знаходиться недалеко від Рівного, а саме поряд з смт. Оржів, де живе мій одногрупник. Ось
лінк на Вікімапію, де саме воно знаходиться.
Як би це прикро не звучало, але я ще досі не навчився літати. Тому мені довелося користуватися послугами українського монополіста у сфері пасажирських залізничних перевезень. Розклад руху БАЖАЄ БУТИ КРАЩИМ ніж він є зараз. До Рівного ходить швидкісна електричка, яка вічалює від залізничної пристані о 9:32. Само-собою, що вона запізнилась і прибула не на той перон. Вже з Рівного до Оржева з місцевої автохверми вирушають автопоросята кожні пів години. ЗНОВУ НЕ З ТОГО ПЕРОНУ. Мене навіть почало бісити дане безладдя у розкладах прибуття різнородного транспорту. Тим не менше, десь чвертка по єдній годині я вже був в Оржеві. До речі, з Рівного нічого ввечері не чухало до Львова, тому питання про повернення майселфу на Батьквщину героя залишалося відкритим.
І ось, ми проходимо хвилин 10 по дорозі у лісосмузі - і опиняємось на залізниці, на яку і полювали. На той момент нас було четверо - Я, Я, мій одногрупник та його товариш. Спочатку вона не була аж така шоб дуже мальвнича та вся гілка.але з часом рослинність густішала та був вже видимий "тунель".
![]()
![]()
Якщо Ви дивились лінк на вікі, то могли б побачити що там є розгалуження, і одна гілка іде до деревообробного комбінату, інша - до військової частини. Ось це розгалуження:
![]()
Якраз на цьому фото гарно видно, чим відрізняється "тонель" від звичайної зарослої колії.
![]()
![]()
Ось це місце мені дуже сподобалось -
![]()
Але там були маленькі, але масові проблеми та неприємності - комарі..ШОБ ЇХ ТРИЧІ ФРАНЦ ЙОСИФ ЧЕРЕЗ ПЛЕЧЕ!!11!!111!111 Тіки те і робили шо гризли. Одяг не робив належної протекції від них. А потім стало зрозуміло, чому їх там така велика кількість - у нашій четвірці невистарчало 5 супергероя - містера Жаби. Він би нас врятував. Джерелом появи такої великої кількості дрібних кусючих пернатих було болото, що оточувало колію з обох боків.
![]()
Болото нас переслідувало весь час. Так як і його пернаті аборигени.
![]()
Але тим не менше, там було красиво.
![]()
Ось тут дуже гарно витесалась "стіна" -
![]()
А тут "арка" -
![]()
Чимось останні два фото мені нагадали античну архітектуру.сам не знаю чому.
А ось і головний винуватець даного біотичного, абіотичного та антропогенного феноменів - ПАРОВОЗЕГГ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DcyQu0KtY8IЗа неофіційними даними він там повзає щодня, по декілька разів.
Ми ще трошки пройли колією, а потім повернули на стежку, що вивела нас до м. Клевань, де був придбаний мені квиток у 9 плацкартий вагон поїзда Луганськ-Львів, зі станції Здолобунів. На яку я мав потрапити з КлеваНЯНЯНЯ^__^ місцевою електричкою за 10хв. до відправлення. Хоч місцева електричка трошка із запізненням прибула до КлеваНЯНЯНЯ^__^, але до Здолобунева прибула вчасно. Вийшовши з неї - я опинився на пероні зі своїм луганцкім джалізовим хробаком, на якому я вдало повернувся на Батьківщину героя.
Обговорення
тут.