Я ж тому і кажу - ЗЛОЧИН, Кравчук і Морозов явно виконали наказ з Москви, але це їх не звільняє з відповідальності. А за знищення ракет та їх направляючих - ... Та що там говорити Лєонід Макаровіч має бути притягнутий до відповідальності ще й за "розподіл" флоту та його майна, за Кримську Автономну республіку. Я ще студентом був, коли почав слідкувати за долею недобудованого ракетного кресера "Адмирал Лобов"; цілий час відтоді тільки й читав в часописах:"ну ще трошки, ще 75 мільйонів долярів і наш корабель буде добудований" - ржавіє біля стінки... Зате нещасний фрегат СССР "Имени 50 летия КГБ" під гордою вивіскою Сагайдачного зображається як могутній бойовий корабель українського флоту... Вибухи складів ракетно-артелерійського озброєння цинічно прикривало їх розкрадання. НДІ по різних закутках України, але все ж головно в Західній (?) припиняли своє існування, або були близькими до того, про що у відомому фельєтоні розповідав Хазанов... Продажна система хабарництва заполонила Львівський універ, - майже те саме твориться у Політехніці - скажіть, можуть випускники, які купили екзамени розвивати науку??
Так що я взагалі не знаю - а чи є в нас взагалі ВПС, можливо є, але який кількісний склад льотної частини? Якщо за цим знаком питання стоїть мізер, тоді наша армія ледве здатна вирішувати завдання оборонного характеру з дуже великими обумовленнями та обмеженнями. Її треба перевести на професійну основу, але треба готувати молоді кадри - слати на Захід на навчання не тільки студентів-нуаковців, але й солдат. А для того перш за все треба ліквідувати одну паршиву систему - по-суті пруської муштри та тупості, яка з часів Петра ІІІ російського дожила у формі совкової армії. А це змусить позбутися багатьох "вічних прапорщиків", а з приходом нових кадрів - і совдепівських офіцерів-алкоголіків (не всі, звісно, - але більшість). А як таке можливе в суспільстві, яке хворіє на корупцію та байдужість..?