Опап-па,думаю з такою картою одразу з"явиться багацько дігерів,і внапевно при найлегших входах в Полтву,чи якийсь бомбік будуть черги 
Це вийде своєрідна карта скарбів . Але рано чи пізно скарб пропаде а автори залишаться ніз чим.
Я один час думав над цим питанням. І дійшов до висновку, що така карта принесе більше шкоди, ніж користі.
Особисто мені дігерство цікаво мало.
А от позначені на карті
водоспади, печери, скелі з хорошими краєвидами, замки, маршрути та інші цікаві місця - це було б щось, що явно я б дуже цінував.
Звичайно місцерозташування об'єктів можна знайти й на Вікімапії, проте Вікімапія сильно "захаращена" іншими об'єктами, і так просто щось цікаве не знайдеш. Крім того, просто квардратик "Скелі Довбуша", ще не розкриває усі цікаві місця самого об'єкту та околиць, часто легко щось пропустити, а потім обговорюючи з іншою людиною, хто там був, думаєш: "Блін, я ж був так близько, а ось це пропустив".
Другий момент, це саме добирання до місця! Підходи/під'їзди до об'єкту велосипедом чи авто/дорога від об'єкту до об'єкту - це переважно проблема № 1 для мене, особливо в горах. Пам'ятаю як перелазив лісоповал під Парашкою і уже у Львові дізнався, що замість позначеної на карті дороги, варто було обійти це місце стежиною по хребті.
На карту можна буде наносити веломаршрути (пошук їх на карті значно простіший ніж на форумі). Та й взагалі пошук по карті інформації мені значно приємніший ніж по форумі чи ще чомусь.
Щодо проблем дігерстваМені здається ви переоцінюєте вплив такої карти. Хто сильно прикладеться до пошуку - знайде й без карти. КОму далі карти піти ліньки - лізти в каналізаційний люк чи перегрібати пісок ліньки буде тим більше.
Окрім цього, можна створити категорію об'єктів, які будуть прихованими для постороннього ока. І
дозволяти переглядати інформацію про ці об'єкти лише перевіреним людям.Що кожен з нас отримаєОб'єкти які я можу нанести на карту і повністю описати - мені особисто на карті нафіг треба. Я й так знаю де вони, як туди можна добратись і якість дороги. А от об'єкти нанесені іншими... мені б дуже пригодились.
Одне діло просто віддати інформацію, зовсім інше - обміняти її! На мою думку, формула "тут є велика кількість описаних та нанесених на карту місць для діггерства і ти можеш отримати до них доступ описавши та позначивши на карту цікаву для нас інформацію" може розширити й ваші горизонти знань