Кіберспорт і футболки, флуд

Автор Dexter, 24.06.2016 14:28:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 4 Гості дивляться цю тему.

ІНТРОВЕРТ 997

Цитата: Le-i-3o від 29.06.2016 12:38:08
Цитата: linuxoid від 29.06.2016 12:08:54
Весь сучасний спорт то змагання фармацефтів, хіміків та букмекерів, а не самих спортсменів. З цієї точки зору - кіберспорт виглядає куди спортивніше ніж його визнані фізично-навантажені кулєґи
Як не прикро але в чомусь ти правий, проблема допінгу у спорті є серйозною.

Знаю я одного хлопця, спорцмен від бога, не в якомусь виді спорту а просто спорцмен.
Сьогоні тренування на скелях біля моря в Одессі, завтра спелеозбори і Чемпіонат зі спелеотехніки . Після чого тренує дітей  Слеклайну у парку.
Потім біжить Супермарафон(100 км) і пробігає. Тут сам фак долання такої дистанції в голові не вкладаєтся.
Тільки спустився з Петроса в же є пост що переплив Світязь в обидві сторони.
На Казбеку заспівав гарну пісню з прапором України.
Тренування Спелеотехніки у залі.
Відкрив нову печеру.
Футбол і інший активний спорт будьласка, на крутому рівні.
А потім плато Арабіка і найглибша печера світу Вороняча-Крубера.

От дивлячись на ньго мені КіберСпорт спортом вопше не виглядає.
Нагадав мені фільм "Таємне життя Уолтера Мітті" .
П.С. А можна дізнатися ймення того хлопаки ?
Тут могла бути ваша реклама...

Le-i-3o

Промонітор моїх друзів на ФБ))) найдеш хлопаку, зараз на балканах морських зірок досліджує)))
Він копав, і ти копай!!!

:-)

Рой, у мене футболки вже на шмаття подерлися, тре ще із десяток.
Декольтем своїм мене манила.

Susair

Цитата: Garriott від 28.06.2016 23:50:38
ЦитуватиБільша частина мого тесту наповнена хоч якимсь змісто який я в неї зміг вкласти зважаючи на мої здібності і 20хв її написання. В тебе я взагалі ніяких текстітів тут не спостерігав. І я бачу суті моїх думок ти не розумієш. Я не розмірковую над питанням
Цитувати"чи являється кіберспорт спортом?"
Я розповідаю у тексті про спорт, і таким чином показую що на мою думку Кіберспорт таким не є.
А ти в свою чергу більше 2-3 речень не написав.
Ні не розумію суті твоїх думок. Бо жодних аргументів ти не приводиш, а лише "льєш воду". Краще написати 2 чітко аргументованих речення ніж виписувати тиради незрозуміло про що і до чого. (Не хочу нікого ображати просто моя думка) До речі, саме завдяки популярності кіберспорту платформи на кшталт https://mostbet.net.ua/ активно розвиваються — там можна не лише класичний спорт переглядати, а й слідкувати за кіберспортивними подіями, аналізуючи команди, шанси й гравців.

ЦитуватиАвтоспорт - Немає застосування Фізичних здібностей) Прикинь які перегрузки повинен могти витримати організм людини на Формулі 1, Наскарі, Раллі. НУ і що ти рівняєш . з пальцем. Та це як снайпер який вчить балістичні таблиці роками, і ще купу всякої всячини. Згадую Німецький фільм "Жага швидкості"(той що старший і до гри відношення не має) Момент коли головний герой везе дівчину по трасі і розповідає що цей шматок дороги потрібно проходити по такомуто радіусу бо він у тіні і щеплення машини з дорогою і це дая тобі якісь там мілісекунди переваги, такето!
Вдумайся скільки показників потрібно тримати в голові.
За вашим прикладом почнемо з далека. На шаховій дошці можливо приблизно 10118 різних комбінацій, це приблизно в 1040 раз більше ніж атомів у видимому всесвіті. Досить таки багато враховуючи що у шахах 6 різних фігур, дошка 8*8 клітинок та 2 гравці. У кіберспортнивній дисципліні Dota 2 грають 10 гравців. 111 різних героїв у кожного з яких від 4 до 14 різних навиків та 6 характеристик а також декілька сотень предметів. Більшість навиків  та предметів можна використовувати по різному і комбінувати між собою. Кількість можливих комбінацій.
І ти будеш мені розказувати скільки показників потрібно тримати в голові автогонщику, чи снайперу?
Я нехочу комусь нав'язати кіберспорт. Лише висловлюю свою думку, якої доречі дотримуються міністерства спорту таких країнах як: США, Південна Корея, Китай, Россія, та інші. Також в багатьох інших країнах тільки починають піднімати це питання і поки що досить успішно.
Дякую за змістовну відповідь — читається легко, і головне, є чітка позиція. Особливо сподобалось порівняння з шахами й глибиною механік у Dota 2 — це справді вражає і добре демонструє, наскільки складним може бути кіберспорт у плані стратегічного мислення, реакції та командної взаємодії.

Я згоден, що питання про те, що таке «спорт», давно вийшло за межі суто фізичних навантажень. Коли бачиш, як серйозно підходять професійні гравці до тренувань, дисципліни, психології, та навіть харчування — починаєш розуміти, що все це не менше, ніж у класичних видах спорту. І так, той факт, що все більше країн визнають кіберспорт на офіційному рівні, говорить сам за себе.

До речі, аргумент про автоспорт теж влучний. Адже ніхто не каже, що це «не спорт» тільки через те, що там не бігають чи не кидають м'яч. Спорт — це змагання, витривалість, майстерність і робота над собою. У цьому сенсі кіберспорт абсолютно вписується в поняття сучасного спорту.

Дякую за діалог — цікаво дискутувати, коли є з ким!

374 Гості, 0 Користувачів