Думаю в ЧОрновола насрали інші люди. Тому шо банки з-під Львівського кількохмісячної давності були і першого разу, згадайте шафу з розбитим шклом у великій кімнаті. Я думаю що це або аборигени бухали, або безквартирна молодь розмножувалася. Бачте свічки? Не знаю жодного дослідника який би з цвинтарними свічками по обєктах лазив. Ну але тут ніц не зорбиш, хіба самому подавати приклад.
На рахунок Лощини - хоча багато хто з знайомих мені людей там навіть
спеціально прибирають, на жаль сруть там всі підряд. І особливо їх тягне в щойнопоприбирані кімнати, бо там чисто і можна гарно побухати. Більш як впевнений, шо наші там все поприбирали, але так само впевнений шо вже в наступний день це місце було облюбоване іншими, які сміття і лишили.
Повністю підтримую gor-qop: смітити не можна і все за собою треба прибирати, а при можливості - і не тільки за собою. Дякую йому за те, шо підняв цю тему. І по досвіду вилазок в яких я брав участь можу сказати - так завжди і було!
Думаю перейменувати цю тему в "Не смітіть!" і перемістити у Прикріплені теми на віки вічні. Амінь