Щось я останнім часом все про печери та колектори. Щоб не набридати в цьому звіті буде вежа. Але не просто вежа – а зразково-показовий об'єкт. Щойно збудовану, без жодної крупинки іржі на драбині та без жодного сліда берца на пісчаному насипі.
![]()
![]()
Вежа ще монтується. Підсипають пісочок, щось там налаштовують. Тому колія до неї протоптана, а збоку лежала використана медична маска. Надійний часовий орієнтир. Обладнання гудить і попискує, телефон на вежі «ловив» супер, думаю свою дозу опромінення я отримав.
З парадного входу
![]()
Як то люблять писати "магічним чином телепортуюся всередину"
![]()
Сучасне обладнання за огорожею
![]()
Ааааа! Голем залаз на вежу спалив!!! Хейт!
![]()
Ну що, полізли!?
![]()
Маленько помало і без того маленький Джиммік, стає ще меншим
![]()
Щось там гуділи і дули теплим повітрям. Можна буде біля них перепочити взимку і погріти руки
![]()
От ми і нагорі
![]()
З вежі очікувано чудові краєвиди. Можна роздивитися наклейку Експлорера на
Деревацькій Вежі,
Вежі коло Миколаєва а також надпис «Vergaz» на трубі
Фак парку.
Львув, зокрема гарно видно висотки нАвалону
Деревацька вежа
Миколаївська вежа
Труба Вергаза
Липівка![]()
Ну і безкраї лісові простори. Улюблене місце кабанів, оленів, Джиперів і самовбивць на квадроциклах.
![]()
Як відомо, для триангуляції має бути три наклейки. Дефект матриці з наклейками я успішно усунув 😉 Будемо сподіватися що монтери її не помітять. А якщо і помітять, то занаклеять зверху прозорим скотчем. Щоб довше прослужила.
![]()
![]()
Вежа це не люк у Полтву. Її видно здалеку за багато кілометрів. Тому особливо ховати місце немає сенсу. Проте якщо лізтимете – робіть це акуратно, як Голем. Все таки це повністю робочий і дуже культурний об'єкт. Нічого шатати чи ламати там не потрібно 😉
Культурна китайська койобочка. Цікаво для чого на кожній антені така от скакалка?
![]()
Зразу видно що зроблено в Україні
![]()
Хто сфоткає цю лямпічку вночі ставлю плюса

![]()
Після вилазки пісня виникла сама. Достатньо було змінити «місто» на «вежу», «сонце» на «лого» а «пророк» на «Голем» 😊 і пісня зазвучала майже як звіт
http://www.youtube.com/watch?v=5caW8GRGXkwТільки-но збудували вежу
І навіть ще не встигли її запустити.
А вже шалений Голем лазив по ній,
Лазив по ній, як по давно проржавілій. (2)
І з доброї його руки
Тоді поставало на самім верху Лого
І всім казало, що не Лого воно,
А просто наклейка.
І тільки-но Лого промовляло це як
Сиве птаство обсирало його звідусіль,
Називаючи себе (2)
Дослідниками міста, дослідниками міста.
PS «дослідники міста» переклад на urban explorers