Ну що, була годнота! Давно не збиралося стільки Експлорерів під одним дахом. Якимось чудом заклад 100 ренген уцілів. Напевно тому що він зроблений з уранію. Правда чому сталкерська форма, яку часто путали з військовою, викликала у відвідувачів пабу 100 Ренген бажання прикохатися для мене загадка. Та, глянувши на наші засмаглі від радіації обличчя та чорні від Полтви руки - це бажання тут же кудись зникало.
АлкоGolem
![]()
Explorer 2.0
![]()
Ще Полтви мені у хату!
![]()
Кохав я той Екскплорер
![]()
Голем, Ти забув рот закрити

![]()
Приємно було бачити як найперших учасників Експлореру так і нове покоління. Всіх під одним дахом. Попри очікування, ніхто ні з ким так і не бився, чи не бив. Все таки бакланити в чаті і сказати в очі це дві великі різниці. Навпаки: випилит елю, перетерли, познайомилися.
Explorer 2.0
![]()
Казали прийти в масках
![]()
![]()
![]()
Що тут пити?
![]()
![]()
Що ти там в чаті писав?

![]()
Далі Ваня з Костьою пішли на розвідку. Цікаво було які з люків ведуть в колектор на Дорошенка. Розвідка вийшла вдала: всі ведуть! Та спуститися нам туди не вийшло. Доблесна поліція сказала що був виклик ніби хтось краде люки і шоб ми нині не спускалися.
Працівники Водоканалу
![]()
Цей ковпак врятував їм життя
![]()
Що там? Гівно!
![]()
Поки вони нам це говорили, Тарік, Васіч, Влад та інші(всіх не памятаю) ушатали бомбарь Укртелекому. І почали перелазити паркан зразу за спинами ментів. Ще й з вогнегасника пустили троха пари. Звісно що поліція аж такого нахабства стерпіти не могла тому пішла в їх сторону. Але всі утекли.
Запросили на свято Eminem-а. Щоб читав реп про Полтву
![]()
Проходять обряд ініціації
![]()
Вітя віджав Васіча
![]()
Олди з ким я лазив ще до Експлорера
![]()
Vergaz 2.0
![]()
Вічний Студент
![]()
Ніяк не допє своє пиво
![]()
А та штука заразна
![]()
ну хто так закладки ховає!
![]()
Бери його з собою на вилазки
![]()
Поки шатають бамбарь, Вітя нервово курить на Джимміку
![]()
Далі я завалився спати а паті продовжувалося аж до 6 ранку. Про це вони самі напишуть!
Кращі Бро!
![]()
![]()
Третій зайвий
![]()
![]()
Ми в неті прочитали що правильна музика змінює структуру води з якої зроблено пиво
![]()
Сходка Сталкерів
![]()
Дуже дякую Студенту за прийом! В тебе реально крутий заклад. Рекомендую всім дігерам та сталкерам!
![]()
Дякую всім хто прийшов! І соррі що навіть половину вас не сфоткав, бо було реально багато. Тому докидуйте своїх фоток!
![]()