Хмельницький аеропорт

Автор Kostia.sk, 28.12.2020 13:20:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Kostia.sk

Я їхав з татом з Вінниці до Львова , по Хмельницькій трасі , не розраховуючи на те що, по дорозі ми заїдемо в яексь круте місце. Проїхавши населений пункт Шумівці   є заправка "ОККО" на якій ми зазвичай зупиняймось відпочити та перекусити.

І тут ми мали відїжджати від неї як я побачив старий дорожній знак "аеропорт" , мене це зацікавило і я сказав татові щоб ми поїхали подивились що там , він спочатку відмовився ,так як ми посшпішали , але цікавість всетаки перемогла і ми поїхали туди куди показував той пошарпаний вказівик , по такій же дорозі яка пустувала.

І тут почав виднітися сам аеропотр , підїхавши ближче ми зауважили декілька машин , які стояли припарковані біля головного корпусу аеропорту , ми вийшли з машини  та побачили що цей корпус є працючим , а за ним був шлакбаум , який був на диво відкритим, та вів до старих ангарів та площадок на яких були розібрані літаки.

Ми сіли в машину, та проїхавши повз той шлакбаум там і зупинились  та побачили наступне:









Це були так звані кукурудзяники , яких було порядку 10 штук, деякі з них не мали мотору, деякі розібрані , а були і цілі , ми з цікавосто підійшли ближче до них , зауважили що двері у всіх них були відкритими , та можна було зайти в середину



.Що ми і зробили ))

Всередині більша частина приборів була знята власниками, або ж розкрадена місцевим населенням  :)





Весь аеропорт був оточний полем



На якому лежало крило літака а також частина кабіни в яку ще можна було зайти , зайшовши , я відповідно побачив ту саму відсутність приладів , але на землі варялась запилена таблтчка з надписом "сигнал десанта"



На цьому несправні  літаки закінчились , і я з татом побачили працючі , біля яких стояли люди та заводили їх , поряд з ними стояло  досить не велике приміщення в якому стіни вінка , двері були новими.

Підійшовши до одного з людей які стояли біля тих працюючих літаків , ми поставили кілька запитань, у відповідь на які почули що це якась тренувальна база на якій охочі можуть ознайомитись, а також політати на літаках які є справними.

270 Гості, 0 Користувачів