New Розділ, "Сірка"

Автор inkognito, 20.07.2009 16:28:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Ну на то він і джип щоб їжакіу не бойтисі. На наступний день поїхав на шиномантаж, виколупав того цівока. 10см завдовжки! Причому за 1см від краю акуратно зігнутий під кутом 45 градусів. так шоб стопудово заліз в колесо. Назагал якість їжака наводить на думку не про дітей, а про барсетчиків. Правда нас там було 2 машини людей, ясно шо ніхто навіть не попхаусі.
Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL

Цитата: Golem від 28.09.2009 11:51:19
Назагал якість їжака наводить на думку не про дітей, а про барсетчиків. Правда нас там було 2 машини людей, ясно шо ніхто навіть не попхаусі.
Цілком ймовірно, на зупинці перед стояло 2 людей і машина, поруч кущі.

Chuhaystur

Львів є Львів, а осінь є осінь, дощ ніц ти йому не скажеш, однак, як кажуть мудрі люди - не всіх варятів війна забрала. . .У з*язку з мінімумом оптимізму надворі, було вирішено вилазку перенести. Та мене та тема настільки захопила, що чекати кращих часів не було сили. Тому я вирішив, підшукати собіподібномислячого вар*ята і все ж здійснити (хоча б розвідувальну) вилазку і. . .не пожалів!))))
   Погода милувала і вилазка вдалась просто МЕГООО!))))))) (Ше досі сиджу на враженнях, кількість яких грунтовно розпирає)))).
   Отож вибрався лише я зі своїм другом. О 9.00 ми сіли на марширутку ( озброївшись поясненнями Інкогніто, про те, як же туди добиратися) і рушили. Успішно *засікли* потрібний поворот поблизу дестроя,  вийшли і пошпендлювали до заводу. Надворі стояв непоганий туман, тому завод відкрився перед нашим очима, як примара з америкоського фільму жахів. Перше, що кинулось в очі - не повний дестрой, корпуси із людьми (ми вирішили не слухати порад Голема, щодо установлення контаків із стражами, а натомість побавитсі в шпигунів, зрештою двом то шо палець об палець 8)
Підійшовши ближче натрапили на вхіду бомбік, однак він був затоплений водоу, а бахілів із собою ми не мали. Тому його ми обминули і рушили до цехів.
  А Ось тут починається казка! Відчуття такі, наче ти перемістився в забавку сталкер. Масштаби - зашкалюють, атмосфера - зносить голову, краєвиди - не знаєш, що ж то краще сфоткати!
Отож, взялися ми за *опрацювання* першого цеху. Під ногами - просто величезна кількість всяких виробничих дрібничок, каски, протигази. . .Піднявшись по не конче надійних сходах на верх цеху ми перейшли у його адмінчастину. Вона зустріла нас політ-агітацйними плакатиками на кшталт *болтун у телефона - находка для шпиона* ;D Оглянувши все гарненько ми рушили далі. Наступний цех був куди більшим, однак. . .ми ніяк не могли в нього потрапити (оскільки всі вікна першого повершу були забиковані. Тому ми взялися пробиратися туди через косі підйоми (по них, на скільки я зрозумів до цеху доставлялася сірка). Потрапили всередину і. . .челюсть просто відвисла, аж поди захопило! *Курча*- думаю, та ж комбінат у Шклі - просто розминка в порівнянні з цим!Цьому цеху ми присвятили досить багато часу, облазили його якшо не вздовж і впоперек, то у всякому разі досить сильно (мушу зазаначити, шо пробирання до окремих його части є справою не конче легкою, а є місця і взагалі не конче безпечні, тому треба на цьму об*єкті бути досить уважним (!) (до речі, довелося мені там отримати і бойове хрещення, і то досить таки неприємне, бо я добряче впав на гомілку :-\
  Відвідали ми ще два цехи + намилувалися *місячними* краєвидами тай вирішили іти собі додому.Однак, тут з нами сталася досить кумедна пригода: ну йдемо ми собі не поспішаючи, про високо моральні теми говорим і. . . ...виходими прямісінько на трьох охоронців (нуу, думаю - п***ц), але виправляти вже пізно, вони нас побачили! Вдихнув, тай думаю, ну ладно! Побавимось!  ідемо собі, так спокійнісінько, ніби ми собі по стометрівці в неділю прогулюємось, прямо до них ідемо. . .вони дивляться. .мовчать. . .ми йдемо (мовчимо). . .10 метрів до них, 5. . .3 метри. . .все ми біля них (мене розбирає на лахушку, просто вмираю ;D, але мовчу!) ВОНИ ТЕЖ МОВЧАТЬ, тільки дивляться. ..все пройшли (!!!) ідемо собі віддаляємось від них і. . .тут в мене вже просто спортивний інтерес виник, підходжу я до одного ахранніка тай питаюся, а шо ж з тим будут робити. Так він розказав, шо швидше за все зносити :-[ Отож охорона там дууже ЛОЯЛЬНА (навіть, пофігістична ;D
Далі кілька фоток із супер -мего вилазки (решта - завтра)

Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Golem

Дякую Чугайстру за звіт. Перечитав - сподобалося. З чуттям написано :) Чекаю більше фотог. Також молодці шо знайшли вхід в самий цікавий корпус, правда я зі звіту не зрозумів чи піднімалися на дах. напевно шо так, якшо "милувалися місячними краєвидами". Що ж, тепер самі бачите який то кльовий обєкт! І шо там є лазити і лазити. Особливо пішовши полем в сторону ТЕЦ, Очисних, Мінеральних Добрив.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Fetole

Чуг, тобі +, кльовий звіт) Жалкую що не поїхав(
Все, що було вище сказане, частіше всього є моєю суб'єктивною думкою, прошу на це зважати =)

zelja

Цитата: Fetole від 17.11.2009 10:30:33
Чуг, тобі +, кльовий звіт) Жалкую що не поїхав(
Ще поїдеш(дем)
ПС: то шо чуг бачив то є маленька частинка цілого :)

yar-79

Молодець! Заслужений плюсик від мене, за характер і репортаж! Я теж завжди в таку погоду тяжко вибираюсь, але зате потім ніколи про це не шкодую!

inkognito

+, сподіваюсь із ногою ніц серйозного?
Resistance is futile

Chuhaystur

У зв*язку з досить незрозумілим глюком мені так і не вдалося завантажити інші фото з останньої вилазки на Сірку ( >:() Тому змушений був зареєструватися на Пікасі.
Ось ссилка на інші фото http://picasaweb.google.com/chuhaystur/vHadh#
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

zelja

І так дєло було в суботу зраня.Зібралося Нас АЖ четверо Иа,Roy,: ),Lesyk.Маршрутку не чекали сіли одазу і поїхали.Приїхали на місце,Пішли домовлятися з охороною, Охоник виявився нормальним впустив нас навіть не хотів брати запропонованої взятки (0.5),тільки во не позволив залишити баласт в нього в будці відіслав нас в сусідню зелену будівлю сказав  шо там мають нас прийняти,прийшовши туди нас відіслали ще в одну сусідню будівлю ну і там нам відмовили :(,короч ми таскалися з тяжкими сумками.машрут нам пролягав в цех з кучую шнеків який і був самий зачотніший. Прийшли на місце там перекусили бутерів,і думали там заникати сумки десь і тут опа із за угла нарісовався якийсь пацан років так 13,виявилося що він там живе. Там ми полазили годин так непамятаю скільки все по максимуму що могли то обфоткали.Вертаючись з цеху вирішили зайти в затоплений бомбік. Дальше ми вирішили пройтись по території находу перекусили, і по Наполегливості пана :) Ми всі дружно пішли на ТЕЦ.Там ми нам провели невеличку екскурсію ми зробили фотографії і прямували на вихід. Якраз при виході Дзвонить RoMel і каже шо вже приїхав і вже чекає нас пів години (він якраз дзвонив коли ми були всередині - Де вуха закладає від шуму ).Зустріли Ромеля на КПП (змучені,мокрі,і голодні), Пішли в наш 0 зірковий готель для попутних дігерів  ;D ,там і зупинилися . Приготували їсти чуть чуть бахнули , і пішли спати :). Сраня встали Роздуплились і були намірені ще раз піти на обєкт в якийсь інший цех полазити , Але нас спіткала неудача, прийшла нова зміна охорони і не пустила нас, погрожували міліцією,ну ми чемно розвернулися і пішли на маршрутку. Всі хто з нами не поїхав багато втратили ...
Дякую всім за компанію :)

Golem

Ооооо, файно! Фотки мають бути цікаві, особливо з ТЕЦ. Про то пропоную написати 2 окремі звіти. Один про Сірку, інший в тему про ТЕЦ. Наразі всім зачот. Я, правда, в той час їздиту у гори де ше падау сніг і де вперше заглох мій тавроліт :( Ну але потім всьо було добре. На комбінати міндобрив, як я зрозумів, не заходили.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

   next time - тра обов'язково йти на добрива, виробництво сірчаної кисоти (не помилка, так наша вчителька хімії в школі кислоту називала - от і до мене прилипло), нітроамфоски тощо - та на око таки більше цікавого, більша площа, діючі об'єкти. Під час другої подорожі не встигли приділити їй належну увагу, так шо треба надолужувати.
Resistance is futile

zelja

Біля СкрИні



Ховаємося від дощу як можемо



Говоримо з охороною



Хаваєм



Цех




















zelja


zelja

матрац



Ромель класний собі стілець вибрав  ;D( який я потім випадково :P зломав ;D)



дискусія

упс



Лесик Підтведждує Обєкт зачотний  ;D

Шашличок (з Ігуанки ©Roy)  :D

... ;D



inkognito

дякую, йой той деГенератор та турбіна на ТЕЦ так загалом нагадало ХАЕС, блондинку-лаборантку у білому халатику inside. Аж си за серце взявся! Сподіваюсь на окрему (читай нову) тему від :-) про дану ТЕЦ із усіма інженерними нюансами (таке сі враження складає же комрад її із неділі пише, і то буде грунтовна праця на декілька постів) :)

Дякую!
Resistance is futile

RoMeL

Цитата: zelja від 13.04.2010 19:29:36
Приготували їсти чуть чуть бахнули , і пішли спати :).
чуть-чуть бахнули  ;D ;D  "Скромніть прикрашає людину"  ;D ::)
Fruere vita, dum vivis

zelja

Цитата: RoMeL від 13.04.2010 22:17:08
Цитата: zelja від 13.04.2010 19:29:36
Приготували їсти чуть чуть бахнули , і пішли спати :).
чуть-чуть бахнули  ;D ;D  "Скромніть прикрашає людину"  ;D ::)

Я думаю буде не доречно тут викладати повний опис нашого алко ихе-ихем застолія  ;D ;D ;D

Golem

Молодці. Особливо остання фотка заперла. А в бомбік  під адмінбудівлею не навідувалися? Цікаво шо там і як. :)

До Зелі: виклади побільше фоток Новороздільської ТЕЦ сюда
Дігери всіх країн єднайтеся!

Roy

Та.поїздка була унікальна... Вийшло дві різні частини подорожі: дослідження об'єктів та так званий "матрац". Що одне, що друге міцно закарбувалося в пам'яті. Особливо матрас. ;D Давно не реготав так як тоді ))).
А об'єкт своєю величчю захоплює. І розмірами і дестроєм, і відчуттями та враженнями. Час там справді зупинився. Як було приємно дивитись, доторкатись до різних предметів минулого...посуд, канцелярія, меблі, фантики з-під гумок, плакати з комісаром Катані, тощо...
Пару фоток з цеху:


Труба заводу :)


Чорнобильський мотив




Отвір в перекритті



Природа поволі пробирається всередину


Лесик йде на світло :)
Meine Ehre heißt Treue

221 Гості, 0 Користувачів