Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#2
Мене обурює, що Львівводоканал заварює вхід, який сам не робив, який робили ми, експлорери і я особисто варив ті двері з листів металу, купленого на гроші спонсорів, під дощем і в важких умовах, для того щоб люди мали змогу спокійно туди зайти, працювати, мати вигідний доступ, а ті бики з водоканалу прийшли і все заварили, типу небуде нікому. Я особисто обіцяю прийти туди з болгаркою і то все к чортам розрізати і зняти ті двері нафіг, я їх туди ставив, я їх і знімлю, хай йдуть до сраки...  >:(
#4
Посканував журнал присвячений 25-річчу львівського Маслосоюзу. 1932 рік. 127 мб.



Маслосоюз 25 років.pdf
#5
Цитата: Molodchik від 03.01.2020 18:39:41
Привіт усім.

Переглядав скани старих фото на польському онлайн архіві, і натрапив на фотографію освячення аеродрому на Персенківці
https://www.szukajwarchiwach.gov.pl/jednostka/-/jednostka/12299993

По сайту, фото зроблене в період 1880-1939 року. На сканах польських карт (1922, 1929 років) ніякого аеродрому в тій місцевості не позначено.

І взагалі раніше про такий аеродром нічого не чув, знав лише про Левандівку і Скнилів. Чи є у когось якась інформація?

Шановне польське панство просто помилилось, не було на Персенківці ніколи аеродромів, а це фото вже фігурувало в фотоархівах з підписом "Літак Ньюпор 17 на Левандівському аеродромі".
#6
А хто оті славнозвісні дігери у статті, які пропонують таке? Чому сказано за всіх львівських дігерів? Прошу поіменно перерахувати, народ має знать своїх героїв!
#7
Представляю до вашої уваги пару книжочок для виховання австрійських дітей, з серії "Kind und heim" (Дитина та дім) виробництва Відень 1926 року. В книжках можна побачити тогочасний побут.

Перша книжка "Kleider machen leute" (Одяг робить людей)































Друга книжка "In der kuche" (На кухні)



























#8
Андрію, позняк мітатись вже з тою полтвою і цікавими пропозиціями, які вже нікому не цікаві (нажаль), все просрано і судячи з коментів на варті, тебе чомусь називають місцевим дурником... Лиши гівно в спокої, там слави не здобудеш...
#9
+2
#10
У зв'язку з тим, що живемо ми в історичному місті і багато чого навколо пропитане історією, вирішено було створити цю тему, щоби тут висвітлювати різноманітні побутові предмети, які мають історичне минуле, або просто предмети, яким понад 50 років і вони далі використовуються в побуті.

Почну з такого цікавого інструмента, як рубанки, їх трохи є, вони всі різні і поступово буду доповнювати. На разі є два рубанки - зензубелі (тип рубанка):

Перший: виробництва фабрики знарядів столярських "Стахановець", м.Перемишль, часів, коли Перемишль був у складі УРСР (1939-1941)





Другий: родом з Відня, йому понад 100 років, виробництва австрійської компанії "Joh. Weiss & Sohn" приблизно кінець 19 ст., компанія існує і сьогодні, в Англії і виробляє хірургічний інструмент.






#11
Сніданок дослідника 25 жовтня 2019 року, міст на фантомній залізниці. Більше фоткав ранкові пейзажи, тому кидайте, хто що має ;)








































#12
Якщо Гандзя прокинеться, то +2, а так, то я точно буду))
#13
Додам від себе пару світлин)

Готуємось до спуска в першу печеру



Перша зала першої печери



Початок другої зали першої печери



Написи в першій печері







Голем шукає прохід далі



Павучки в печері, їх там дуже багато)



Гандзя лізе



Скелі поруч





Обід біля скель



Грот біля печер



Голем готується до спуску в другу печеру



Вхід в другу печеру


#15
Прошу мені штук 5, ( 3 мені, 2 Гандзі)
#16
Докину пару кадрів від себе :)


















#17
Закину і я сюди цеглинку :)




#18
В нас під кінець дня, і спиртовий і електронний термометри показали 31 градус в кабінеті, при працюючому кондиціонері
#19
Народ, зараз літо, спека, хто як переживає цю спеку, якими засобами і способами?))
В нас от в кабінеті стоїть радянський кондюк Бакінського заводу, а ще я собі змайстрував вентилятор з кулерів ;D






#20
Думаю це просто було підвальне вікно, яке потім ліквідували та засипали, було би хоч фото якесь, як воно виглядало, тоді можна би було судити шось