доречі Цитадель також являється потенційно-небезпечною зоною,а точніше остання зруйнована вежа де зараз власне наші друзі ведуть розкопки
от вчора,приїхав до мене друг з Києва,і ми з ним коли вже стемніло вирішили взяти собі по пиву з таранкою і вилізти на купол башти щоб подивитисьна нічне місто з вежі
вилазимо-а там компанія малоліток,чоловік 6,синющі настільки шо я так не напився навіть на весіллі свого брата
я їм сказав-злазьите звідси,а тояк попадаєте-костей не зберете,але мене не послухали,тіко почув наглі викрики з серії "іди на..уй" "вне вчи б...ть" і в тому дусі
ну мені що?я головне сказав,а вони не послухали ,їхнє діло
сидимо ми з Вадіком на куполі,п"ємо пивце з рибкою,тут раптом чути різкий крик і глухий удар
один з тих ідіотів таки впав вниз-з самого даху читаделі(там де є діра в даху,якраз над входом до сходів) ,його ккенти вже хтіли його підняти-добре шо з Вадом встигли спуститись і розігати їх,шоб не чіпали
видовище було не з приємних: хлоп лежав на спині,з рота й носа текла кров(скоріш за все або відбив або пробив легені зламаними ребрами),дихав він з прохрипами,дихав важко,був при свідомості,але періодично "від"їжав",не відчував ніг(видимо таки зламав хребет

)
поки приїхала швидка-пройшло півтора години
привалив патрульний по території і підняв кіпіш
ми ж з Вадіком допомогли загрузити травмованого в "Швидку" і пішли собі
коли спускались вниз-мимо нас проїхав ментовоз
шо далі-не знаю,але здається що той тіп що впав вже або інвалідом буде,або вже нежилець