Індастріал всюди навколо, куда не глянь. Також під самим заводом повністю є ше 1 поверх з бетону, входів багато на поверхні. Про масштаб свідчить хоча б те, шо якось два тижні підряд зранку до вечора звідти вивозили старі труби.
Діти Асфальту
![]()
Недіючий Кран
![]()
К157УД2
![]()
Журнал Реєстрацій
![]()
Ззаду з сторони Луганської вхід відкритий. Ніким не охороняється. Ходиш зиряєш шо хоч. Колись, правда, було цікавіше. Бо зараз TVD викупило частину, всьо шо там було - завалила і обгородила парканом. І поялрон кусок території обніс парканом, але там можна тільки Human Industrial спостерігати. Такі напіврозклавшіся парцівники ходять. Але велика частина ше лишилася для загального огляду. Ходити треба обережно, купа хімікалій, битого скла і цівоків на землі. А також неприкритих люків в підземелля.
Плакат Проти сніду 89 року
![]()
Бак з Шкловолокна
![]()
Електровакуумні Прилади
![]()
Шо це таке?
![]()
Крім того один Бомбік є серед будинків, за Вопаком, також є навпроти кінцевої 65. Ше може десь є, я особливо не придивлявся. Також я дивився в люки навпроти нового офісного центру. МІсця не менше як в Полтві. Треба буде і тудоу походити.
Натюрморт
![]()
Якась високовольтна фігня
![]()
Виробничий корпус Полярону
![]()
Теплотраса ТЕЦ1 - Сихів. Проходить по Луганській. Кімнатка 3м на 3м, всередині сухо і просторо. Є 4 люки назовні. Труби просто величезні, поміж ними можна йти напівзігнувшись. Хоча в одному з двох тунелів труб взагалі нема, хтось їх порізав і витягнув.
Місця достатньо шоб розкласти намет, організувати таке сяке перебування в разі бомбування москалів. Над головою півметра перекриття. І зимоу не замерзнеш, тепло.
Значить фото:
Так деякі люки замасковані в траві. Провалитися дуже легко
![]()
Вхід замаскований шиною
![]()
Всеердині одна з теплотрас видалена
![]()
Є тільки пустий тунель і бита цегла
![]()
Друга теплотраса в цілості, недавно закручені гайки
![]()
Кімната 3м на 3м, випрямитися можна у весь зріст
![]()
Неподалік ось така споруда
![]()
Всеердині якийсь насос. Сам насос під землею, всередині труби. І дзюра на стелі, напевно шоб пхати ті труби під землю.
Мої ФотоФото Коржика