І до чого тут завод "Іскра"..? Ця будівля жодного відношення до Іскри ніколи не мала.. Це всього-навсього недобудова нової котєльні, яку почали будувати в 88-89 роках, і яка мала б забеспечувати теплом Сихів.. Але в 91-ому після розвалу союза фінансування перекрили і про цю недобудову взагалі забули.. я там лазив саме з 91-го року, коли доречі
А хто ще застав величезні котли всередині корпусу біля труби?
ці котли ще столи всередині.. два гігантських котла, висотою якщо не помиляюсь метрів 20, обмотані зі всіх сторін драбинами і помостами.. потім за 3-4 роки ці котли місцеві поразрізали і сдали в металобрухт.. до речі з цими котлами пов*язаний один летальний випадок - з котла, в 93-ому вродє, зірвався хлопака років 12 - забився насмерть.. після цього робітники старої працюючої по даний час котєльні почали ганяти всіх охочих пошаритися по цій будівлі
Охорона останнім часом ганяє, але як і будь-яка охорона, якщо помітить спочатку. Вилазять вони з балкончика на південно-західній стіні робочого корпусу, камуфляж sky blue(схожа на беркутівську).
охорона до речі і є робітниками старої котєльні..
звідки я це все знаю..? звєняйте звичайно, але
І пейнтболом загажено- вже не та атмосфера, комерція а не постапокаліптика.
це саме я започаткував там ігри в пейнтбол 3 роки тому, затоваришувавши з черговими по котєльнє..

якось запросили на чай і єкскурсію по старій працюючій частині цього комплєксу.. там стоять так само два котла, але значно менші за ті шо недобудували..
хоча правда ми грали завжди тільки по першому поверху, а саме на першому поверсі нічого особливо цікавого впринципі і немає..