Давно не заходила на ваш форум. Звідки ви берете таку інформацію? Я 100% впевнена, що компанія американська. Я НЕ Є РОЗПОВСЮДЖУВАЧЕМ, просто багато читала форумів, перш ніж спробувати БАДи, теж важко було повірити в їх дієвість. Питали, чим хворіла. Відповідаю - асма! Ця хвороба не є виліковною, її можна довести до стану ремісії. В принципі, я цього добилася, потративши 2 тис на нсп. В 2010 я лікувалася в лікарні, було витрачено приблизно таку ж саму суму, але результати були мінімальні. Лікар мені сказала - все, треба користуватися гормональними балончиками, ми вам дамо картку на знижку. То це не лохотрон? Це правда - кожен обирає сам. Але я впевнена, що краще лікуватися натуральним, ніж хімічними препаратами, не обов*язково нсп, може й є якісь чаї чи натуральні таблетки. А ви бачили скільки в хімічних препаратів протипоказань? ПРОСТО БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ І НЕ ДОВОДЬТЕ СВІЙ ОРГАНІЗМ ДО ТОГО СТАНУ, КОЛИ ТРЕБА КОВТАТИ АПТЕЧНУ ХІМІЮ! Маю на увазі ведіть здоровий спосіб життя, і тоді ніякі бади вам не згодяться. Мені вони були потрібні, бо довела себе до кризового стану. Ще питання до вас - я не помітила ні однієї людини, яка б спробувала щось в даній компанії, але всі на щось скаржаться - на що?