Є в мене кілька питань, відповідь на які шукаю вже давно, але ніхто її не знає. Серед них, зокрема, "Чи крутиться повітря всередині колеса, коли ровер їде?", "Чи усміхається людина всередині Мікі-Мауса в Діснейленді, коли її фотографують?", "Що буде, якщо поїзд буде їхати дуже-дуже швидко, а ти в цей момент підстрибнеш?" і "Що неформали постійно таскають в рюкзаку?".
Щодо останнього, мене завжди дивувало, чому великі, засмальцьовані, обмальовані назвами любих серцю музичних груп та обвішані значками рюкзаки молодих представників різних субкультур завжди повні. Що вони там такого аж необхідного для двогодинного шпацеру центром міста носять? Схоже, ця тема наблизить мене на крок до розгадки

Звісно, можна було б просто зловити кількох представників на Ринку та випотрошити торби, склавши при тому опис майна, але то нецікаво.
Я рюкзак беру тільки коли йду на прогулянку за місто або на вилазку. При тому там завжди є:
Компас, карта, замотані в поліетилен сірники, рукавиці-безпальки, складний ніж, два або три ліхтарики, фотоапарат, запасні батарейки, серветки, чисті і сухі шкарпетки (бажано ще й без дірок, але то таке

), трохи їжі. Опціонально беру щось з одягу, дощовик, термос з чаєм, алкоголь, газету, гумову качечку, бойовий самурайський меч тощо.