"... 1 мільйон гривень..." - дуже сумнівно, - напевне сума значно більша. Той міст я свого часу оглядав раніше, - коли мені було, - одним словом, я був ше підлітком - і вже тоді він мені видався досить "старечим" по своєму стану. Мости на Левандівці взагалі мали понадпроектну загрузку трафіком - згадаймо скільки нам траплялось фур, коли ми проїзджали через них протягом лише одної поїздки через Левандівку... Дороги в місті кошмар з великої букви, мости - слів брак, зате суперстадіон будується, закладаючи боргову петлю на шию - правильно не ЇМ (хто гроші тринькає) - а нам... Корупція процвітає, глибоко пустивши коріння в наше суспільство, ставши невідємним атрибутом нашої екзистенції... Скільки було розмов про пішохідну зону центру міста - все одно пустили трамвай через найцінніші історичні пам'тники. Відкопали чимало надзвичайно рідкісних залишків оборонних споруд - засипали; бруківку Ринку заляли цементом; у будинках старопольської та австрійської доби мешканці перелаштовують внутрощі як завгодно, з порушенням усіх правил безпеки та руйнуючи історичний інтер'єр; майстри при цьому видирають зі стін мідну проводку; у ряді місць замість вікон, яким стилістично відповідали будівля - красуються металопластикові гидотства; на проспекті Свободи "відбудували" частину міського муру, і влаштували реставрацію; місце стародавнього Львава, де знайдено сліди поселення раніше загальновідомого пожарища Холма 13 століття - зверху вмостився Добробут; зі всіх (або більшості з них) підземних об'єктів давно б європеці влаштували б туристичні атракціони, - а в нас вони далі охороняються кагебістами та їх підкидьками; У Львові є чудова колекція архівів, а найцінніші гниють (й розкрадалися) в будівлі Бернардинців, замість того, щоб збудувати спеціалізоване приміщення і дати вільний доступ дослідникам до хоча б копій документів; один мер збудував колись ЦУМ Львів, другий чимось займався, але не можу згадати чим саме, третій дуже гарно виглядав у мантії та вусами, і чесно їздив у трамваї, четвертий мер достукавшись до майже усіх дверей львів'ян став мером й до сих пір ним прагне відновитись, мав велику мрію: відбудувати замок давньоруських князів і то такий, який ті, хто бачив його востаннє померли ДУЖЕ давно; п'ятий мер вирішив усім помогти і то враз і всім одразу, все відбудувати та зруйнувати водночас: у центрі бракує паркінгу - га - можна знести менш вартісні споруди в центрі міста (

), проблєму буде вирішено. Тепер в нас є два мери: один може замість княжого замку відбудує Каземировський - схеми та вигляд є відомими, розкопає насипаний шовіністами кпець і влаштує гігантський віденський бал, ну а другий мер збудує стадіон і буде грати у футбол з кредиторами